Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

Ja ostatnim razem bedac w Polsce kupilam sobie kika opakowan czerwonej herbaty i teraz szukam i nigdzie w domu nie moge znalezc.A przeciez herbata to nie igla wiec nie powinna zniknac. Jak ja sprawdzalam tabele to wychodzi,ze mam jakies 8 kg nadwagi. Masakra!!!!!!!!

witam dzis , dietke trzymam , dzis na sniadanie dwie kromeczki razowego z salatą i szynką , potem jogurt z bananem , obiadek to kawaek mieska i surówka jeszcze w planach aktivia na kolacje i to bedzie wszystko:) .... ja piję czerwoną od kilku dni , zobaczymy mzoe cos wspomoze , jeszcze jakies 6kg i bedzie super:D

Ewelinko pozwolilam sobie sprawdzic twoja obtymalna wage i wychodzi tak jak pisalas okolo 60/59 nawet ja tyle nie waze ale cos w tym musi byc moim pragnieniem jest nosic jako stankardowy rozmiar 38 a nie jak teraz 40/42 mam poterzne uda i wmiare duzy biust do tego sflaczaly buch :( a i jestem tz grubej kosci :(

Juicy Fruit schudlam troche ponad 2 kilo. Ja nie narzekam,ze za wolno chudne.Nie chce bardzo szybko chudnac,bo nie chce miec ciala jak 50 latka pozniej. Ja po prostu nadziwic sie nie moge,ze doprowadzilam sie do takiego stanu. Moj chlopak naprawde musi mnie bardzo kochac,bo zakochal sie w dziewczynie o 15 kg lzejszej a teraz ma hipopotama a nie dziewczyne. Ed ja tez bym chciala nosic rozmiar 38,naprawde nie chce byc zadnym rozmiarem 36,chce byc zdrowym rozmiarem 38. Ja kiedys wazac 56 kg uwazalam,ze jestem gruba co ja bym teraz nie dala,zeby znowu tyle wazyc. No ,ale takie wywody na pewno mi teraz nie pomoga. Trudno juz sie stalo i przytylam wiec teraz musze byc twarda i zrzucic ten tluszcz.

a od kiedy sie odchudzasz? ja zgrublam wlasnie przez chlopaka;) z nim tylko jedzenie i siedzenie w domu. ale jest wiosna i koncze z tym

no ja bym chciala miec 38/40.. ale w lato juz sie uda.. ze spodniami nie ma problemu.. ale z bluzkami ojoj:( mam spory biust, choc tak naprawde chyba jestem z tego dumna, ale chcialabym miec ladniejszy brzuch bo tu jakis boczek, tu oponka.. ech.. ale juz w lipcu bedziemy wszystkie piekne!:)

masz racje nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ja mam za ponad rok swoj slub i mam wilka nadzieje ze w szafie bede miec same ciuszki w rozmiarze 38 a kilka nawet 36 ;) a waga bedzie mnie w 100% satysfakcjonowac a i najwazniejsze bede miec sliczna biala szczupla koronkowa suknie slubna :D

Ed jak ja bym wiedziala,ze mam w perspektywie slub, to chyba bym z pracy zrezygnowala i tylko chodzila na silownie i jakies zabiegi upiekszajace.I przestalabym jesc. Na pewno bedziesz przesliczna, szczupla panna mloda :) Ja powiedzialam mojemu chlopakowie,ze dopoki nie schudne i nie odrosna mi wlosy i farba nie zejdzie to nie moze mi sie oswidczyc,bo jak ja bede wygladala na zdjeciach z przyjecia zareczynowego. Ja w sumie tez przytylam przez mojego chlopaka,bo mialam depresje a on chcial poprawiac mi samopoczucie jedzeniem . On tez ze mna kilka kilo przytyl :)

to mi sie udalo od 11 listopada 2007 do grudnia 15 grudnia scudnac 6 kg i na zareczynach bylam proporcjonalna ;) wloski zawsze mialam dlugie a koloru nigdy nie robilam :) wiec teraz tylko zrzuce 9kg i bedzie supper :D jestem po obiadku i czuje sie mega pulna a zjadlam: reszte kurczaka w sosie pomidorowym z mizeria zjednego ogorka z sola i pieprzem :) mialam sielono czerwone danie :P pycha

oj jak ja bym chciala juz brac slub..;) ale wiem wiem.. moze tak za 5-7 lat..:) zazdroszcze szczerze!:)

Ja tez wlosy zazwsze mialam ladne i geste ale ostatnim razem pani fryzjerka stwierdzila,ze jest ich za duzo i bardzo je odchudzila. Na szczescie wlosy bardzo szybko mi rosna. Po drugie tez nie wiedzialam,ze z kilku kasztanowych pasemek zrobi sie nagle cala czerwona glowa,a teraz wylaza mi jakies blond pasemka wiec niektore wlosy maja kolor marcherwki. Naprawde nie ma czego zazdroscic :)

tak na wasze oko to malo czy duzo dzis zjadlam? kanapke z ogorkiem banan mala kistke winogron pieczone udko z kurczaka bez skory i nie cale;) przed 18 zjem jeszcze jogurt activia

Ja bym powiedziala,ze calkiem malo zjadlas,ale ja sie nie znam na liczeniu kalorii za bardzo. Tylko wiem,ze winogrona zawieraja duzo cukru,ale w sumie to cukier prosty wiec latwiej przyswajalny przez organizm.

policzylam kalorie wyszlo 748 mysle ze ok.do tego pilam czerwona herbate, skakalam na skakance robilam brzuszki. mialam isc na rower ale oczywiscie nie wypalilo. wieczorem napewno pobiegam:)

ja dzisiaj kolo 1100 zjadlam do tego biegalam, a wieczorem jeszcze pocwicze z 20 minut:) moze siostre wyciagne na 10-15 minut bieganka jeszcze:D oj juz miec te 6 z przodu.. abuuu..:( a to jeszcze z 2 miesiace zajmie:P

masakra jak mi sie chce jesc suszone owoce i orzech :( poprostu ciagle o nich mysle :( najwieksza ochote mam rodzynki bo sa slodziutkie i na orzeszki laskowe albo ziemne :(:(:(:(:(:( pije herbate jedna za druga i nic nie pomaga :(

Kasiu nie podawaj sie tak latwo ja mam nadzieje ze pod koniec maja spadnie mi te 4 kilogramy a nawet 5kg i zobacze na wadze upragnione 59 :D Tobie tez tak zleci :D jak bedziesz tak czesto biegac w swoim stroju to jeszcze szybciej :) a mnie kusza rodzynki bo sa slodkie :(

ide z kolezanka o 20.30 pobiegac 30 minut, hurra! czuje sie oblesne gruba! do konca maja musi byc 70kg i koniec z tym!

Gość dietkowa grubaska
jak juz pisalam zobacze jak bede wygladala przy innej wadze narazie mam oponke na brzuchu tluszczyk na rekach i to jest okropne chociaz nie narzekam tak mocno bo kiedys wazylam az 72 kg to dopiero było straszne zreszta mam kolezanke co wazy tyle co ja ma taki sam wzrost a wyglada duzo szczuplej dlatego mowie wszystko zalezy od wygladu a dieta dzisiaj srednio niestety no ale nic bede probowala az sie uda 16 maja chcialabym ujrzec 52 kg na wadze albo chociaz jak najmniej :-)

Gość magdalen22
tez bym cos przekasila:/mam dzis niecale 700kcal,niestety na fitnesie nie bylam ale jutro na bank:)a pozatym mam zakwasy po wczoraj:(ide zapalic zeby nie zjesc

kochane pobiegalam cudowne 30 minut, czuje sie wspaniale, niech moc bedzie z Nami, a te moje 8 kg niech szlak trafi!:) do konca czerwca bedziemy szczuplutkie! życze duzo usmiechu i slodkich snow!:)

Gość magdalen22
ja jestem dzis zadowolona z dzisiejszego dnia,ok.800kcal,same zdrowe rzeczy,20min.lekkich cwiczen.Nie wiem kiedy sie tu zwazyc,napewno nie dzis,ale powiem ze w poniedzialek napewno bedzie 57kg jak nie wczesniej.Milych snow,do jutra laski:*

udalo mi sie wytrzymac i nic juz nie jesc :D ale i takmi siewydaje zesporozjadlam: sniadanie- maly jogurt naturalny+jablko+musli 2 =ll= -duza gars suszonych owocow z orzechami obiad- kurczak w sosiepomidorowym + ogorek podwieczorek- 2 plasty zywego ananasa+ suszone owoce z orzechami

czesc :) dzis bede miec ciezki dzien :P bede piekla placki na jutrzejsza impreze :D w menu: sernik z pianka kokosowa i ciasto z ptasimmleczkiemigalaretka :D co za pokusy mnie dzis czekaja :(

hej:) oj ed to jesli dasz rade to bede Cie podziwiac:) ja dzisiaj rano sie zwazylam i jest 76,2 i taka wage wpisuje po tygodniu, wczoraj niby bylo 75,5, ale widocznie, zle na wage stanelam:).. dziewczeta nie zrobilam porzadnego stolca od 5 dni.. czuje sie taka nadmuchana, ze masakra..:/

hej , ja wczoraj zgrz4eszylam zjadlam marsa wieczorem , stwierdziam ze skorzystam ze długi weekend i bede na diecie kapuscianej , pierwszy raz , zupa sie juz gotuje :), podobno sa fajne efekty , czemu nie spróbowac:Dpozdrawiam odchudzaczki , w niedziele komunia chcialam bym tak z 3kg mniej a podobno an tej diecie tyle sie spada , zostanie wtedy jeszcze jakies 2 kg do zgubienia ale to juz dzieki cwiczeniom ,jestem dosc umiesniona , gralam keidys zawodowo w siatkówkę i duzo roweru wiec jak tluszczyk odsloni mieisnie to powino byc super , juz kiedys wazylam 60kg przy 168cm i wygladalam zarąbisice teraz waze 64kg i chce wrócic do tych 60:), choc maksymalna waga to 86kg oj wygladalm jak mala orka :D

zgadlas , jako libero:) , ale cialko wtedy mialam hihi:), a pózniej hormony , tarczyca i 86kg w góre ehh, schudlam do 65-64 w 3 miesiace i rok trzymalam wage teraz chce jakies 5-6 kg i zobaczyc jak bede wygladac