Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

wlasnie wrocilam z joggingu.. kurcze, ale dzisiaj narzucilam tempo, ale nic czuje sie w miare lekka:) aha kochane znalazlam fajna sprawe- koktajle zamiast posiku- na allegro, chyba sobie kupie, jedno opakowanie kosztuje 16zl i starcza na 10 dni.. kupie 2 i zobacze jak to dziala..:) a w ogole dzisiaj stwierdzilam, ze nienawidze siebie, tego jaka jestem slaba i poszlam do ubikacji zwymiotowac.. opieprzcie mnie..:(

uciekam, jutro na uczelni do poznych godzin wiec odezwe sie wieczorkiem!:) 3mamy fason kobiety!:D 😘

Kasiu ja tez mam chwile zalamania a w szczegulnosci jak otaczaja mnie same chude dziewczyny ktore sie ciesza zyciem :( ja tak nie potrafie i wydaje mi sie ze to dlatego ze jesteg gruba :( tez czesto mam ochote zwymiotowac to co jem :( ale nie potrafie... choroba to nie jest dobre wyjscie z naszej sytuacji! musimy walczyc! tylko to nam pozwoli dojsc do celu i nabrac szacunku do siebie :)

hej!od jutra dziewczyny dam sobie popalic,nie wiem jak ale w sobote mam wazyc 55kg:)))))))))))))lekka gloduwejszyn bedzie,rowniez odezwe sie wieczorkiem,pa buziaki ps.tez wiele razy nienawidzilam siebie jak sie najadlam i zmuszalam sie do wymiotow ale to bylo w czasach gdy wazylam 65kg:/naszczescie to bylko 7kg temu

ja mam zlom wiadomosc od jutra do czwartku wieczorem nie bede miec neta wiec nie bede mogla was odwiedzac :( ale obiecuje trzymac sie diwty i w piatek rano musi byc 62/61kg ;) dobranoc

czesc wszystkim! wiecie co, przez prace moja dietka poszła sie jebać za przeproszeniem :(

ech.. ja mialam mecz, uderzyłam glowa o slupek i mam wielka pi...zde na oku.. cos strasznego.. glowa boli masakra.. czuje sie fatalnie.. ide spac:( buzka Juicy buziak i nie zalamuj sie 🌼

Kasiula wspolczucia.. dzis juz o nic nie dbalam, nazarlam sie smieci na noc. jutro zas bedzie to samo :/ DOBRANOC i powodzenia

juicy nie bedzie to samo!:) nie nie nie, dasz rade!:) witam sie z wszystkimi 😘 dzisiaj juz troszke lepiej sie czuje, zaraz zmykam cos zjesc:) dzisiaj mam tyle nauki, jutro ciezkie kolokwium, ech..:(

Czesc dziewczyny Nie bylo mnie tu juz od kilku dobrych dni i moja dieta nie byla bardzi zdrowa. Baaardzi duzo weglowodanow skonsumowalam. I alkoholu tez sporawo. Waga niby 74, boje sie,zeby nie wskoczyla do 77 znowu. Mam zamiar byc dobra dziewczynka dzisiaj i jesc zdrowo i malo.

Czesc Dzisiaj bede naprawde probowac poskromic swoje pragnienie niezdrowych rzeczy. Mojego chlopaka przyjaciel ma urodziny w sobote i nie chce byc najgrubsza osoba na imprezie.Moze uda mi sie zgubic jeszcze z dwa kilo :)

witam dziewczyny!!!niestety jak jestem przed okresem to nie wiem co sie ze mna dzieje!!apetyt jak prosiak,napuchnieta twarz,wogole czuje sie beznadziejnie i na wadze dzis 60kg a nie 58kg,ale zawsze tak mam przed okresem,na wszelki wypadek zrobilam dzis (a raczej jestem w trakcie(glodowke),kawa i czerwona herbata,nie mam teraz czasu pisac ale od jutra caly czas z Wami jestem,buziaki:*

witam dziewczyny!!!niestety jak jestem przed okresem to nie wiem co sie ze mna dzieje!!apetyt jak prosiak,napuchnieta twarz,wogole czuje sie beznadziejnie i na wadze dzis 60kg a nie 58kg,ale zawsze tak mam przed okresem,na wszelki wypadek zrobilam dzis (a raczej jestem w trakcie(glodowke),kawa i czerwona herbata,nie mam teraz czasu pisac ale od jutra caly czas z Wami jestem,buziaki:*

magdalen witaj:) i reszta dziewczyn tez oczywiscie:) pogoda dzisiaj sliczna, niestety nie moge biegac bo mam jakies zawody jutro a poza tym mialam gimnastyke i tak sobie ponaciagalam wszystko, ze o Boże:( wiec ani biegac ani nic, dzisiaj z tamilee basiorek pocwicze, bo 2 dni minely i miesnie pewnie sie zregenerowaly:)

Czesc :) wlasnie wrocilam do Was :) od dzis doprzyszego poniedzialku jestem z wami :P przez te pare dni trzymalam diete ale efektownie widac :( dobija mnie to bo czuje ze ten stan potra dluzej niz myslalam a tak nie wiele mi zostalo zeby zobaczyc wymarzone 5 z przodu :( przez te pare dni nawet sie poruszalam troche na skakance i pocwiczylam ale to niestety nie pomaga :( po przyjezdzie do domu stanelam na wadze i co zobaczylam w ciuchach 64 kg :( to bez 63 czyli juz 8 dni mi sie utrzymuje waga ;(

witam dziewczyny:)ja dzis mialam kontynuowac glodowke ale bylam slaba.Na sniadanko zjadlam grahamke z wedlina ,pomidorem i rzodkiewka,kawa oczywiscie a teraz nie wiem co na obiad:(doradzcie cos:)dzis mam czas wiec koniecznie pocwicze:)

ok widze ze ten topik umiera :( a ja dzis zgrzeszylam i zjadmam gielbaske z grila z chlebem grahamem :(

hej!!!ja do ostatniej chwili tego topicu tu bede i mam nadzieje,ze ktos ze mna zostanie:)jesli chodzi o diete to mam juz dluzszy kryzys ale musze sie wziasc w garsc!!przed okresem nie mam wogule sil i veny na odchudzanie.Cholera przeciez lato juz tuz tuz.W moim przypadku mam tylko 5kg do zrzucenia.Mam dola,jeszcze Was juz nie ma tak czesto:(

hej!!!ja do ostatniej chwili tego topicu tu bede i mam nadzieje,ze ktos ze mna zostanie:)jesli chodzi o diete to mam juz dluzszy kryzys ale musze sie wziasc w garsc!!przed okresem nie mam wogule sil i veny na odchudzanie.Cholera przeciez lato juz tuz tuz.W moim przypadku mam tylko 5kg do zrzucenia.Mam dola,jeszcze Was juz nie ma tak czesto:(

HALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! co z Wami?ja wlasnie wrocilam z rowera ale wczesniej zjadlam frytki z surowka:/

czesc dziewuszki, ja wczoraj mialam turniej na uczelni w siatkowke i masaskra.. wszystko mnie boli, wszedzie zakwasy:P na sniadanko bulka slodka + bananem, a potem planuje jechac do domku nad woda i troche sie poopalac;) dzisiaj na pewno pocwicze brzuch:) buziaki! jutro mam komunie, ale w pon oczyszczanie, a potem dalej 1000kcal!:) usmiech- ja nie odeszlam!:)

hello:D na szczescie konczy mi sie okres i mam nadzieje,ze od jutra wszystko pojdzie idealnie:)wczoraj zjadlam kilka kanapek,kawalek ciasta,4 piwa:p,jakies warzywa z zaprawy(ale to bylo w nocy).Dzis rano kanapka,ciasto(kawalek drozdzowego),na obiad ziemniaki,skrzydelko,kapusta aha i jeszcze twixa jem..................... Ale jestem wieprz:(

hej dziewczyny! nie bylo mnie troszke czasu. mialam wiecje ruchu ale diety nie przestrzegalam wcale a wcale wiec kit z tym moim calym tyg staran :o ale nabylam hula hop. jeszcze nie umiem krecic za bardzo ale sie naucze, fajna zabawa w rytmie muzy :) pozdrawiam