Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

Mądry : a po co mi taki, co mnie nie chce? Do postawienia w gablotce i podziwiania? :P:D

kyyrene jakiś przystojny, zaradny, chcacy cie 28-latek mógby sie poczuć urazony:)

Gość do tamari
a kto pisal, ze kobieta ma byc cnotliwa? tylko, ze jak kobieta pracuje, ma dobre wyksztalcenie, dobre stanowisko, cos osiagnela to glownym kryterium jej oceny nie bedzie seksualnosc i prowadzenia sie. a jak kobieta nie chce pracowac i chce byc kura domowa to juz inaczej sie ja ocenia. bo kury domowe to kobiety z dawnych czasow i ocenia sie je kryteriami dawnych czasow :D kobieta, ktora chce siedziec w domu powinna byc cnotliwa, bo jedyne co soba moze reprezentowac to chociaz bycie porzadna

"komiczne-nie wk**wiaj mnie" ja??? ja przeciez Cie poparłem - i calkowicie rozumiem to, że lubisz sex i moze on byc dla Ciebie jedyną podstawą związku :P a co do kompleksa - pytałem, bo facet piszący "pieniążki" itp to lekka porażka... i ogolnie jakos tak dziwnie piszesz...

Ja jak będę wolna za parę lat- choć tego nie zakładam- będę zainteresowana tylko i wyłącznie młodszymi:)

Doprawdy : a masz jakiegoś pod reką? :D:D:D A tak serio to dla mnie odpowiednia różnica wieku to ok. 5 lat w dowolną stronę, stąd przedział wiekowy :)

"a i komiczne jako gosc, ktory co chwila sie chwali ze mial setki kobiet" setek na pewno nie miałem, a nawet 100 bym za Chiny ludowe nie naliczył

Gość do tamari
najgorsze sa takie rozpieszczone coreczki panow bisnesmenow:( :o

Ups...palnęłam gafę :D Ale i tak Mądry twierdził, że mam za duze wymagania polegajace na tym, iż domagam sie, aby mężczyzna mnie chciał :P

najgorsze to są te którym żal dupę ściska tym którzy są w lepszej sytuacji niż niedojdy na własne życzenie i potrafia tylko pierdolić o tym na foraach zamiast coś ze sobą zrobić./...

"najgorsze sa takie rozpieszczone coreczki panow bisnesmenow "- no twoja córeczka taka nie będzie na bank...ona bedzie zakompleksioną córeczka tatusia budowlańca:D

nie jako priorytet, pozwolę sobie zauwazyć, że to o chceniu było na samym końcu listy :P:D

Gość do tamari
jestem po studiach i mam kobiete tez po studiach i obydwoje pracujemy. a testosteronu mam duzo. aha, moja kobieta byla dziewica i faktycznie mam problem z akceptowaniem przeszlosci seksulanej kobiety, ale mi to zwisa, bo wybranke juz mam :D i nie musialem akceptowac jej przeszlosci, bo jej nie miala :D pewnie niebrzydka jestes tamari, ale uroda to nie wszystko, moja jest ladna i ma dobra prace

komiczne, z Toba się umawian na Kanary, z kim innym na seks.... Jest tu ktoś, kto dla odmiany chce pójść ze mną do kina???? :D

Mądry, ja po prostu czasami zapominam, że to internet :) I traktuję osoby, z ktorymi wymieniam poglądy tak, jakbym je znała w tradycyjnym (nie mylić z biblijnym) znaczeni utego słowa :) I rozpaczałam na temat mężczyzn, których znam i którzy też mnie znają. W sumie..nieważne :)