Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość fifika
a bo pierdolicie...:-0 jak by mi jakis strzelil nieziemska minete :-P to i tak bym go w domu nie zostawila tylko sie ustawila na kolejny raz...a nie proponowala kina i jeszcze korzystania z kompa nooo sory!!!!

Gość fifika
ja nie jestem zasciankowa i puszczam sie z kim popadnie

Po co to napisalam? Bo po prostu czuje chec podzielenia sie moimi przezyciami z kims a do rodzicow raczej nie zadzwonie, do kolezanek poki co tez nie, tu zas jestem anonimowa no i moge sie wygadac:))) Jestem swiadoma wszystkich bluzg na mnie ale malo mnie one obchodza, w wlasciwie nawet smiesza poniewaz te same osoby co najpierw mnie bluzgaja potem zakladaja tematy o tym jacy to oni samotni. takze jak dla mnie wieje od nich jedynie zazdroscia i zawiscia, ze ktos mogl spedzic fajny wieczor a oni nie:)) Jestem swiadoma, ze to moze byc tylko jeden dzien, moze jutro to sie skonczy, nie wiem, ale wiem tez ze lepiej przezyc taka jednodniowa przygode i czuc ze sie zyje i cos czuje niz nie przezyc nic i byc wewnetrznie martwym. I co do seksu to ja mu dostarczylam przyjemnosci i on mnie tez bo to co przezylam opisac sie nie da, po prostu bylo bosko:))

Gość fifika
spadaj podszyw.Zasciankowa nie jestem i nie piepsze sie z kim popadnie!!!!jak juz mowilam dla was laska ktora jest dziewica to nie kurwa reszta to wszystkie kurwy

Gość fifika
nie mam, co jakis czas robie sobie testy. jak sie prowadzi taki tryb zycia to trzeba. ale ja jestem z siebie dumna :) przeciez ja nie daje dupy, ja mma na to ochote a to nie jest dawanie dupy

Gość fifika
no i dobrze, ja sobie zaraz tez pojde do pubu i jakiegos fagasa poderwe :) a potem cudowna namietna noc, a wy zazdrosnice weźcie sie zamknijcie :o

fifka a idź a co se będziesz żałować a jak by coś nie wyszło to pan Zdzichu z kotłowni jest chętny, no może nie należy do najprzystojniejszych ale lepszy on niż nikt :P

Gość fifika
kurwa to ja nie ejstem bo kasy za to nie biore. jak mam ochote na sex to ide do pubu i podrywam tego ci mi sie podoba. co mam sobie zalowac? RAZ SIE ZYJE CO NIE????? trzeba kożystac z zycia

Masz racje nie martw się po co w końcu nie każdy uważa , że laska po dwóch piwach wskakująca nieznajomemu do łóżka do dziwka

Gość fifika
no i spoko :)

Gość łooo matkoooo ile tutaj
DEWOT zgorzkniałych!!!!!!!!daj spokój , fajnie ze trafiłaś na fajnego kolesia a nie jakiegioś dupka i życzę żeby coś z tego wynikneło na dłużej:) jesteś fajną kobietką, która wie czego chce i zna swoją wartość więc chba nie przejmujesz się tymi grubymi dziewicami których nikt nie chce ani starymi pannami tudzież dewotami, które mężeuś zdradza na co drugim kroku:) pa!

Gość zikzak
a my, zazdrosnice nie musimy sie puszczac po pubach, bo mamy swoich, osobistych chlopow:) i zapewniam cie, fifko czy jak tam cie zwa, ze potrzbea seksualna jest jedna z podstawowych potrzeb fizjologicznych, ktora odczuwaja tez rozne zwierzatka...

Gość zikzak
a czy poczucie wartosci wlasnej zalezy od ilosci zaliczonych facetow po godzinnej znajomosci?

no to ciesz się że masz tego swojego "CHŁOPA"- :D :D i nie musisz być dziwką:) "CHLOP' przyjdzie za włosy Cię weźmie jak prawdziwy MACHO rzuci tobą na podłogę i krzyknie - "rób loda babo a potem obiad na stół, znaj swoje miejsce w stodole" - :D grattuluję,masz chłopa i wszystko już w życiu osiągnęłaś - możesz umrzeć w spokoju "D Amen.

No ale za to ty możesz siępochwalić że jesteś największą zdzirą w swoim regionie i już chłopa mieć nie będziesz bo takich kurw to żaden nie zechce :P

Gość zikzak
no nie do konca. nie uzalezniam swojego poczucia wartosci od tego, ze mam chlopa czy nie mam. na obiady chodzimy do restauracji, jak nie chce nam sie gotowac. a loda, owszem zrobie, ale nikt mnie do tego nie zmusza

Gość zikzak
dlaczego niektore osoby widza wszystko tak monochromatycznie. jak masz chlopa - to rzuca toba po scianach, jak nie - to sie puszczasz w pubach. nie projektujcie swoich histroii zyciowych na innych

Gość tom1980
Zycie jest pelne niespodzianek i takie sprawy wychodza w najmniej odpowiednim momencie. Zakochasz sie mocno w facecie, zareczycie sie i kiedys spotkasz tego faceta, ktory okaze sie byc znajomym twojego narzeczonego:D Tylko potem nie pros o rade na kafeterii:D

jestem mężatką :p ale ciężko czytać wasze wypociny, mamy XXI wiek, a wy takie dewoty jak stare zgorzkniałe baby ze średniowiecza. Każdy żyję według własnego kodeksu moralnego, a wy od razu wszystkich oceniacie i wrzucacie do jednego wora. Dziś mamy inne czasy i większość związków tak się właśnie zaczyna - od seksu.

ja tez zaczynam zwiazki od seku bo mysle cipą a nie glową 🖐️

wesola menelka sympatyczna z Ciebie menelka ....życzę Ci ,aby ta historia zakończyła się happy endem....hehehe

Gość fifika
spadaj poszyw!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj ostatni wpis byl o 15.31 pewnie blasphemer pisal sam ze soba podszywajac sie za mnie .Nie jestem kurwa i nigdy nie bylam.Ale nie rozumiem ludzi ktorzy naskakuja na ta laske bo sie z kims przespala!!!wziela kase za to ? nie!siedzi sobie u niego i moze jej kurwa zazdroscicie !!!!.A ty idiotoBlasphemer nawet na kurwe nie zaslugujesz z takimi textami.Patafian :-0 i pewnie ciebie nikt nie chce i zal ci dupe sciska!!!!!!!! bo o sexie to mozesz zapomniec jedynie konia sobie zwlalic !!!!!!! jesli w ogole cos tam posiadasz .Zegnam

Gość nie przerzucajjjjjjjjjjjjjjj
ło matko.....nie przerzucaj na wszystkich swojego sposobu na związek:D to, że ty zaczełas od dupy nie znaczy, że każdy tak zaczyna....

Gość dzej zi
Widze, ze dupodajki wymyslily sobie nowa filozofie zyciowa. Chcesz byc nowoczesna i wyzwolona? Pieprz sie po 2 godzinach znajomosci! Nie robisz tego? Jestes oblesna dewota:D

Gość łooo matkooo ile tutaj
seksu* oczywiscie :) wszyscy, ktorzy maja jakis kregoslup moralny to dewoci i mochery, takie mma zdanie :) ludzie zyjemy w 21 wieku, to normalne,ze sie kobiety puszczaja po godzinie, ja tez!!!!