Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość dziki lolek
takie nicki są super--->też chce nagie Twoje zdjecie

Komiczne \"poza tym, gdybym napisał, mogłoby to popsuć moją nieposzlakowaną opinie cnotliwego i wstrzemięźliwego faceta z zasadami, ktorą mam na tym forum... ogolnie to bylem zdziwony ile niezapokojonych mężatek szuka sobie facetow na necie... naprawde sporo i to bardzo fajnych babek tak sie bawi...\" Chyba juz za pozno na ratowanie pinii:P czyli mam rozumiec , ze to przewaznie byly zaniedbywan przez swych mezow kobiety?;) Nana ja akurat nigdy nie mialam jakichs nieprzyjemnych tych spotkan:) kazde w sumie bylo inne traktuje to jako kolejne doswiadczenie zyciowe:) Ju serio????bylas na spotkaniu \"w realu\" i ja nic o tym nie wiem to strasznie dlugo trwalo Twoje spotkanie:) a bedzie nastepne??:) Brzydall nie musi byc od razu 5h , czas nie jest tu jedynym wyznacznikiem udanego spotkania:) najpierw to musisz sie przelamac i nie zrazac po jednym nieudanym spotkaniu:)

Gość z sieci
a jednak nie ma nikogo wieczorkiem:) no to może do jutra :)

Gość z sieci
no widzisz Setunia, za szybko uciekłam ale nic straconego, może jeszcze pogadamy, Pozdrowionka :)

"czyli mam rozumiec , ze to przewaznie byly zaniedbywan przez swych mezow kobiety" nie, ale powiedzmy na kilkadziesiat kobiet, 1/3 to wlasnie ten typ

Gość vvvvv
masz jakieś namiary na te zaniedbywane? :P

"czyli mam rozumiec , ze to przewaznie byly zaniedbywan przez swych mezow kobiety?" Bo takie są najłatwiejsze setunia:D

Gość z sieci
a zaniedbywane przez mężów kobiety to gorsze jakieś czy co, myślicie że one nie wiedzą czego szukają i nie przebierają ;)

Gość z sieci
zgadzam się z Doprawdy

Gość z sieci
Komiczne - a nie męczy cię ta uprzejmość czasami, nie ciężko być tak dla wszystkich chętnych (jak leci;) uprzejmym,

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - komicznemu nie trzeba pozwalać tak myśleć, on zawsze tak będzie myślał,

jestem uprzejmy selektywnie :P na moją uprzejmość trzeba sobie zasłużyc a co do dyskusji, kto zdobywa, a kto jest zdobywanym to akademicka dyskusja...

" komicznemu nie trzeba pozwalać tak myśleć, on zawsze tak będzie myślał" bo komiczne nie jest sfrustrowaną mameją, ktora zakłada tutaj tematy "dlaczego kobiety nie lubią uprzejmych i romantycznych mężczyzn"

Gość z sieci
oooo, ale zabrzmiało, a czymże to trzeba sobie zasłużyć?

komiczne będę od teraz bardzo uprzejma dla ciebie złoto ty moje...może pomożesz mi okna myć:>

Gość z sieci
Komiczne - kobiety nie lubią uprzejmych jak leci i romantycznych którzy już na wstępie dają do zrozumienia że chodzi tylko o to żeby w niej skończyć,

okien nie myje - mam swoje zasady :P a zasługuje się ładnym wyglądem i odpowiednimi cechami charakteru...

\"kobiety nie lubią uprzejmych jak leci i romantycznych którzy już na wstępie dają do zrozumienia że chodzi tylko o to żeby w niej skończyć\" widze, ze autorka cytatu lubi gdy facet konczy na nią a nie w niej - ok :P a co do reszty - ja podrywam w bardzo delikatny i neutralny sposob... zero chamskich akcji