Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

Gość Prawiczek Onanista
a Ty znajdz sobie tego babiarza swojego :D szczerze to juz sie przyzwyczailem do bycia prawiczkiem :d moze moja frustracja osiagnie zenitu i bede w koncu nienawidzil kobiet, tak jak one nienawidza facetow takich jak ja :D

Gość Prawiczek Onanista
nawet dziewice nasmiewaja sie z prawiczkow

Gość Prawiczek Onanista
normalnego? czyli pewnie takiego co mial wiecej niz 5 kobiet, tak z 10, co? ja tez chyba najlepiej sie czuje sam ze soba, zwiazek dla mnie bylby tylko klopotem, przyzwyczailem sie bycia singlem:)

Gość Prawiczek Onanista
ja tez sie przyzwyczailem do bycia singlem, zwiazek bylby dla mnie pewnie tylko klopotem, dobrze mi w samotnosci :D a ci twoi normalnie faceci to pewnie tak z ponad 5 kobiet mieli, tak z 10. dla mnie taki ktos to juz babiarz, bo ja nigdy tyle nie bede mial :D

Gość Prawiczek Onanista
lubicie facetow cholernie pewnych siebie, takie juz jestescie

Gość Prawiczek Onanista
zreszta to nawet nie jest wazne w tym momencie :D mi dobrze w samotnosci, mam duzo znajomych, sporo imprezuje i sporo pije, nie czuje sie samotny i chyba nie czuje potrzeby bycia w zwiazku, tylko po to by dopasowac sie do spoleczenstwa :D jak przyjdzie czas na milosc to przyjdzie, teraz widac nie przychodzi, a na sile w zaden zwiazek nie bede wchodzil, tylko po to zeby przestac byc prawiczkiem i pokazac ludziom wokol, ze jestem normalny i mam dziewczyne. zreszta dziewczyn prawie nie podrywam, czasem one mnie, ale mnie to tylko peszy, nawet jak mi sie jakas bardzo podoba i na dodatek mam u niej szanse. zreszta na codzien by mnie nie zdzierzyla bo mam okropny charakter i sposob zycia

Gość Prawiczek Onanista
poza tym prawiczek po 20 jest w pewnym sensie z gory przegrancem. mozna podejrzewac, ze pewnie bedzie mial tylko jedna kobiete, ale on dla niej pierwszym nie bedzie itp. chyba ze pojdzie wczesniej do agencji

Gość Prawiczek Onanista
ja juz dawno zdalem sobie sprawe, ze jestem pod tym wzgledem przegrancem i sie z tym pogodzilem i na wiele od losu nie oczekuje

Gość Prawiczek Onanista
nie zamierzam klamac, zreszta wole sie realizowac w innych dziedzinach zycia niz sprawy damsko-meskie, a z kobietami co ma byc to bedzie, zreszta nie chcialbym byc z dziewczyna co gardzi prawiczkami i by byla ze mna bo jej naklamalem, ze nie jestem, a jakby znala prawde to by mnie znac nie chciala :o

Gość Prawiczek Onanista
nie mam zadnego doswiadczenia z kobietami, nawet bycia w platonicznym zwiazku z samym calowaniem i przytulaniem, bez seksualnosci, nie mialem nigdy dziewczyny

Gość Prawiczek Onanista
poza tym dla mnie przeszlosc seksualna kobiety na pewno by byla problemem, to nie byloby wcale latwe, tylu facetow nie jest prawiczkami i nie moze stworzyc szczesliwego zwiazku, wiec dlaczego ja do jasnej cholery mam byc szczesliwy, skoro nawet oni nie moga

Gość Prawiczek Onanista
w sumie to mi dobrze z tymi blokadami, kobieta mi do szczescia nie jest potrzebna, czuje sie samotny, ale jakos sobie z tym radze, nie kazdy dostanie od losu milosc

Gość Prawiczek Onanista
najwyzej bede chodzi regularnie do prostytutek jak nie uda mi sie wejsc w zwiazek zaden

Gość Prawiczek Onanista
21 mam, ale nie jestem typem dziwaka i odludka jak tmt, rubasznie zartuje z kobietami i swinskie rzeczy im mowie, lubie ich towarzystwo i z nimi pic i imprezowac i rozmawiac o seksie

Gość Prawiczek Onanista
nie umiem podrywac, wstydze sie to robic, nie umiem wyjsc poza relacje kolezenskie, nawet jak mnie jakas proboje poderwac niby (chociaz to moga byc zarty z jej strony), a bardzo mi sie podoba to i tak chowam glowe w piasek i nigdy nic z tego nie ma

Gość Prawiczek Onanista
narazie jeszcze do agencji nie pojde, za duze ryzyko, poza tym potem moge trafic na dziewice (szansa jedna na milion, ale zawsze) i bym tego bardzo zalowal, ze stracilem juz cnote i to z prostytutka. wole poczekac na milosc

Gość Prawiczek Onanista
niektore znam blisko, bardzo blisko, ale nic z tego nie ma, zreszta mam zanizona samoocene, obnizone poczucie wartosci, pewne kompleksy, i jakies blokady i zachamowania psychologiczne, na dodatek jestem uzalezniony od internetu, caly czas w domu i w pracy w nim siedze, nawet na uczelni w komorce grzebie w necie w czasie wykladow, a do pracy chodze niewyspany itp. teraz mam urlop

Gość Prawiczek Onanista
studiuje psychologie i wiem, ze ze mna jest cos nie tak, ale nie umiem sobie pomoc i z tym walczyc i nie mam tez motywacji zeby to zmieniac, licze, ze wszystko samo sie ulozy

Gość Prawiczek Onanista
dajesz mi slowa otuchy, dzieki bardzo, ale tak naprawde sam nie wiem czego chce

Gość Prawiczek Onanista
szczerze nie wyobrazam sobie pracy w moim przyszlym zawodzie :o skoro sam mam problemy :( to jak ja bede innym pomagal, chyba nie zostane psychologiem, wiec moze urzednikiem, tak jak w temacie :D albo na budowe pojde :P

Gość Prawiczek Onanista
nie zamykam sie, ale nie mam szans nikogo poznac, bo wychodze tylko w likendy poza prace i dom, bo w tygodniu jestem zmeczony, najwyzej na piwo, a kazde moje wyjscie ze znajomymi konczy sie popiciem i nie mam szansy normalnie poznac dziewczyny

Gość Prawiczek Onanista
ale martwi mnie to, ze nie mam ukochanej dziewczyny, czuje sie czasem taki samotny, chyba jak kazdy mam pragnienie milosci. ty juz bylas w zwiazkach, inaczej to odbierasz, wiesz, ze juz mialas facetow, wiec masz wieksza nadzieje, ze znowu bedziesz miala, a ja nie mialem nigdy nikogo, wiec i wiara mniejsza

Gość Prawiczek Onanista
dobra chodzmy juz spac wreszcie, bo obydwoje jestesmy uzaleznieni od neta chyba

Gość Prawiczek Onanista
w sumie to nie mam zadnej motywacji do szukania kobiety, wole to odkladac w czasie, zeby bronic sie przed stresem i nerwami i caly czas sobie wmawiam, ze jakos to bedzie, mam wyjatkowo poprana psyche chyba

Gość Prawiczek Onanista
dobranoc:)

Gość Prawiczek Onanista
nie jestes taka zla tamari, widac, ze tez marzysz o prawdziwej, wielkiej milosci, takiej opartej tez na przyjazni, szkoda, ze w dzisiejszym swiece ciezko stworzyc prawdziwe uczucie :(

Gość BUDOWLAŃCA
urzędasy mnie nie kręcą , mają zapadniete klaty i rozklepane tyłki od pierdzenia w krzesło :classic_cool:

Gość a budowlacne sa brudne
maja zniszczone dlonie brzydkie paznokcie smierdza nie myja zebow capi od nich piwem papierochami wodka i potem nie dbaja o siebie maja ograniczone prymitywne zainteresowania i male mozdzki

Gość jest ruda
?