Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka5

szukam przyjaciół

Polecane posty

Gość *justynek
...gdy pisałem ty M33 wysłałaś wiadomość...to sie minęliśmy...hahahah ale przez chwilkę pomyśleliśmy o tym samym....to takie miłe..... tak ja tez lubię jeździć rowerkiem...jak tylko mam czas i jestem tu sam...to biorę go i uciekam do pobliskiego lasu gdzie codzienność gdzieś w gąszcze sie skrywa i można sie rozluźnić ..zrelaksować..i uciekać do chwil który każdy z nas ma i chowa ,pielęgnuje....by w odpowiednim momencie do nich powrócić...i uśmiech wypełnia nasze usta...i czuć ten ucisk na żołądek.... masz ...takie wspomnienia skryte? :)🌼:) no i dla ciebie🌼

No film obejrzalam i wracam. Uwielbiam kryminaly. Te nierozwiazane sprawy, szukanie mordercow, to napiecie jest takie ekscytujace. Szkoda ze nie zostalam kryminalna, to jest dopiero ciekawe zycie. No ale los chcial inaczej i stoje za lada wysluchujac zwierzen babcinek i narzekania na zlych ludzi, bla, bla, bla... Dobrze, ze trafilam na ten topik bo tu sa ciekawi ludzie i wygadac sie moge, a to moja wielka wada, gadulstwo. Gadam co mi slina na jezyk przyniesie i czasem to straszne glupoty. Niestety predzej mowie niz mysle. Justynku, fajnie, ze sie tu zaprzyjazniamy. Pytales mnie o ulubiony kolor - niebieski, jak niebo w cieple dni i fiolki wiosna posrod traw. Kwiat - slonecznik, zolty jak slonce, i roza, czerwona jak krew. Zapach - poranka swiezego, w spiew ptakow przybranego i lekki wiatr ktory porusza listkami soczystymi zielenia. No i oczywiscie las i zapach igliwia ktory zawsze kojarzy mi sie z morzem i szumem fal. Na te wirtualne spacery z psem bardzo zapraszam, bede zamykac oczy i rozmawiac z wirtualnym toba o gwiazdach i nie tylko........

Gość *justynek
...jesssssooooo M33 napisałem taki długi list do ciebie...no i mnie no i nie przyjął....chyba sie pochlastam a później juz nie mogłem tu wejśc następnym razem będę kopiował to co pisze ....życzę ci dobrej nocki...i snów pełnych....tego co pragniesz najbardziej... powiem ci tylko tyle ze ...dzisiaj byliśmy na naszym pierwszym spacerku...w parku z pieskiem....jutro ci opowiem dobrze bo dzisiaj juz jestem taki zły na to co mi tu zrobiono że szok..... śpiuchnaj dobrze...myśle że jutro cie tu spotkam..papasiu

No coz widze, ze nikogo nie wywolalam, wiec ide spac. Kolorowych snow, pa!!

Justynku, weszlismy tu jednoczesnie zauwazyles??? Idziemy spac, czy jeszcze tam jestes??

Gość kizia333
Nowa ja!

Jasne rozumiem idziemy spac, przeciez ty pracujesz a nie lenisz sie tak jak ja. To do jutra, pa buziaczkow 102!!

Gość kizia333
Może ktoś ma ochote jeszcze pogadać?

Gość kizia333
No tak. Jak zwykle jestem spóźniona. Wszyscy zajęci, a ja zostaje sama.

Gość *justynek
jezdem!!!!!!!

Gość kizia333
No dzieki Ci

Gość *justynek
tak mi dzisiaj szwankuje ten portal.....jestes M33

Gość kizia333
Tak mysle Justynek, że jestes niesamowita kobieta z genialnym poczuciem humoru

Gość *justynek
....kizia333...witaski.......

Gość kizia333
sorki, Ty chciałeś pogadac z kims innym

Gość *justynek
...jeziu kizia333 jestem kobietka ....i czekam na M33 i chyba mi zwiała ....znów sie minelismy

Gość kizia333
Tak to juz bywa.

Gość kizia333
troche późno. U mnie 23.38 czasu angielskiego

Gość *justynek
żadne sorki...kizia..... miło cie poznac...ja jestem facetem...hahahaha ale pewnie powinnam być kobietką ...hahahahaahah no minąłem sie z osobą która mnie.....zachwyciła...powiedzmy tak...wirtualnie...bo znalazłem z nia wspóly język....i zwiała chyba sie pobecze....:(

Gość *justynek
.......M33 myślę chociaż ze senki będą kolorowe...i tak żałuje że się minelismy..... kizia333 na wyspach jesteś?

Gość kizia333
jutro nadrobicie, ale ty na pewno jestes kobietą, takich facetów nie spotyka sie, mam na mysli oczywiscie elokwencję i sposób mówienia do kobiet

Gość kizia333
Tak, na wyspach

Gość *justynek
...smutnawo ci tam.....?

Gość kizia333
I to wszystko mi bokami wychodzi. samotność i jeszcze raz samotność. Jestem po butelce wina i trafiłam na to forum

Gość kizia333
mam partnera, synusia i jestem samotna...

Gość kizia333
a Ty , Justynku co porabiasz? Gdzie jesteś?

Gość *justynek
...łoj....nie kreci ci sie w główce...? wiem cos na ten temat......bo ja tez na emigracji.... takie życie popaprane czasami....ale jutro wstaniesz...razem ze słonkiem usmiechnieta....spojrzysz w lustro i powiesz....co mnie nie zabije to wzmocni....hahahah i do przodu z uśmiechem na ustach...za krótko...żyjemy by tracić czas na smutki......tak se myśle,.... ,...kobietka,....rozbawiłas mnie

Gość kizia333
A dlaczego Cie rozbawiłam? a Ty gdzie jestes na emigracji?

Gość *justynek
...no rozbawiłaś mnie że ...niby kobietka jestem......hahahahaah winko...daje o sobie znac....hahahah prosze nie pij więcej...... nie warto....potem wyrzuty są......hahahahah a ja siedze bliżej duzo bliżej w...niemczech...

Gość kizia333
Oki. Widze , ze rozmowa sie nie klei. Do usłyszenia soon.