Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Speed Stick

Nie ma pantoflarzy, oni po prostu kochaja swoja kobiete a wy ich tak nazywacie

Polecane posty

Gość Lady Speed Stick

Facet ktorego wy okreslacie PANTOFLARZ nie jest nim, gdyz wszystko co robi robi z milosci do swojej partnerki ;-) Tak okazuje jej milosc i oddanie ;-) Dlaczego wy to nazywacie pantoflarstwem ? :-o To, ze mezczyzna zrobi o co go poprosze nie swiadczy ze ja nim rzadze ale ze mnie kocha wiec skad ten tekst o pantoflarzach ?:-o

Gość hieronim w.
jeśli facet robi to co dziewczyna mu kaze to jak to nie jest pantoflarz ? czysta definicja pantoflarza :-p wstd mi za takich gosci, jak moga sie ponizyc i wykonywac rozkazy rozkapryszonych panienek :-o

Gość polecam książkę
Biało-czerwony, Dawida Bieńkowkiego Autor rozprawia się z mitem czy raczej stereotypem prawdziwego mężczyzny. każdy facet powinien to przeczytać, może troszku głupio się wam zrobi, a kobiet dlatego by zrozumieć, że oni naprawdę niemądrzy są w tym swoim skamieniałym postrzeganiu męskości! przeczytajcie i wtedy możemy podyskutować!

Gość asdfds
moim zdnaiem ktos ko wypowiada sie na takie tematy i zaczyna od tekstu 'przeczytaj potem mozemy pogadac' to raczej malo powazna osoba... sorry ale jak widze kogos kto pisze takie texty to trzesawka mnie bierze... chcesz sobie byc pantoflarzem badz - zycze ladnych czarnych dzieciaszkow...ale mylnej propagandy na forum nie rob... no a jak jestes kobieta to wogole wez sie nie odzywaj

no to jest chyba kwestia podporzadkowania i braku wlasnego zdania;) a nie milosci....

Gość śmieszneeeeeeeee
facet robi to co dziewczyna mu każe, a jeśli robi to z miłości do niej i jeśli ma takie samo zdanie na dany temat to jest pantoflarstwo? facet powinien być stanowczy i mieć swoje zdanie... tak czy nie ? a jeśli jest skłonny do kompromisów? to też pantoflarstwo ??? bo już nic nie wiem 🖐️

Gość polecam książkę
do asdfds , a co? czytać nie potrafisz? że trzęsawki dostajesz jak ktoś poleca lekturę?:))))