Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

"między tym, o czym mówisz a pójściem z facetem po godzinie do łóżka jest jeszcze cała przepaść" oczywiscie... ale stosując tak wyraźną przesadę uzyskuje efekt adekwatny do wyzywania autorki od kurew i szmat a na dodatek wyjątkowo wkurzam co bardziej zatwardziałe moherki :D

asdfg - wystarczy nie byc zaslepionym, nie traktować kobiety jak zesłaną przez Boga, twierdząc oczywiscie, że wszystkie mogą ale "moja xxxx jest inna niz wszystkie" i po prostu patrzec... ja to widze i tyle

no tak co tam moje gadanie. jak posiedzę tak dłużej na forum to ze wstydu zmienię płeć na twoją komiczne ;)

Jak kobieta/mężczyzna zdradza... to naprawde to czuć i widać. Tylko trzeba potrafić patrzyć.. i znać swojego partnera i nie przymykać oczu:P

jakoś tak wielu facetów nie upiera się przy tym,że autorka to k... jasne, przecież oni nie lubią się wysilać, na rękę im takie postępowanie :D

Gość Druga strona medalu
"je bardzo to boli, bo burzy ich światopogląd... one wszysktie z ich pieskami na smyczy, które muszą odwalić 60 randek, dac 25 bukietów, 16 wyjśćdo kina i oczywiscie poczekać pół roku, bo one sie szanują poznać całą rodzine i zostać zaakceptowanym przez babcie i ciocie są zdegustowane, że mozna poznać faceta bez tych szop" Dokladnie moja metoda postepowania, i zanim sie obejrze facet znika, buhahahaha;)

Córka, niewątpliwą zaletą przetestowania faceta na pierwszej randce jest ot że jeśli on sobi pójdzie w diabły, nie załuję czasu jaki bym mu poświęciła kręcąc z nim ileś miesięcy. I... jak map ójść sobie to pójdzie obojętne czy seks był na 1 czy na 21 randce:P

"Komiczne, czy Twoja stopka to tak na cześć tego topiku " tzn to moje ogolne zdanie, ale wpisalem to pod wplywem tego tematu :)

córka za to ty swoim wysiłkiem utwierdzasz facetów w przekonaniu,że babki są łatwe i głupie-z wyjątkim tej waszej garstki porządnych inaczej

Gość
komiczne => a propos Syn "nowych ruskich" pojechał na studia do Moskwy. Po miesiącu wysyła do domu list, w ktorym między innymi pisze: '"Mamo, tato, wszyscy studenci jeżdżą na zajęcia autobusem, albo tramwajem, a ja jeżdżę sobie taksówką". Po miesiącu przychodzi odpowiedź: "Drogi synu. Przysyłam Ci trochę pieniędzy - kup sobie autobus i jeździj jak inni studenci" :P

no właśnie ja nie rozumiem tej logiki - jak przeleci na 1 randce to chcial tylko sexu, a jak na 20, to znaczy, że mu zależy :D

nefrytkowata przez te ileś miesięcy przeprowadasz za to inne testy:D zależy w jakim procencie liczy się sex a w jakim pozostałe rzeczy, bo nie mów mi, że jakbyś spotykała się z facetem jakiś czas, powiedzmy niech to będą te podręcznikowe 3 miesiące, poczułabyś, że mu ufasz, poczułabyś coś więcej niż sama rządza i okazałoby się, że sex nie jest najlepszej hmm... jakości, uciekłabyś od takiego? po drugie uważam, że jednak trzeba się troszeczkę dłużej pobawić z "ofiarą", chociażby dla zaostrzenia apetytu, tyle:)

Córka, tak.. nawailabym jesli seks do kitu. Ja już przeszlam przez związki, gdzie seks był beznadziejny i nie mam ochoty męczyć sie znowu. Jedyne co osiagnełam takimi związkami to to ze seksu mi sie odechciało całkowicie:P Never again!

Gość ale jednak gdy
jedank gdy facet ciągnie do łózka na pierwszej randce, to jest wieksza szansa, że pomyslę, że interesuje go tylko szybki seks, a jesli ja szukam np parntera to niekoniecznie mamy wspólny cel wtedy. Oczywiście, kiedy do łozka na dalszy przebieg wydarzen nie żadnego znaczenia. I po pol roku moze sie okazac, ze nic z tego. jendak wolałabym żeby ktoś chciał mnie najpierw trche poznac, oczywiscie okazywanie mi zainteresowania i ze sie podobam, najlepeij bardzo jest mocno wskazane. ale jak spotykam sie z facetem i on zamieni ze mną trzy zdania i tylko sie slini to sorry.

"no właśnie ja nie rozumiem tej logiki - jak przeleci na 1 randce to chcial tylko sexu, a jak na 20, to znaczy, że mu zależy" mylisz się komiczne-zależy mu wtedy jak się oświadczy,weźmie za rekę i zaprowadzi do kościoła i usc żeby termin zaklepać a i pamiętaj o najważniejszym kulminacyjny punkt musi nastąpicz szybko-bo jak się nie wyrobi w rok to jest spalony u rodziców wybranki. widzisz jak ja czerpię wiedzę z doświadczenia koleżanki mi małej

córka pustyni- jak sex od razu nie jest najlepszej jakości to żadna normalna kobieta nie traci czasu przez trzy miesiące...chyba, że taki jegomość jest pojętnym uczniem;) Bzdurne są pseudo związki bez chemi- to nie związki, przy pierwszej lepszej okazji jedno bądź drugie znajdzie lepszy model

córka za to ty swoim wysiłkiem utwierdzasz facetów w przekonaniu,że babki są łatwe i głupie-z wyjątkim tej waszej garstki porządnych inaczej to tylko moje skromne obserwacje:D a przysłuchując się codziennie rozmowom moich kolegów mogę jedynie stwierdzić, że większość jest jednak łatwa

ale jednak gdy- prowadząc takie przemyślania od razu widac, że nawet jeśli facet ma ochotę na ciebie to ty na niego niekoniecznie- rzeczywiście nie ma wtedy sensu iść do łóżka

Tomasia, wybacz ale to komiczne jest facetem, więc generalnie w imieniu płci przeciwnej to on najbardziej prawdopodobnie zdefiniuje męski punkt widzenia na "zależy":D

Gość ale jednak gdy
Doprawdy... nie rozumiesz...jesli szukam partnera zyciowego, a nie faceta na jedną noc, to jest ważne dla mnie by go poznac, porozmawiac i żeby on takze chciał mnie poznac. a jesli spotykam sie z męzczyzna, a on nie mówi, nic go nie interesuje, tylko chce zebysmy mieli seks, to wybacz. to o czym mówisz jest dobre gdy szukamy wrażeń. parntera chce poznac, pogadac. proste

"ale jak spotykam sie z facetem i on zamieni ze mną trzy zdania i tylko sie slini to sorry" chyba nie zrozumialas o co chodzi... takiego faceta zlewasz od razu, bo to jakis palant... ale kazdy facet na oczątku interesuje sie tylko seksem - tak po prostu

ale jednak gdy : ale jeżeli facet ze mną chce tylko rozmawiać i wcale się nie ślini, to już jest problem :D:D:D A tak serio , inteligentny facet może się slinić w myślach i prowadzić interesującą dyskusję, to nic trudnego robić dwie rzeczy równocześnie (oczywiście, spotkałam też takich , dla których jednoczesne iść i żuć gumę to był wyczyn :D) :)

"nie rozumiesz...jesli szukam partnera zyciowego, a nie faceta na jedną noc, to jest ważne dla mnie by go poznac, porozmawiac i żeby on takze chciał mnie poznac" partnera zyciowego sie nie szuka :D:D spotykasz sie z facetami i po prostu z ktoryms tak wychodzi, ze nim zostaje

"ale kazdy facet na oczątku interesuje sie tylko seksem - tak po prostu"- i ja bym tutaj w 100% uwierzyła komicznemu i nie dopatrywała się w nowo poznanym mężczyźnie od razu kandydata na męża;)