Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CrazyHappySadGirl

kurwamac

Polecane posty

2kc to trzeba wziąć przed piciem.. dla mnie już za późno.. CRAZY, mnie też masz na sumieniu.. Bo za takie silne kobiety zawsze wypiję!!

Jestem z Wami, choc popijam zieloną herbatę. Uszy do góry, dziewczyny, NIE DAĆ SIĘ!!!

a ja jeszcze 2 piwa w lodówce.. nie chcę myślec, co będzie jutro.. ale, przekręcając z lekka, dziś nie umiera nigdy:D:D:D:D:D

No dziewczyny :D ... ja to spadam ... bo rano trzeba oczka otworzyć :) i przyjać dzień taki jakim jest ;) Wszystkim tu Wam, życzę dobrej nocy :) Niech się śnią same dobre rzeczy Pa pa

dobranoc Nana, dobrze, ze dajesz dobry przykład, bo ja też powinnam jutro wstać wcześniej niż o 10.30 (tak jak dzisiaj) :-)

no dobra.. to ja też już sobie idę.. jeszcze tylko jedno piwko, fajka i grzecznie kładę się do łóżka.. SAMA.. buuuuuuu:(:(:(:(

wstałyście już...? :D ja jakieś 2 godziny temu. za mną 2 kawy, śniadanko i teraz niestety muszę zająć się moim barłogiem z przyległościami - bo niedługo zamiast sprzątającej remontową ekipę będę musiała wzywać...

mnie też - gwoli pocieszenia. sprzątam - z wielką nadzieją, że ożywione podrygiwanie pomoże. póki co - pomaga średnio. lepszy humor niż wczoraj? nie pytam ofkors o głowę :classic_cool:

crazy 🖐️ tylko wytrzeźwiej do rana :) robię porządek w szafie. rany, ile mam ciuchów, których już nie nosiłam masę czasu, ale wyrzucać ich nie chcę. też tak macie?

Witajcie :) I jak tam dziewczyny Wam poszło ??? Jak sie sprawy poukładały ???