Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www toz pl

Psy z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim umierają z głodu - okaz serce i pomoz!

Polecane posty

Panie Szczepanie -->> jutro wysyłam przelew internetem na Wasze konto, pewną kwotę i mogę ją również realizować raz w miesiącu. Dobrze by było, aby inni poszli w moje ślady, czego Wam życzę.

Gość TOZ Wrocław
jolkaza wielkie dzieki:-)) Kazda pomoc, choćby najdrobniejsza, ale przekazywana regularnie, daje nam poczucie stabilizacji w pełnieniu służby ku dobru zwierząt, bo wówczas możemy sobie zaplanować pracę i pomoc dla zwierząt, np. zakup karmy, leków czy przeprowadzanie zabiegów ratujących zdrowie lu zycie zwierzaków - po prostu wiemy, na co nas staqć w minimalnym zakresie, a jesli nadejdą dodatkowe pieniadze niż tylko spodziewane, to radość jest potrójna:-) Pozdrawiam, Szczepan Kawski PS. w środę o 19 będzie 30 minutowa debata w TVP 3 na temat psów z Zamku oraz spraw pokrewnych (na temat wywiązywania się gmin z ich obowiązków) Oglądajcie:-)

Gdzie się podziały osoby przyjazne zwierzętom, może i wasz skromny wkład by sie przydał ? Nooo dziewczyny dajcie jakiś głos. (jestem upierdliwa i pewnie macie dość) - ja to rozumię , ale jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam.

Gość TOZ Wrocław
A może by tak jakąś wirtulaną aukcję tu zorganizować, zeby dać pretekst do wpłacania na konto darowizn TOZ?? Mogę jakiegoś Fanta wrzucić na stronę i Pani/Dziewczyna, która go wylicytuje, będzie jego Honorową Włascicielką z Klubu Kafeteria.pl przez okres 1 miesiąca? Ot, tak, dla urozmaicenia i uatrakcyjnienia naszych kontaktów na tym Forum:-)) Oczywiście, aukcja dostępna tylko dla Pań, w każdym wieku powyżej 18 r.ż., a dla młodszych za zgodą Rodziców:-)) Ale spokojnie:-)) Nikt wieku sprawdzać nie będzie, tylko stan konta i gdy wpłynie zadeklarowana (wylicytowana) kwota z odpowiednim dopiskiem na konto darowizn, to od chwili ogłoszenia zwyciezczyni, po uprawomocnieniu się Jej zwycięstwa (z chwilą wpływu pieniędzy na konto), taka Pani zostanie przez miesiąc jego Honorową Włascicielką z Klubu Kafeteria.pl i potem, po upływie terminu miesięcznego, trafi do archiwum (na listę byłych Honorowych Właścicielek z Klubu Kafeteria.pl... No....., jak się Wam podoba ten pomysł? Pozdrawiam, Szczepan Kawski

Ja juz mysle nad projektem jakiejs chociazby prostej ale przemaiwajacej do zwyklego czlowieka ulotki. Panie Szczepanie-dobrze by bylo aby takie ulotki ,plakaty do pobrania i wydrukowania byly dostepne na waszej stronie bo zawsze jest nadzieja ze ktos to wydrukuje i rozwiesi np na terenie swojej miejscowosci. Ludzie czasami byc moze chcieli by zareagowac w jaki kolwiek sposob na krzywde zwierzat ale nie wiedza za bardzo jak sie do tego zabrac-takie ulotki rozwieszane regularnie napewno daly by taka wiedze i w jakis sposob utkwily by w pamieci. Pozdrawiam wszystkich

Gość TOZ Wrocław
www.toz.pl masz rację i taki dokładnie mamy zamiar:-))

Gość TOZ Wrocław
Z ostatniej chwili Nie ustawajcie w wysyłaniu listów poparcia i namawiajcie znajomych, by zrobili to samo i by zaangażowali się w tę sprawę. Razem zrobimy więcej! Razem zmienimy los zwierząt w Polsce! Wyglada na to, że nastąpił przełom w sprawie! Wasza dotychczasowa akcja mailingowa i nasze działania - TOZ we Wrocławiu i Fundacji "Mrunio" w Jaszkowej Dolnej k/Kłodzka doprowadziły do reakcji Wójta! Doszły do nas sygnały z Urzędu w kamieńcu Ząbkowickim, że rzekomo Wójt ma dzisiaj, podczas debaty na temat psów z Zamku w Kamieńcu Ząbkowickim, który zostanie nadany w TVP 3 o godz. 19.00 [PROGRAM NA ŻYWO], oświadczyć, że w najbliższy poniedziałek wyda decyzję o odebraniu psów Włodzimierzowi Sobiechowi. Czy do tego dojdzie (do złożenia tej deklaracji publicznej), przekonacie się wraz z nami oglądając ten program! Czy, jeśli taka deklaracja publiczna padnie, Wójt jest osobą wiarygodną i na ile, będzie wiadomo dopiero gdy wyda decyzję w zadeklarowanym terminie i czy ta decyzja obejmie wszystkie psy bez wyjątku. Żaden człowiek, traktujący zwierzęta tak okrutnie, jak są traktowane psy w Zamku, nie powinien mieć prawa do utrzymywania jakichkolwiek i kiedykolwiek zwierząt - powinien mieć dożywotni zakaz!

Odnoszę wrażenie,że ten program w TVP3, chyba był nadawany w telewizji regionalnej .Ja jestem z Warszawy, ale niestety u nas wczoraj nie było nic na ten temat, a szkoda,że nie była to audycja ogólnopolska, bo tylko niektórzy mogli sie dowiedzieć o całej zaistniałej sytuacji. Ponadto dostałam e-maila , po którym mam lekkiego" kaca".Otóż odniosłam wrażenie,że chyba są jakieś nieporozumienia w Waszym TOZ, ale mnie to nie bardzo interesuje, a interesują podejmowane przez Was inicjatywy i wszelkie możliwości i sposoby, aby zaistniały stan rzeczy doprowadzić do satysfakcjonujących rezultatów. Podoba mi się to co poczytałam wcześniej o honorowej właścicielce.A może zrobić tak jak kiedyś w ZOO Warszawskim - i móc opiekować się na odległość tzn. wpłacać na utrzymanie i itp....konkretnych podopiecznych.

Gość TOZ Wrocław
Nic mi nie wiadomo o niesnaskach w TOZ we Wrocławiu, jak zwykle znajdą się tacy, którym nie jest w smak, że ktoś coś robi i się o tym mówi.... dobrze. Zazdrość, zawiść, polskie piekiełko.... Zresztą w żadnej organizacji nie jest idealnbie i róznice zdań się zdarzają, ale to nie sa niesnaski, czy nieporozumienia. A co do adopcji wirtualnych to na naszej drugiej stronie, adopcyjnej juz taką formę pomocy zwierzętom uruchomiliśmy Mamy dwie strony: www.wroclaw.toz.pl i www.toz.wroclaw.pl Ta druga jest poświęcona głównie adopcjom, a pierwsza edukacji humanitarnej i społecznej, poradom eksperckim i akcjom, oraz przekazywaniu róznych informacji newsowych... itd. Program niestety leciał tylko w lokalnej TVP 3, ale może kiedyś puszczą go w ogólnopolskiej. Tu można zobaczyć zajawkę-wprowadzenie do programu, niestety tylko tyle... http://ww6.tvp.pl/3221,20080416697789.strona Ten fragmencik filmowy będzie do ściągnięcia z naszej strony www.wroclaw.toz.pl Będziemy się starali zdobyć cały program aby udostępnić go w celach edukacyjnych Internautom i w trakcie szkoleń. Pozdrawiam, Szczepan Kawski

Gość TOZ Wrocław
Mam obiecany film z debaty, zatem zagladajcie na stronę www.wroclaw.toz.pl

Gość kto mi pomorzeeeee
co tam z pieskami?

Przejrzałam resztę waszych stron i bardzo pochwalam. Jeszcze na pewno sie odezwę.

Gość TOZ Wrocław
W przyszłym tygodniu będę miał film z debaty w TVP 3 Film będzie dostępny na naszej stronie www.wroclaw.toz.pl Zapraszam codziennie, gdyż każdego dnia przybywa różnych informacji... na naszej stronie :-)

Gość TOZ Wrocław
Z ostatniej chwili APEL! brakuje nam 6-8 miejsc dla psów, które zamierzamy odebrać Sobiechowi z Zamku! Prosimy o zgłaszanie się z ofertami zapewnienia domów tymczasowych i miejsc w schroniskach na adres animals3@zotozwro.org.pl !!!!!!!!!!!!!!!

Gość TOZ Wrocław
Przypominam, ze przygotowania do pikiety trwaja nadal i zorganizujemy ja o ile Wójt się nie wywiąże ze swoich obowiazków w najbliższych dniach. na stronie TOZ Wrocław jest gotowa ulotka do rozdawania mieszkańcom Waszych miejscowości i podczas pikiety... Wydrukujcie ja i powielcie na ksero ile mozecie i rozdajcie oraz rozwieście tam gdzie to jest dozwolone, przede wszystkim w szkołach za zgodą Dyrekcji - poproscie o właczenie się w akcję ratowania psów. Wkrótce będą nowe ulotki) Szukajcie na stronie: Kamieniec Ząbkowicki - Plakaty, transparenty i ulotki na www.wroclaw.toz.pl

Gość TOZ Wrocław
Dzięki:-)) www.wroclaw.toz.pl

Gość TOZ Wrocław
gościu, nie spamuj, nie świruj, nie umiesz czytać?

Gość z psów można zrobić
kiełbasę

Witam! Nie należy się przejmować niektórymi "wypowiedziami", na każdym topiku znajdzie się jakaś "wesz", która bagatelizuje, wyśmiewa itp... Dla takich trzeba być cierpliwym, a życie samo się na nich zemści.