Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość wesola menelka

Poznalismy sie wczoraj w pubie, odbylo sie klasycznie: super sie gadalo, wybuchla namietnosc i przespalismy sie. Bylam przekonana, ze to tylko jednonocna przygoda, takze raniutko po obudzeniu sie zaczelam sie szykowac do wyjscia. Tymczasem on nie pozwolil mi nigdzie isc!!! Przygotowal mi pyszne sniadanie i podal je do lozka, potem powiedzial, ze jak mam cos do zrobienia to moge spokojnie korzystac z jego komputera a potem spytal sie czy po poludniu nie chcialabym pojechac z nim na zakupy i moze do kina! I teraz siedze w jego domu i pisze do was. myslicie, ze on moze mysli o mnie cos wiecej niz jak tylko o panience na jedna noc?

Gość nawet bardzo zle
tak, mysli ze znalazl sobie glupia naiwna dziffke do lozka i sie pewnie cieszy i nie chce cie stracic. bo drugiej takiej puszczalskiej moze juz nie znaleźć :o

Gość katka23454
bo chce Cie wziąć na zakupy? stąd te dalekoidące wnioski? :D

Gość Ahh jak miło
dzieciom neostrady dziękujemy

Gość wesola menelka
Bo sie mnie spytal, ze po poludniu nie pojechalabym z nim na zakupy i potem do kina. Nie twierdze, ze zaraz sie zakochal, ale jak bym byla tylko taka jednorazowa panna to rano chyba chcialby zebym jak najszybciej znikla a on chce spedzic ten dzien ze mna:)))

Gość no to się ciesz
że nie chce się Ciebie pozbyć:)

Gość Jestem miła bardzo
Może spotkałaś miłość swojego życia:P

Więc się ciesz tylko nie popsuj niczego trzymam kciuki za dalszą waszą znajomość;) Powodzenia.

Gość wesola menelka
Kurcze, jest fajny i od rana widac, ze byl taki raczej zadowolony. Mieszka sam (nie zauwazylam zadnego sladu zeby to byla tez inna kobieta), wiec chyba jest wolny. Normalnie powiedzial bym sie rozgoscila, moje ubrania z poprzedniego wieczoru wrzucil do pralki i dal mi swoj dres:))

Gość gdgdgd
ja na twoim miejscu bym sie wstydzila w ogole byc jeszcze z tym facetem. nie wiem, naprawde nie wiem skad takie debilki jak ty sie biorą.

Gość To może być początek
wielkiej miłosci!:classic_cool:

Gość wesola menelka
a czemu mialabym sie wstydzic? To co wczoraj sie stalo tak bylo bo oboje tego chcielismy. Ja bylam calkowicie nastawiona na jednonocna przygode a to on potem nalegal bym zostala jezeli na dzis nie mam zadnych innych planow. wiec chyba troche mnie polubial:))

Gość dskjdkszdfcs
dlaczego piszecie, że sie nie szanuje? skoro oboje tego chcieli, to jaki problem? facet może spać z przypadkowymi, a dziewczyna nie? przecież nie chciała za to kasy, ani nic. trzymam kciuki za wasza znajomosc :D

Gość hahhahaahahaaaaa
idotka pisze sama do siebie:)zapomniałaś zmienić nicka:O:O jeny dzieciiiiiiiiiii...litości:O

Gość gdgdgd
w takim razie skoro sie nie wstydzisz to jestes po prostu szmatą i masz mentalnosc kurewki. gratuluję 🖐️

Gość gdgdgd
heheheeheh a ja mysle, ze to bylo tak, ze ktos chcial sie podszyc pod nią a potem cos mu sie odwidzialo i zapomnial zmienic nicka. choc tez nie wiadomo w sumie 🖐️

Gość gdgdgd
"dlaczego piszecie, że sie nie szanuje?" :o no comments jasne sorry, ona sie szanuje, przepraszam :D :p :o "skoro oboje tego chcieli, to jaki problem?" a co to ma do szanowania się??? tak, on cię "polubiał", na pewno. zwlaszcza dupczenie ciebie "polubiał".

Nie wiem kto napisal pod moim haslem w kazdym razie to nie jest zaden podszyw i zdarzylo sie naprawde. Poszlam z nim do lozka, bo chcialam tak samo jak i chcial tego on. Nie nastawialam sie na nic wiecej, to on zasugerowal bym zostala dzis u niego. Nie wiem co z tego bedzie, ale jest mi milo. Od rana potraktowal mnie super. Przyniosl sniadanie, potem obejrzelismy film w lozku, potem male bara bara i teraz on pracuje a ja uzywam jego kompa. Potem chce bym pojechala z nim na zakupy i do kina. Moze to i tylko dzis tak jest ale dzis czuje sie super szczesliwa bo od dawna juz nikt tak sie o mnie nie troszczyl:))))

Gość paulula
a ja mysle ze ktos po prostu chcial do niej napisac i to bylo tak jak np: Magda! treść informacji tylko ten nagłówek dał w nicku ot i co....

Gość no dobrze ale sama zobacz
jakbys mu dupy nie dala to nawet by sie za toba nie obejrzal i na pewno nie bylby teraz taki mily :o uciekaj stamtad i poszukaj kogos wartosciowego, dla kogo nie bedziesz tylko workiem na sperme i kto bedzie mily dla ciebie bez wzgledu na to czy mu dasz na 1 spotkaniu czy nie :o

Gość magdalen22
moze glupio mu bylo powiedziec ci spier**alaj to zaproponowal ci zakupy myslac ze jednak pojdziesz do domu a wieczorem bedzie mial co poruchac

Gość jesli juz to _____
Tę..noc.

Gość do magdalen22
masz odkrycia :o

Gość dzej zi
dlaczego ma szukac kogos wartosciowego, skoro sama nie jest wartosciowa?:O

Gość gdgdgd
ja używam szczura jako tamponu i wibratora w jednym

Gość magdalen22
nie pisalam do ciebie cioto,moze nie kazdy jest taki odkrywczy jak ty

Gość magdalen22
zjalam dzisiaj rabo fasolę na sniadanie i teraz siedze przed kompem i puszczam mega smierdzace bonki :o

Gość magdalen22
z kad wiesz:)