Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

Gość magdalen22
moim mazeniem tez jest 55kg(jeszcze 4kg i stanie sie rzeczywistoscia)a potem ze 2kg zeby miec juz idealna:)

Gość magdalen22
tzn.marzeniem:)

witam:) o kurcze no to zyczę Wam powodzenia, uda sie:) ja bym chciala baardzo dojsc do 65, ale nie wiem czy dam rade:P ale walcze:P najwazniejszy cel to 6 z przodu!:D kochane le piekna pogoda sie zaczyna robic- idealnie!

czesc :) wlasnie zaczynam nowy dzien :) popijam sobie wlasniewode z cytryna u mnie tez jest sloneczko :D jestem zaskoczona bo nie mam zakwasow :( kiepsko sie wczoraj ruszalam dzis musze sie lepiej postarac

oj ja nie umiem rak podniesc takie mam zakwasy po pompkach:D ale dzisiaj tez pobiegam i pocwicze to co wczoraj, a co:D jak jest pogoda trzeba to wykorzystac:) ja juz po jogurciku dietetycznym, kolo 11 jakies jablko sobie sprawie, obiadu nie mam wiec chyba tez jakis owoc wpadnie.. dzisiaj koncze zajecia i mam 10 dni wolnego i wracam do domku ( studiuję we Wrocławiu a mieszkam w Kędzierzynie- Koźlu) jestem taka steskniona..:) wiec przez 10 dni w pelni oddam sie dietowaniu i dbaniu o figure.. aha 11 maja mam komunie, nie bede sobie wszystkiego odmawiac, ale znajde umiar:) a taki jednorazowy skok chyba nie przeszkodzi co?:) raczej przyspieszy metabolizm:D no, ale mam cal zeby do komunii chociaz 3 kg zrzucic to bym czula sie lzej,a zawsze to podnosi mobilizacje:) uff sie rozpisalam:D lece na zajecia, paaa 🌼

Gość paaaaatrycja
Kasiulka-------pewnie ze nie zaszkodzi;) nie będziemy też przez całe życie się głodzić i odmawiać sobie wszystkiego bo bedziemy mieć 1 kilo za dużo, raz na ruski rok- a takim wydarzeniem bądź co bądź jest własnie Komunia- możemy odstapić od diety nie za często ale mozemy;););)

Dzien dobry dziewczeta. Piekny poranek za oknem i od razu jakby mniej jesc sie chcialo ;) Ja na sniadanie zjadlam platki owsiane, otreby, rodzynki, nasiona slonecznika, z jablkiem i troche jogurtu naturalnego. Chyba na 4 badz 5 dniu diety ma sie kryzys a ja w dodatku jeszcze okres dostalam wiec boje sie co sie bedzie dzialo wieczorem. Musze przyznac sie do przewinienia,mianowicie zjadlam wczoraj o 21 marchewke.Mysle,ze bylo to spowodowane stresem zwiazanym z lekcja jazdy.Chyba jestem najgorszym kierowca na swiecie ;)

Gość magdalen22
Ewelino gwarantuje Ci,ze ta marchewka w zyciu Ci nie zaszkodzi!ma tylko 20kcak,samo zdrowie.Ja zjadlam na sniadanie to co zwykle czyli grahamka z wedlina,kawa.Chora nadal jestem i brak sil na cwiczenia.A na Komunii dziewczyny zaszalejcie!po tym mozecie przeciez zrobic sobie jeden dzien oczyszczanka,glupio tlumaczyc sie rodzinie,ze sie jest na diecie,potem patrza jak na idiotke i te teksty a po co ,przeciez nie musisz,w anoreksje chcecie wpasc itp.

Magda swiete slowa popieram cie w 100% ja czasem jak gdzies wychodze do kogos to musie ze zle sie czuje albo ze cos mi zaszkodzilo i w taki sposob omijam \"szkodliwe\" pokarmy :D

Gość magdalen22
ja tez udaje najedzona albo ze cos mi zaszkodzilo:)nie lubie poruszac tego ze jestem na diecie bo nie chce slyszec tych komentarzy typu i tak przerwiesz albo ze dobrze wygladasz,to jest moja indywidualna sprawa,skoro zle sie czuje z moja waga to sie odchudzam,a cholera z drugirj strony jak jesz to ci powiedza;nie jedz tyle bo przytyjesz!i badz tu madra:)

Ja zawsze jak spedzam weekend z moim chlopakiem albo jestem u niego w domu to jem niezdrowe rzeczy.W tym tygodniu postanowilam byc twarde i bede pila wode zamiast jesc chipsy :) Wiem,ze to prawdopodobnie tylko woda,ale ja naprawde czuje,ze spodnie sie jakies nagle luzniejsze zrobily...

ufff juz po zajeciach, tyle wolnego teraz, na zajecia dopiero 5 maja:D wspaniale:) dziekuje, ze poparlyscie mnie z ta komunia, oczywiscie nie rzuce sie na jedzenie jak szczerbaty na suchary, ale tu i tam cos skosztuje:) narazie zjadlam jogurt na sniadanie, 30min temu jablko i 3 krazki ryzowe:) na obiad dzisiaj zupka chinska chyba, bo nie mam nic innego.. no tak tylko ze tam jest makaron.. hm.. tak mysle i mysle, bo mam ryz tylko co mi po samym ryzu.. z czym to zjesc.. ani jogurtu, ani nic..:/ pomozcie!:)

ja zjadlam serek wiejski z rzodkiewka i trzy chrupkie chlebki a poza tym kawalek czerwonej papryki. Mysle,ze na nowo odkrywam smak warzyw :)

Gość magdalen22
ja zjadlam babana,malutenki kawalek jablecznika(doslownie 3 male gryzy).Dzis zjem jeszcze tylko jogurt naturalny z otrebami(ale tak ok.20 bo pozno chodze spac).Zaraz ide na spacer tylko jeszcze troche popracuje(mam nadzieje)

a ja dzisiaj zjadlam narazie okolo 700kcal:) takze mam do dyspozycji jeszcze 300, ale zjem jeszcze klo 150- 4 krazki ryzowe, ale to kolo 18:) teraz ide odpoczac, odezwe sie wieczorkiem:)

Gość paaaatrycja
a ja serek wiejski:) i trzy ogórki kiszone- myslicie że ogórki mają dużo kcal;P? wieczorem idę biegać juz sie nie mogę doczekać - na prawdę jest cuuuuuuuuudownie....

Patrycja ogorki kiszone maja bardzo malutko kalorii i sa zdrowe i smaczne w dodatku. Ja tak srednio przepadam za ogrokami kiszonymi za to uwielbiam malosolne ale to jeszcze nie ten sezon.

wlasnie spapusialam obiado kolacje :( wiem ze pozno ale po 18 dopiero wrocilam na mieszkanie po malym maratoniepo sklepach z kumpela :D to znaczy jakies 5 godzin....

dziewczyny zjadlam dzis: platki z mlekiem zywego ogorka ryz z wazywami i rybka duszona tyle :D za to kupilam sobie dzis skakanke :D mega kolorowa oraz spodnie i sfeterek w sumie to sie zdolowalam bo spodnie ktore tera sa w sklepach nie nadaja sie na moja figure :( bardzo niskie biodrowki i waskie nogawki :( masakra

dziewczynki zastrajkowalyscie? ja juz nic wiecj nie jadlam i ide juz spac dobranoc

Gość magdalen22
no niestety moj luby zrobil dla mnie kolacje:(nie moglam odmowic bo tak sie biedak napracowal:)ale raz na jakis czas mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi,ale puzno!!!!!!!!!!!!!!do jutra tzn.do dzisiaj

ja kolo 7 wybiore sie na jakis jogging zeby rozgrzac cialo, pozniej jakies 2 serie a6w zrobie i abs:) zawzielam sie bardzo mocno i nie odpuszcze.. dojde do tych 67-68kg! do lipca bede piekna! wszystkiego bedziemy piekne tylko musimy pierwszy tydzien przetrwac, pozniej juz jest super;)

moja siostra ma takie ubranie do odchudzania nie przepuszczajce powietrza i dziekui temu jest efektywniejsze np bieganie, kochane.. biegalam, zdjelam i musialam wycierac podlode bo ciurkiem polecialo.. cudownie byc taka mokra.. wierze, ze uda mi sie.. na pewno;) polecam taki ciuch!:)

witam :D dzis sniadanko wyglada tak samo jak wczoraj jestem juz po szklance wody z cytryna dzis wracam do domu wiec jutro bede mogla sie zwazyc :D czuje ze jedno kilo jest mniej musi byc mniej!

kasiu a ty nie mialas siedziswazyc przypadkiem ?? pochwal sie :) masz juz 75 ? a moze mniej. a jesli chodzi o ciuszki toniewiem czy ja bym wytrzymala czujac wsoj pot w duzych ilosciach na ciele :(

no zwazylam sie co prawda nie na czczo, ale niewazne, bylo 77,4:( takze do komunii czyli 11 maja musze miec mniej niz 75! i o to walcze narazie!:) uda sie na pewno! dzisiaj bardzo mozliwe ze pojde jeszcze pobiegac:)

a uwierz ed slonko, ze jest to cudowne uczucie:):):) przez ten tydzien w miare mozliwosci bede biegac 2 razy dziennie:)

hej , można się dołaczyć do was , od wczoraj też zaczełam dietę, wzrost 168 cm , waga 65kg (kiedys było 86 ale udalo mi sie schudnac 21kg) przez rok , utrzymywalam wagę , przyzwyczajalam organizm i po roku znów ruszam do walki , cel jakis 7-8 kg , od wczoraj nie jem slodyczy ,ziemniaków,makranó , sosów i zaczynam jezdzic wiecej na rowerku jakies 30-40km dziennie, bede codziennie wpisywac co jadlam :) pozdrawiam i zycze sobie i wam powodzenia

Dzien dobry dziewczeta. Ed nie martw sie ja czasami jem kolo 19 bo dwa razy w tygodniu koncze prace o 18. Wczoraj tez tak bylo,ale zjadlam okolo 250 kcl wiec nie jest to tak zle. A pozniej pojechalismy na przejazdzke z moim chlopakiem samochodem i jak patrzylam na ludzi jedzacyh i pijacyh rozne dobre rzeczy to zaszalalam i wypilam troche coca coli zero. To jakies dwie kalorie :) Ja naprawde czuje sie wygodniej w moich ubraniach a szczegolnie w moim garniturze do pracy.Ledwa sie dopinalam kilka tygodni temu i spodnie byly naaaprawde obcisle a teraz tak mi luzno szczegolnie na udach. Mam nadzieje,ze to nie tylko woda ze mnie schodzi, bo staram sie pic przynajmniej dwa litry wody dziennie. Od przyszlego tygodnia zaczne cwiczyc co drugi dzien a przynajmniej postaram sie tego pilnowac:)

niiika witaj i zapraszamy do naszego grona :) 🌼 widzisz ewelinko juz luzniej, gratulacje i oby tak dalej:)