Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

Gość no i co zrobic
dobra nie czepiajcie sie :P glupie zdanie wiem :P

Gość kompleks_____m
haha a ja wszystko w domu umiem zrobic narawic ae mi sie nie chce:);0

Tamara - nudzisz, marudzisz, jęczysz a ja na fote czekam - tylko szybko Nefa- chciałem, ale mi jej nie dałaś... sam sobie wziąłem :P

do no i co zrobić i ma rację - z doświadczenia wiem ze z firmami budowlanymi całkiem nieźle sobie radzą chłopy bez studiów.... - znają się na rzeczy bo zamiast studiować teorię wzięli się za praktykę ;)

Gość no i co zrobic
facet sie cholernie zaangazowal...ja "niby" tez....ale potrzebuje chyba kogos kto ma ambicje. Kto chce cos osiagnac, zdobyc wyzsze wyksztalcenie i byc KIMŚ w doslownym tego slowa znaczeniu. (juz widze mine moich rodzicow, ze moj facet nie ma studiow i jest fizolem ;/) poki o tym nie mysle jest okej, ale jak zaczynam sobie uwiadamiac to, ze on nie ma zadnych priorytetow to mnie to wszystko przeraza:(

"komiczne- skoro masz taki luźny stosunek do fotek to wrzuć mi swoją na skrzynkę" mam luźny stosunek do cudzych zdjęć :P oraz - zakochałabys sie we mnie - nie chce Ci serca łamać :P

Gość no i co zrobic
no swietnie...kasa dobra, ale kasa to nie wszystko;/ trzeba miec jakies cele w zyciu :(

Nefry, to jestesmy umówione :) miłego popołudnia, wieczoru i słodkich snów wszystkim życzę :)

widać, że sie niezbyt mocno zaangażował, skoro nie chce dla Ciebie na studia iść... olej go :P

komiczne, nie jestem jakąs szurniętą nastolatka, żeby sie w fotce zakochiwać:D

Gość no i co zrobic
a i nie ma tu nic do tego czy jest zadbany czy nie. Bo moj facet jest bardzo zadbany,nie pije na budowie, bo widuje sie z nim codziennie wiec wiem-jestem w stanie to wyczuc lub zauwazyc... ludzi w pracy on sam pilnuje, zeby nie pili, bo praca bedzie niezbyt efektywna... ale on sie nie chce uczyc :(:(:( taki mlody chlopak a bez ambicji :(((

"komiczne nie wysle Ci swojej foty bo Ci nie ufam a nie mam checi an to zeby moja fota krazyla wsrod userow kafe" oszalałaś? przeciez mnie tutaj nienawidzą :P i mam 100 razy wiecej wrogów niż Ty :) ja to mam sie dopiero czego obawiac :P zreszta - mam foty roznych ludzi i zadna nie trafiła w niepowołane ręce...

Gość no i co zrobic
no wlasnie mowi, ze kocha, ze mu ze mna wspaniale, wszystko pieknie...ale na studia za chiny nie pojdzie, bo mu to nie potrzebne i go nie namowie, pomimo iz jestem dla niego wszystkim ;/

"komiczne, nie jestem jakąs szurniętą nastolatka, żeby sie w fotce zakochiwać" ja Cie juz pociągam, wiec obawiam sie o to, co bedzie pozniej

komiczne ty to masz fantazję:) ale z drugiej strony dobrze tak czasami żyć we własnym świecie- rzeczywistość mniej boli:)

Jak to nie ma :P Nie bądź taka skromna - wysyłaj fotke i pokaż, że sie nie boisz ;)

"ale z drugiej strony dobrze tak czasami żyć we własnym świecie- rzeczywistość mniej boli" no widzisz - sama przyznalas, ze zyjesz w swiecie fantazji na moj temat... :P

komiczne jakbym miała zdjęcie łatwiej by mi było tą fantazję na twój temat pobudzić:) teraz ni cholery nie moge nic z niej wykrzesać:D