Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieijka

DZIEWCZYNY KTORE STRACILY JUZ NADZIEJE ZE SCHUDNA DO WAKACJI zapraszam

Polecane posty

Gość beznadzieijka

juz niedlugo wakacje a ja wygladam masakrycznie:(waze 65kilo i mam 160cm wzrostu,tluszczyk mi sie wylewa ze spodni ble poprostu obrzydlistwo,robi sie coraz cieplej i niebawem trzeba bedzie zrzucic ciuszki i wskoczyc w bikini,nie mam ochoty znowu mies spieprzone wakacje i czuc sie jak hipopotamka na plazy kolo moich szczuplych kolezanek.chce schudnac do cxzerwca 10kilo wiec 3miesiace przede mna,malymi kroczkami ale do celu:) moje postanowienie, 1.po 18nic nie jesc 2-nie jesc fast-foodow,slodyczy,bialego pieczywa,slodkich napojow 2-jesc lekko,zdrowo i nie przejadac sie 4-cwiczyc,cwiczyc,cwiczyc 5.masaz domowy rekawica i oczywiscie duzo wody,herbatek zielonych:) zapraszam dziewczyny:)razem bedzie nam latwiej

widze ze jestes sama. moze zaczniemy razem? chociaz ja nie mam czasu na cwiczenia, taki tryb zycia, ze musze jesc co pod reka - kanapki, itd.. nie mam czasu na gotowanie zadnych spejalow, ale postaram jesc mniej, nie obzerac sie - moze choc kilka kg schudne. akurat zjadlam wpradzie iasto -pyyycha, ale to tylko raz na jakis czaas. generalnie dopuszczam tylko 1-2 czekoladki dziennie :)

Gość beznadziejko
1-nie pij za duzo herbaty bo nie bedziesz mogla spac, tak ja ja;-)

hmm faktycznie czesto nei moge zasnac ale to dlatego ze slucham radia, przy radiu sie gorzej zasypia :D a ja pije np miete albo owocowa, w ktorej nie ma czarnej herbaty - to nei szkodzi na sen :)

Gość do bonafide
na sen to moze nie szkodzi,ale na odchudzanie nie pomaga (nie szkodzi tez, no zalezy ile cukru do tej owocowej ;-)

Gość beznadzieijka
a ile wazycie???ile chciecie schudnac?

Gość beznadzieijka
bede wieczorem:)

Gość NO TEA
nie pijcie zadnej herbaty. po zielonej nie mozna spac po czerwonej cigle sie sika po mietowej nasila sie apetyt do zwyklej/owocowej trzeba dodac cukier..... a zreszta nie maja one zadnych wlasciwosci wspomagajacych odchudzanie ,wiec jaki sens? dajcie se wiec spokoj z herbata.

heh ja nie mam zwiekszonego apetytu po miecie :) coz ja nie mam w domu wagi, ale waze duzo.. z trudem mieszcze sie w 42, chcialabym tak do 40 schudnac. a wy jakie macie rozmiary? pozdrawiam -widze ze jest nas wiecej :)

POMOZCIE od stycznia biegam , cwicze , dieta nielaczenia, ok 1,5 tyg bio-cla i zero efektow, za to 2 kilo do przodu 😭 chyba sie potne , cos ze mna nie tak

e, ja bym nie wierzyla w te zbawienne pigułki, herbatki, tabletki itd. zawsze schudnie sie wtedy i tylko wtedy gdy bedzie sie mniej jesc i choc troche ruszac!

hmm.. dieta niełączenia nic nie da jak bedziesz jadła za dużo bo te historyjki otym ze sie je ile chce i mimo to sie chudnie to mozna miedzy bajki włożyć. a same cwiczenia przy nieopowiedniej diecie niewiele dadza (w drugą stronę zreszta działa to tak samo - dieta bez ćwiczeń jest bez sensu)

mysle ze moze byc cos w tym, ze nielaczenie dobrze dziala na organizm, ze sie chudnie - czytalam o tym, to chodzi o lepsze trawienie (wiadomo wszystkie skladniki odzywcze sa inaczej trawione i w tym sek) ale nie mozna jeść ile wlezie! :)

no to nie wiem o co chodzi.... hmm... może to nie tłuszczyk a mięśnie?? skoro mówisz ze cwiczysz . w końcu mięśnie waża więcej;)

Gość xtravvagunz
kurcze tez chcialabym schudnac. waze 58kg przy wzroscie 168cm. nie moge sie powstrzymac od podjadania czegos slodkiego albo czipsow. aj ale moze dam rade bo tez chcialabym sie przylaczyc

Gość xxxccccccccc
hej,to może ulozmy jakąs dietę,menu,ktorego bedziemy przestrzegac.Co Wy na to?

hej dziewczyny nie stracic mi tu siły do WALKI ja dziesiatki razy chudłam i tyła (skoki wagi nawet do 12 kg) a dalej zaczynam od nowa bo nie mam zamiaru sie meczyć sama ze sobą -zle mi z tym i dalej probuje to zmienic-cholernie trudne

aha i po latach doswiadczen z odchudzaniem przybieraniem odchudzaniem ....zasada jest prosta i niezmienna -JESć SNIADANIE OBIAD KOLACJE I JAKIS OWOC NA PODWIECZOREK 1. NIE PODJADAC(NIC DOSłOWNIE NIC!) 2. ćWICZYć (REGULARNIE) 3. NIE JESC BIAłEGO PIECZYWA(ciemnego naprawde zjemy mniej i szybciej sie najemy) 4. dobra jest owsianka lub musli na sniadanie(syci do południa;) 5.nie jesć po 19 6.jesc oczywiscie owoce warzywa 7.jesc powoli 8.wysypiać siE. 9.ograniczać te świnstwa jak słodycze chipsy fas foody (to było dobre za czasów dziecinstwa 10.pic wode(ale do 2 litrów dziennie bo moze rozciagnac zoładek w nadmiarze) taaa taki jest dekalog;) PO SCHUDNIECIU NIE MOZNA SOBIE POZWOLIC NA P;RZYTYCIE ato wg mnie jest najtrudniejsze

takie prose a tak trudne do wykonania pradradoksalnie heh PSYCHIKA KOBIET łATWO P;RZYSTOSOWUJE SIE DO SYTUACJI I AKCEPTUJE JA dlatego tak trudno sie za siebie zabrac ...

a BEZNADZIEJKA zmien mi tu tego nica nie wolno nawet tak o sobie myslec bo na starcie przekreslasz sukces(jezeli dbasz o siebie i znowu probujesz to na pewno nie jestes beznadziejka;) uff ale sie napisałam;)

Gość beznadzieijka
hej jestem:)ale sie ciesze,ze sie przylaczylyscie i nie bede sama:) zmienie nick jak schudne 5kilo pierwsze:)taki kop w tylek!!! ja myslalam nad south beach ale nie wiem czy warto???

@ schudne 20kg Jesteś na niełączonej i waga nic? Jestem na niełączonej od miesiąca i napawde sie nie ograniczam, a waga zleciała ponad 5 kg. Do tego basen 2x tyg i rower kiedy się da. Aż niewierzę.

Gość beznadzieijka
zaczynam diete bez diety:)zaczynam od teraz:)mamy 3miesiace, za 3miesiace o tej porze bada z nas szczuple laseczki:) damy rade to od nas zalezy:)jutro zajrze popoudniu jak przyjde z pracy:)3majcie sie i piszcie:)

Gość beznadzieijka
temat daje juz do moich tematow:)ale bez was dziewczyny nie da,m rady schudnac ,nie pozwolmy topikowi umrzec!!!