Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evi26

Kawaler i kobiea po przejściach.

Polecane posty

Gość evi26

Mam pytanko do dziewczyn samotnie wychowujących dziecko, które związały się już z nowym partnerem. Jakich facetów wybrałyście, czy także "z odzysku"? Ja mam 4 - letniego synka z poprzedniego związku, jestem kilka lat przed przed 30 stką, planuję jeszcze wziąść ślub kościelny. Od ponad pół roku jestem związana z cudownym facetem. Niestety spotyka się on coraz częściej z niechęcią i głupimi uwaganni ze strony znajomych z t tego powodu, że zdecydował sie wychowywac nie swoje dziecko. Generalnie funkcjonuje pogląd, że kobieta z dzieckiem powinna sobie szukać rozwodnika, a on skoro ma "czyste konto" - panienkę. Wiem, ze mój partner mnie kocha, ale wiem też, ze bolą go te docinki otoczenia. Właściwie 90% jego otoczenia uważa to, że pakuje się w taki związek za co najmniej dziwne. Mieszkamy w Warszawie. Co Wy myślicie na ten temat?

Gość staruszek swiat...
uwazam, ze jesli ulegnie temu co mowia jego znajomi to znaczy ze z niego jest ciota a nie facet

nie oglądajcie się na zazdrośników, którym pewnie w związku nie wychodzi i marzą o tym co aktualnie was łączy;)

Gość vvvvv
A ojciec dziecka ma z nim kontakt? Bo mi by przeszkadzało gdyby obcy facet ciągle kręcił się koło mojej dziewczyny i mojego domu:P

Gość vvvvv
Po prostu nie zgodziłbym sie na taki układ : ja, ona i jej były. Już lepiej gdyby była wdową

Gość evi26
Ma kontakt, nazwijmy to formalny. Płaci alimenty, widuje synka ok raz w miesiącu,Teraz ma mu się urodzić drugie dziecko , więc podejrzewam, ze kontakty będą rzadsze.

Gość blondi xxx
Tak, babka po przejsciach powinna sie wiazac z facetem po przejsciach. Chociaz sa pewnie wyjatki od reguly, w postaci twojego fagasa.

Gość blondi xxx
O, to bedzie jeszzcze drugie dziecko? Zajebiscie, wychowywac dwa cudze dzieciaki i dawac pieniadze, :o

Gość evi26
Nie kochana:) Drugie dziecko będzie miał tatuś mojego i to z nową Panią.

Gość blondi xxx
no to przynajmniej tyle

Gość vvvvv
A jak będziecie spędzać swięta? Może grupowo : ty, twój nowy, twój były, jego pani i dwójka waszych wspólnych dzieci :P

Gość blondi xxx
tylko niezly rozsiewacz spermy z niego. ciekawe ilu jeszcze kobietom dzieciaka zmajstruje :o domyslam sie, ze to bedzie pierwsze dziecko jego obecnej kochanki?

Gość evi26
Taaa pierwsze. Fakt faktem, rozdział związany z byłym jest już zamknięty. P.S. To, że facet odchodzi do innej większość uważa za normalne, a bynajmniej nie wysmiewane, hmmm....

ja też jestem "po przejściach" , tylko że mam nieco inna sytuacje. A mianowicie jestem po rozwodzie, dziecka nie mam. W tej chwili unieważniam ślub kościelny... więc wszystko przede mna :classic_cool: Też dla mnie tylko panowie po przejsciach ? :P

Gość evi26
Dodam jeszcze, że mój partner był dzieckiem samotnie wychowywanym przez matkę, więc może dlatego teraz to go tak dotyka.

Gość
Ja bym się w coś takiego nie ładował. A gościu, jak ma cierpliwość i chce mu się, niech znosi.

Gość evi26
A ile masz lat?

to znaczy, ze gdy ktoś Wam mówi swoją opinię na Wasz temat, Wy milczycie jak sierotki i kulicie uszki po sobie? a gdzie walka? o Was? Wasze bezpieczeństwo? godność! bo niby co? Ty nie masz godności? boś kobieta z dzieckiem..olaboga rozwódka? a pierdolnąć ostrym słowem w zazdrosną gawiedź :D co to za "przyjaciele" co nie akceptują Waszych uczuć?

Gość
atunia => chyba gościa i widać, że dobrzy.

Gość quetal
A ty jestes pewna, ze go kochasz czy moze spotkalas dobrego czlowieka i chcesz wykorzystac jego milosc, aby tobie zylo sie lepiej i aby dziecko mialo ojca? Mozesz uczciwie odpowiedziec?

Gość evi26
Tak, spotkałam dobrego człowieka. Jesteśmy do siebie bardzo podobni, dlatego jesteśmy razem. Nie, nie chcę go wykorzystac. On był już kiedyś wykorzystany i ja także, oboje sobie pomogliśmy w ciężkich chwilach. Dziecko ma ojca. Jestem samodzielna, mam pacę, kończę studia, skąd pogląd, że kobieta zawsze wykorzystuje mężczyznę?

Gość
evi26 => statystyka? Jakoś nie znam faceta, który się z babą dla pieniędzy, czy wygody zyciowej w ogóle żenił, a vice versa sporo by się znalazło.

Gość evi26
Apostoł Nienawiści, to ja jestem trochę młodsza od Ciebie ;) Widac jeszcze mało wyrachowana :/

Gość
Ano, oj nie dorobisz się biedne dziecko, nie dorobisz :P

Gość evi26
A kawaler bidny i jeszcze uprac przy nim trzeba :P

Jestem kobietą po przejściach( wdowa), poznałam kawalera ale z odzysku:) bezdzietnego. Dla niego nie było przeszkodą to ze mam dzieci, ale to iż jego kumple niedarowaliby mu tego że związał się z żoną swojego byłego kumpla...heh, faceci, ogólnie strasznie analizował to wszystko i w końcu stwierdził , że nie podoła. Czy mogę liczyć tylko na wdowca? chyba w moim wieku spotkać takiego to rzadkość :(