Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www toz pl

Psy z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim umierają z głodu - okaz serce i pomoz!

Polecane posty

Na stronie www.zotozwro.org.pl znajdziecie opis tragedii psów na Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim. Tam też znajdziecie sondy i list poparcia dla wniosku o natychmiastowe odebranie psów Włodzimierzowi Sobiechowi - dzierżawcy Zamku. List jest adresowany do Wójta Gminy Kamieniec Ząbkowicki. Poza tym jest rozsyłany do różnych notabli i urzędników, może zaingerują w tę sprawę i wpłyną na Wójta! Adresaci tego listu są umieszczeni na stronie www.zotozwro.org.pl na specjalnej liście mailingowej do skopiowania i wklejenia w pole adresowe. Natomiast tekst listu, po skopiowaniu ze strony www.zotozwro.org.pl trzeba wkleić w okno wiadomości i po podpisaniu proszę go wysłać...

To bardzo dobrze,tu liczy sie kazdy podpis.Podnoscie ten topik,poproscie znajomych o pomoc-bez was te pieski umra smiercia najgorsza...glodowa :(

Gość lokkl
uppppppppppppp

Gość TOZ Wrocław
Uwaga! Ludzie! Na Dogomanii jest świeży wątek w sprawie tych psów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108998 TOZ we Wrocławiu i Fundacja Mrunio z Jaszkowej Dolnej k/Kłodzka złożyli wniosek do Wójta o natychmiastowe odebranie psów Sobiechowi (po ostatniej kontroli z 18 marca 2008 r.). ponieważ Wójt sie ociąga, to zorganizowalismy akcje wysyłania listów do Wójta i "wszystkich świętych" z poparciem dla naszego wniosku.... Ludzie, weźcie udział w tej akcji... Im wiecej listów pójdzie tym szybciej Wójt sie ugnie i podejmie decyzję. Wszystko co trzeba: list, lista mailingowa, tytuł maila i instrukcja jak to zrobić jest na stronie TOZ we Wrocławiu: www.zotozwro.org.pl ale wejdźcie też na ten drugi, najnowszy wątek o psach z Zamku, pozdrawiam i błagam o wsparcie akcji i rozesłanie tej prosby do wszystkich poniżej podaje wzorcowy list do znajomych zachęcajacy ich do udziału w akcji: temat postu: Psy z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim umierają z głodu - różne fora internetowe - zabierzcie głos w tej sprawie - trzeba zmobilizować społeczestwo do walki z okruciestwem treść postu: Drodzy Przyjaciele Zwierząt Na stronie www.zotozwro.org.pl znajdziecie opis tragedii psów na Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim. Tam też znajdziecie sondy i list poparcia dla wniosku o natychmiastowe odebranie psów Włodzimierzowi Sobiechowi - dzierżawcy Zamku. List jest adresowany do Wójta Gminy Kamieniec Ząbkowicki. Poza tym jest rozsyłany do różnych notabli i urzędników, może zaingerują w tę sprawę i wpłyną na Wójta! Adresaci tego listu są umieszczeni na stronie www.zotozwro.org.pl na specjalnej liście mailingowej do skopiowania i wklejenia w pole adresowe. Natomiast tekst listu, po skopiowaniu ze strony www.zotozwro.org.pl trzeba wkleić w okno wiadomości i po podpisaniu proszę go wysłać... Poniżej, podaję linki do wątków założonych przez TOZ we Wrocławiu na forach i proszę, abyście w miarę możliwości wzięli udział w tych dyskusjach. Jeśli założycie podobne wątki na innych forach internetowych, to proszę o przesłanie mi linków do nich na mój adres pocztowy: animals3@zotozwro.org.pl Z poważaniem Szczepan Kawski lekarz weterynarii Wiceprezes Zarządu Oddziału we Wrocławiu TOZ w Polsce PS. BIURO tel. +48 71 322-56-92 16,00-18,00 czynne w poniedziałki - środy - piątki tel. kont. +48 602-732-179 animals3@zotozwro.org.pl

Gość Agresywna blondynka
Nie wiem gdzie ten kamieniec - czy to moze w tym słynnym Tybecie ? :P

Gość TOZ Wrocław
Kamieniec Ząbkowicki znajduje się w pobliżu Ząbkowic i blisko Kłodzka, ale jeszcze przed Kotlina Kłodzką, czyli na północ od Kłodzka

Gość to chyba ta sama autorka co
a co to kogo obchodzi ? lepiej zajmijcie się polskimi dziećmi przychodzącymi bez śniadania do szkoły, a nie jakimiś psami, tybetem czy innymi bzdetami

Gość TOZ Wrocław
Bardzo dziekujemy za te dobre rady:-) Sęk w ty, że nie wiesz, czy My robimy cos tylko dla zwierząt, czy też przypadkiem nie pomagamy owym dzieciom, osobom chorym czy innym potrzebującym, a może nawet działamy na rzecz ochrony przyrody i środowiska? Skąd wiesz, że zajmujemy się tylko psami z Kamieńca lub innymi krzywdzonymi przez ludzi zwierzętami? A poza tym, czyż zwierzęta nie sa Stworzeniami Bożymi?, które Bog nakazał człowiekowi strzec i dogladać w Edenie? A kto dał Ci prawo osądzać i pouczać kogokolwiek? Skoro, nie uważasz za stosowne pomagać zwierzętom, a podkreslasz potrzebę pomagania dzieciom pozbawionym śniadań itd., to dlaczego sama się tym nie zajmiesz i nie wprowadzisz tego wątku do dyskusji? Może ktoś by sie w to właczył. A tak innych pouczasz i krytykujesz, a sama niczego nie robisz, a przynajmniej tutaj niczego nie zainicjowałaś! :-( Najwyraźniej nakleżysz do biernych i zgorzkniałych malkontentów, którym wszystko przeszkadza i jest nie tak i wszyscy są BE, a tylko ona jest ok, ale bezsilna wobec tych niedobrych i całego świata...:-( Wstydź się!

Gość TOZ Wrocław
Dziękuje za kazdy list poparcia, który przybliża chwile uwolnienia tych nieszczęśników z rąk kata-sadysty.

Gość pielegn.byla koszmarna
Poproszę o link do strony z petycją do wpisania się.Niestety nie mogę już czytać opisów,jest mi to zabronione.Ale pomagam,wpłacam kaskę,klikam:) Nie bądzcie obojetni!!! Pozdrawiam Cię cieplo

Gość pielegn.byla koszmarna
juz mam

Gość uooooooooooooooooo
dorwac skurwysyna😡

Gość TOZ Wrocław
dla ułatwienia: wszystko - opis, instrukcja, tekst listu, zdjęcia, filmy itd. znajduja się na stronie TOZ we Wrocławiu: www.zotozwro.org.pl z tej strony (TOZ Wrocław) jest też link do strony Fundacji "Mrunio" w Jaszkowej Dolnej k/Kłodzka Pozdrawiam, dziekując za wszelka pomoc w akcji, Szczepan Kawski

Dziekuje za wszystkie pozytywne wpisy.Kazdy wyslany przez Was list moze przyspieszyc odebranie psów bezdusznemu wlascicielowi i skrocenie ich cierpien-bo chyba najgorsza smierc-głodowa :(

Gość podpisz proszeeeee

Gość stąd i stamtąd
Ja też podpisałam i wysłałam. Popieram akcję całym sercem.

Gość sam jestes gupek