Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

mnie najbardziej śmieszą kategoryczne stwierdzenie o tym, że facet kobiete, kóra z nim poszła na 1 randce do łóżka klasyfikuje od razu jako łatwą.. :D Jesli tak robi to w wyniku bardzo niskiej samooceny tylko...

pfff, to jest jeszcze drobiazg, mnie rozwaliły te osoby, dla ktorych najgorsze było to, że facet miał seks za parę drinków i śniadanie :D Jakby było drożej, to wszystko by było ok?:D:D:D

kyrenko - wiesz jak to jest - tu pisują kobiety mające zasady - prawdziwe damy czyli - każdemu damy ale zapłacić musi sporo :D

Te porządne uważają ,że jak sie ma narzeczonego to sex przed ślubem to nie grzech ,ale sex bez zaręczyn grzech ciężki,każdy kto mysli inaczej to wg nich zaścianek.

oj krwawa ja tam porządna jestem bardzo, a że za czasów \"kawalerskich\" zdarzało mi się sypiac z bardzo pociągającymi mężczyznami na pierwszej randce to wcale nie dlatego, że jestem nieporządna...tylko po takiej pierwszej nocy zawsze były kolejne....;)

Gość ja nie rozumiem czego sie
czepiacie. Mamy XXI wiek. Ludzie moga robic co chca tylko zeby nie krzywdzic innych. Ja z jednym facetem poszlam po kilku miesiacach do lozka i sie to rozlecialo. Z innym poszlam na 3 randce (nie poszlam na 1 bo nie bylo okazji :P ) i jakos teraz jest moim mezem i mamy sie bardzo dobrze. Nie wiem po co nazywacie ludzi puszczalskimi. Tak wam zle ze nikt sie z wami nie chce przespac?

Gość ja bym napisała tak
Kobiety z ''zasadami''są złe na siebie, ze je mają.

Gość
A propos łatwości. Nie wiem skąd mit, że facet nie szanuje kobiety która szybko mu uległa. Przecież o to chodzi - baba ma być łatwa dla mnie, a trudna dla innych :P

Gość ja nie rozumiem czego sie
no ale zeby z tej zlosci tak bluznic na innych?

heh...nie projektujcie na innych swoich przekonań i odczuć. to błąd. Może to dotykać osoby, które nie tyle mają sztuczne zasady, co po prosru tak czują. tak jak nasza menelka wesoła zresztą;)...czuje, że tak jest jej dobrze jak zyje. argument, że z kobietami z "zasadmi" nikt nie chce sypiać tez jest chybiony....ale rozumiem, że w tych okolicznościach może byc trudno znależc inny;)

łatwa baba? słyszałam, a najczęściej z oburzonych ust drugiej baby łatwy chłop? nigdy ale to już zupełnie inna historia

Ale ubaw! Miałam nic nie pisać poza tamtym jednym postem i nadal nie zamierzam się włączać w ostra dyskusję między rzucającymi mięsem \"damami\' i szczęśliwymi \"kurwiszczami\", ale przy jednym tekście prawie oplułam klawiaturę (ze śmiechu - żeby nie było nieporozumień). zniesmaczona o poranku: \"kocha się z osobą, ktrą darzy się miłością, oddaniem, zaufaniem tak więc można sie kochać albo można się pieprzyć ja to tak rozgraniczam\" Idąc tym tropem, można by tez np. rozgraniczyć i inne czynności życiowe: \"je się tylko wtedy kiedy jest się głodnym a nie dla smaku czy do towarzystwa, więc albo się je albo wpierdala\" :D To pisałam ja - naczelna dziwka i tania dupodajka swojego własnego męża kurwiarza 🖐️ komiczne - 100% racji jak dla mnie..

Prawda jest taka, że te wszystkie panienki mówiące, że one oczywiście lubią sex :D:D ale tylko z tym jednym jedynym, z którym sie najpierw 3 lata prowadzały za rączke.. nie wiedzą o czym mówią i albo są zimnymi kłodami, albo ich nikt w życiu dobrze nie zerżnął bo ich ten ukochany jedyny dochodzi po 4 minutach i to tylko wtedy, gdy bardzo uwaza i za szybko sie nie porusza :P

Gość no wiec jak to jest
dobrze jest miec jakies zasady moralne czy tez nie? bo juz sie zgubilam w tym wszystkim. mam isc do lozka z kim mam ochote (czy z kims kto ma na mnie ochote ;) ) czy nie isc?

a tekst "zasady moralne" odnosi się do paru innych rzeczy poza łóżkiem, należą też do nich zasady, że nie należy kraść i zabijac ;)

no więc jak to ...jak jest tak, że spotykasz kogoś, wariujesz, adrenalina ci skacze i czujesz, że góry mozesz przenosić, zaslepienie staje sie na tyle silne, że wydaje ci sie tak piękny, doskonały i totalnie pozbawiony wad, że już sobie nie wyobrażasz istnieć bez tej bliskości...i jesli on odczuwa to samo w stosunku do ciebie...po co się torturowac, no po co?:D

Doprawdy, mogłabyś sie powstrzymać od takich obrazowych opisów? Samotność mi ostatnio zaczyna dokuczać, a ta z takimi wyskakuje....:P

Gość ciekawe czy powiecie tak
swojej córce w przyszłości "kochanie jak spotkasz jakiegoś faceta, do którego poczujesz dziką rządzę, takiego "bardzo pociągającego faceta", nie zastanawiaj się chwili tylko wskakuj mu do łóżka, w ogóle to zacznijmy promować sex z przygodnymi partnerami, czemu nie? a potem jak człowiek jedzie zagranicę to się dziwi skąd taka opinia, że Polki łatwe :O:O:O

oczywiście jak jesteś zamężna to dopijasz drinka i grzecznie wracasz przytulić się do męza czekającego w domku:/

masło maślane. jak nie patologia to kurwy. żałosne sa te wszystkie porządne.

Gość Eve25
MOZE TO TEN JEDYNY....