Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

Gość do nefrytowa
z ciekawosci, ile Ty masz lat :P bo gdzies pisalas, ze masz corke po dyplomowce, to Ty musisz byc ok 50? zakladajac, ze nie zaciazylas jako nastka.

Gość do tamari
kiedys na forum sie wydawalas jedna z najfajniejszych tu kobiet, porzadna, pewnie pracujaca, wrazliwa, pewnie w stalym zwiazku, ale ostatnimi czasy wyszlo szydlo z worka, wrecz sie zawiodlem

"co bym tu nie napisala" mylisz sie - rzeczy, ktorych bys nie napisala nie da sie przekręcić :P oraz - nie denerwuj sie tak - jedna pomaranczka tak Ci cisnienie podnosi? i wrzuc mi na maila fota, moze Cie to rozluźni troche

Właśnie - zdrowe podejście Tamari :) Nefrytowa i kyyrene - nad dwoma kobietami chciałem popracować i se same do kina pójdą....... Ehhh kobeity.... :P

komiczne co ty tak z tymi fotami?:) lasia sie już "przejadła"- nie daje rady?:D

Gość do tamari
moze gdzies posrodku, pewnie studiujesz zaocznie, chwilowo nie masz pracy, tez tak moze byc, przypomnialo mi sie, ze jak bylem mlodszy tez mialem takie chwilowe okresy w swoim zyciu :D wiec moze za bardzo sie madrzylem :D ale masz racje co do przeszlosci seksualnej, jakby moja narzeczona nie byla dziewica jak ja poznalem, to bym jej nie chcial znac pewnie :d

Gość do nefrytowa
czyli mialas 18 jak zaciazylas ?

"komiczne skonczylam juz z wysylaniem swoich fot ludziom z kafe" pozostajesz w błędzie, ale niezamierzonym... po prostu jeszcze nie wiesz, ze skonczysz z tym wtedy, gdy ja fotke dostane - nie marudź tylko wysyłaj... Doprawdy - czy zobaczenie czyjejś foty do czegos zobowiązuje?

Tamari - nie potrzebuje fotek, by sie przy nich masturbować, tylko z ciekawosci, wiec akurat Twoja uroda ma tutaj drugorzędne znaczenie

"komiczne ależ skąd tym bardziej, gdyby to fota uroczej brunetki" nadinterpretujesz niektore zachowania

Gość do tamari
jak studiujesz dziennie to przepraszam, myslalem, ze jestes studentka zaoczna typu kase za pieniadze rodzicow, zajecia jeden weekend w miesiacu i zadnej pracy. przepraszam, zwracam honor

Gość no i co zrobic
wlasnie ja jestem w kiepskiej sytuacji... mialam faceta studiujacego, ktory nie potrafil srubki wkrecic, co mnie cholernie wyprowadzalo z rownowagi, bo ja to musialam robic ;./ wrrrrr teraz mam wlasnie budowlanca....zarabia dobrze, wszystko pieknie gdyby nie to, ze to wlasnie budowlaniec, ktory ma sporo ludzi pod soba, ale jednak pracuje fizycznie. Zdarza sie, ze ma jakies budowy, kiedy mu sie nie chce brudzic i inni robia za niego, ale zazwyczaj pracuje. A jak nie ma nic konkretnego to sam bierze jakies zlecenia z kumplami na robienie remontow. Wszystko byloby okej gdyby nie fakt....ze facet po prostu powiedzial, ze nie pojdzie na studia. Prosze, mowie i nic:( i co tu zrobic? :(( POMOCY!

Gość no i co zrobic
powiedzial, ze nie potrzebne mu studia....:( to pytan, czy do konca zycia chce byc fizolem? To mowi, ze do otworzenia wlasnej firmy, ze kiedys beda na niego harowac nie potrzeba mu studiow :(

komiczne- skoro masz taki luźny stosunek do fotek to wrzuć mi swoją na skrzynkę:)