Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

a jak tam kolczyk?? zrobilas sobie go juz ?? bardzo boli??

Gość magdalen22
hej!ja przez weekend niestety folgowalam:(nawet sie rano nie wazylam bo nie chcialam sie dolowac,w sobote resteuracja wieczorem,wczoraj obiad niedzielny,lody,piwo,ciasto...........ahh duzo.Ale dzis wstalam pelna mobilizacji i zapalu,ide tez dzis biegac i maszerowac:)powodzenia

Weekendy bardzo zle wplywaja na diety . Ja to bym sobie usidla na kanapie,ogladala cos fajnego w telewizji i jadla duuuzo niezdrowego jedzenia.

Gość magdalen22
hej!!!ja dzis super zaczelam tydzien,ok 500kcal i godzinka na silowni:)))))))))jutro tez planuje jakis ruch na swiezym powietrzu,np.rower.powodzenia 3majcie sie dalej:)

Gość Juicy Fruit
mogłabym sie dołączyć drogie Panie?

Gość magdalen22
Juicy Fruit no jasne!!!!!!!!witamy:)a wiec jaki masz problem,ile chcesz zrzucic?zaczynasz od jutra czy jestes w toku diety?

Juicy Friut 🌼 no a dzis stanelam zupelnie na czczo, bo wczoraj te 76 bylo po wodzie i sniadanku:) i bylo 75,5 takze jestem strasznie zadowolona mimo, ze wiem, ze to woda:) mam juz kolczyk i moge spokojnie biegac takze dzisiaj sie wybiore z kolezanka do lasu na 15 minut bieganka:) buziak:)

witam panie :) wczoraj mialam troszki zajecwdomu i uczylam sierobic malokaloryczny obiadek :D robilam piers z kurczaka na oliwie z oliwek i cebulka w sosie pomidorowym :D normalnie pycha i nie ociekal tluszczem polecam do tego zrobilam mizerie i zamiast smietany dalamjogurtu naturalnego doprawilam i pozytywnie sie zdziwilam bo byla lebsza niz ze smietana :D w sumie to oprucz malego obiadu to zjadlam sniadamko 2 jabuszka troche ananasa zywego troche suszonych owocow i orzeczkow :) tak zamiast slodyczy

a wogule to gratuluje Kasiu :D zostalo ci jeszcze 8,5 kg - wyprzedzasz mnie :( a i chcialam sie pochwalic ze znajomi w tym w duzej mierze faceci mojego narzeczonego mowia mu ze duzo zeszczuplalam :D dodaje mi to motywacji zeby dojsc ponizej 60kg

Wczoraj wieczorem naprawde sie obzarlam, znowu. Nie rozumiem tego.Jem zdrowo i dobrze przez caly dzien,przychodze do domu i moglabym konia pochlonac. Na szczescie nie odbilo sie to jeszcze na mojej wadze.Dzis rano sie zwazyla i schudlam kolejne 400gram. Dzisiaj wroce do domu zjem cos lekkostrawnego i bede cwiczyc na stepperze przez 40 minut a pozniej zrobie jakies cwiczenia na rece. Nie cierpie swojej slabej woli!

Gość magdalen22
Ewelina i co z tego.ze przerwiesz jak na drugi dzien sie starasz,cwiczysz i jesz zdrowo!!to super,ja dawniej jak najadlam sie w jeden dzien to potem juz tylko zarlam,teraz kazdego dnia sie staram i jednak sa efekty.Staje rano na wadze a tu 58kg:))ostatnio wazylam tyle majac 15lat.Jeszcze 5kg tylko i mam moje wymarzone 54!!!!3majcie sie dziewczynki i nawet jak przerwiecie to piszczie na forum,nie dostaniecie zjebki tylko wsparcie,przynajmniej odemnie bo jestem mistrzynia w przeerywaniu diet a mimo to chudne:)

magdalena22 dzieki :) Nie mam zamiaru przerywac diety, wiem ,ze to bylaby najglupsza rzecz jaka moglabym zrobic,bo dwa kilo,ktore do tej pory zrzucilam powrocilyby jako 4 kg.

ja ja jeszcze nic nie jadlamdzis :( jakos niemialam kiedy ale za to zrobilam sobie spacerek po miescie i kupilam po 1/2kg jablek i ogorkow :D zaraz bede robic sobie snadanko tz: maly jogurt z jablkiem w kosteczke z musli :D PS. w sumie nie jestemglodna :( ale sniadanie nalezy zjesc parawda?

Sniadanie nalezy jesc koniecznie. Ja sobie nie wyobrazam wyjsc z domu bez sniadania,no chyba,ze idziemy gdzies z chlopakiem na sniadanie. U mnie to juz jest nawyk nie wazne czy jestem na diecie czy nie. Kiedys jadlam sniadanie w pracy,ale teraz wole wstac 10 minut wczesniej i zjesc spokojnie w domu.

Gość dietkowa grubaska
gdzie sie nie przylacze tam cisza :-( moze moge do was widze ze tu mila atmosfera ?? :-)

dietkowa grubaska --> jasne ze mozesz :) napisz cos o sobie jakie masz cele i jak chcesz do nichdojsc?

Gość dietkowa grubaska
ja waze obecnie 57,5 kg rano na czczo waga daze do wagi no nie wiem 49 wsumie to zalezy jak bede wygladala moze mniej moze wiecej wzrostu mam 165 dietka przez weekend lekko zawalona bo na wadze bylo juz 57,2 no ale nic mam 17 dni zeby schudnac jak najwiecej mi sie uda bylabym szcesliwa jakbym ujrzala 52 na wadze za tyle dni tylko nie wiem czy pomysl nalezy do ralnych ?? osobiscie stosuje diete +/- 700 kcl jem 5 posilkow co dwie godz od 10 do 18 posilek pierwszy kromka cimnego chleba zytniego cienko masla na to plaster szynki pomidora kilka plasterkow ogorka i lisc salaty drugi posilek banan trzeci jogurt fantasia czwarty jablko piaty grapefruit czytalam ze grapefruity maja dobry wplyw na odchudzanie tamten tydzien szlo mi ladnie i chudlam a od weekendu sie poodaje troche no i nanieszczescie zjadlam ciastka jezyki :-( cale szczescie ze nie na noc tylko teraz jeszcze troche kcl z nich spale oj ale sie rozpisalam ale tak pragne schudnac tylko czemu to takie trudne a jeszcze powiem ze mam 19 lat i aktualnie przygotowuje sie do matury

Dietkowa grubaska witaj na naszym topicu :) Dziewczyny ja mam najwiecej z was do schudniecia,bo ponad 15 kg chcialabym zrzucic. Naprawde nie wiem jak sie doprowadzilam do tego stanu, bo zawsze bylam szczupla,czasami nawet bardzo szczupla.

Gość dietkowa grubaska
to ja sie zaczernie i bede sie spowiadala co i jak mimo ze juz nagrzeszylam dzisiaj hehe :-)

Ewelina a ile masz wzrostu? teraz wazysz 75kg? pociesze cie ze ja jeszcze nie wazylam mniej niz jakies 62 kg ale za to wazylam 75 kg :( a mam tylko 165 cm wzrostu :( a tu nasza kolezanka wazy 57kg i chce mniej niz 50 :( ja 57 kg to moze 4 klasie podstawowki wazylam :(

Ed ja startowalam z 77 kg, teraz jest 74.9kg. Jak zobaczylam to 77 kg to myslalam,ze sie przewroce i zemdleje i w ogole. Nigdy nie bylam taka gruba jak teraz i niestety to juz jest nadwaga.Nawet nie mysle tylko o swoim wygladzie,ale o zdrowiu tez. Otyli ludzie zyja krocej i w ogole maja wiecej chorob. Mam 170 cm wzrostu wiec jestem calkiem wysoka, ale 75 kg to zdecydowanie za duzo.Chcialabym wazyc 60 kg. Wtedy bylabym naprawde szczesliwa z moja waga.

Ewelinko ja wlasnie sprawdzilam jakas tabele stosunek wagi do wzrostu i takie tam i wyszlo mi ze powinlam wazyc 55kg :( masakra musze sie dokladnie zmierzyc zeby porownac swoje wymiary z tz idealnymi ;) 90/60/90 tylko nie wiemjaki powinien byc wzrost do tego :P

Gość magdalen22
hej!ja wlasnie niedlugo startuje na aerobic,jestem tylko o sniadaniu,czyli bulce,musze teraz cos zjesc zebym nie zemdlala,zastanawiem sie co??jak myslicie,co najlepiej zjesc przed cwiczeniami?Dietetowa Grubasko,czy ty chcesz sie doprowadzic do stanu kosciotrupa o wadze 47kg przy 165Cm:)))))))ja mam 160cm i nie chce tyle wazyc,ale jak uwazasz

no hej:) u mnie dzien ok, pobiegalam z kolezanka chwilke, jakies 15 minut, wieczorem porobie troche brzuchow na wzmocnienie miesni i kilka pompek:) zostalo 8,5 kg.. tak niewiele.. moze do lata zdaze..:) a co tam u was kochane lasencje? co w taki piekny dzien porabiacie?:D

Gość magdalen22
oj przepraszam nie doczytalam,49kg grubasko to i tak malo przy Twoim wzroscie,pewnie swietnie teraz wygladasz z ta waga 57kg:)

Gość magdalen22
Kasiulka napewno dasz rade,8.5 to juz nie tak duzo:)

ja niestety siedze i sie ucze na egzamin :( Kasiu zostalam z tylu :( slyczalam ze przed ciczeniami dobrze wypic zielona herbate bo pomaga zmiany tkanki tluszczowej w miesnie