Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu wyjątkowo nudno

może jakiś kontrowersyjny temacik ktoś rzuci bo nudą wieje..

Polecane posty

mamani- a pewnie że moge- zjadłam wszystkie rozumy- i mogę byc kim chcę- nawet wrózką! a co! wiem że mi zazdroszczą wszystkie pomarańcze:D

mantodea- ty to powinnaś poddać się leczeniu jak już sama do siebie gadasz;) ale może jeszcze ten smirnof cię trzyma ;)

zamiast ike wpisalam mantodea hehehe kurde mocne to ziolo wyjaralam 9 mcy temu i jeszcze mnie trzyma hahahaha;)

ike a umiesz juz wrozyc? bo ty tyle na tym forum szarlatanow sie oglasza, juz bogata mialam byc i mialam wyjsc za maz za hiszpana i nic.... moze ty mi cos wywrozysz

ike ja znam jedną fajną wrożke... allegrowa. pozakazywalam wam kiedyś :D:D:D

Musze sie myszki spytac co to za towar byl:p Sumaka - ja z fusow po kawie wroze jak chcesz!

no baaa wroz nawet z herbaty w granulkach. ja chce tego hiszpana :(:(:( muuuu

a teraz na poważnie coś wam napisze- miałam pomysł żeby dla nas- dość kontrowersyjnych "dzaiłaczek" tego forum założyć temat- żebyśmy mogły w spokoju pożartować , pokłócić się z pomarańczowymi gnidami, polizać, samopouwielbiać i takie tam problem jest jeden- dziś modessa potraktowała mnie jak trolla;) więc ciekawe czy by z mety nam topiku nie skasowała

sumaka widzę twoja przyszłość- niedługo pujdziesz spać - za powróżenie należy się 120 zł więcej na www.ikenajlepszawróżka.pl

yyy ike a w ratach moze byc? wiesz jak teraz ciezko z kasa:) na pewno zaplace ale pozniej:)

po prostu Julka - pytalam synka powiedzial ze tydzien dwa a na pewno jak mu lozeczko kupimy bo nie chce z nami spac.Tata jak bąka w nocy pusci to cala posciel fruwa i on nie chce;)

ja niestety idę kąpać zolzankę- ale wpadnę ok 21szej- jak zuzalec pójdzie luli

sumaka- bujać to my- zapomniałaś , że widzę przyszlość- nie ze mną takie numery- dobrze wiem, że nie zapłacisz

Witam Mam taki mały problem, zbliżamy się z moją ukochaną do naszego pierwszego razu, ale to nie problem Problemem jest to że zastanawiam się kiedy stwierdzić że jest koniec stosunku, czy to się czuje? nie chce wyjść na egoistę kończąc po moim orgazmie, ale przecież może nie wyjść mi doprowadzenie jej do orgazmu, a tak zazwyczaj ponoć jest. To kiedy? PS. OFF-TOPIC macie jakieś przydatne rady na pierwszy raz? POPLAKALAM SIE ZE SMIECHU!!!!!!buahahahahahaha

oj tam nie jest xle- przynajmniej chlopiec wie gdzie wsadzić ;)

hmmm chlopak ma ogromny problem. lepsze bylo z rana panna pyta po czym poznac ze gdy robi facetowi loda to jest mu dobrze i kiedy moze prysnac sperma:) no maja problemy a swoja droga to hmm chyba tez pojde zrobic mojemu kochasiowi to i owo:D

julka a tak odbiegając od tematu to ty wiesz co u Majki? bo ostatnio zniknela calkiem...

dobra mamuski- ja spadam- będę jak wróce- owocnych dyskusji życzę

po prostu Julka - bede nogi sciskac i koniec!Kacper moze sie pojawic za dwa tygodnie a jak nie to klaps w tylek!:p ;) Ide corke przywolac do porzadku:)

mantodea nie wiem ile lat ma Twoja corka, ale ostatnio byl u mnie kuzyn, ma lat 7 i mowi tak Rafał : \"Prosze otworz buzie\" Ja : \" Po co?\" Rafał : \"BO chce zobaczyc dziecko!\" usmialam sie jak nigdy :D

to jeszcze ja:P woda sie leje do wanny;) mój syn 7 letni wczoraj zapytał co to jest "gej" zdębiałam