Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżwira

Rozmowy o dupie maryni, specjalnie dla Ike żeby nie musiał ciągle rozwalać innyc

Polecane posty

a dziękuję ci bardzo- problem w tym, że sama bedę decydować gdzie chcę pisać;) ale za dobre serce szczerze dziękuję ;)

Ja z przyjemnością pogadam o Maryni :D:D:D moze byc nawet o jej tyleczku :D:D:D I bardzo chętnie z Ike :D:D:D:D:D:D:D

mamani- to dawaj- ty o maryni ja o zołzanki- która ma piekniejszą pupe :D tylko bez foto bo zaraz sie zbiegną że jesteśmy jakieś nie ten tego;)

mantodea - nie łam się, na każdego przyjdzie pora, byle miła ;)

ike moja ma piekna :D:D wląsnie jej niedawno zmienilam pieluche bo kupe strzelila i musialam ją do wanny wsadzac wiec jest piekna pachnąca i cala w sudokremie :D:D:D

mam nadzieję ,że się przysłużyłam i parę osób znalazło :swoje miejsce" na forum

Gość DDDDDDD
jesteście pedofilkami!!! zgłaszam to do moderatorów

taaaa ja juz zauważyłam , że najlepiej przytakiwać i nie wyróżniać się z tłumu ;) ciekawe tylko czemu z normalną osoba mogę mieć odmienne zdanie i jakoś nie wpływa to na nasze sympatie i antypatie a z niektórymi nie;) może to co zarzuca się mi że chciałabym mieć zawsze rację- tak naprawdę dotyczy tej drugiej strony? która nie może znieśc tego że ike może mieć inne zdanie jak tam elzwirka- tak cię to zabolało? osobiście radzę w takim razie zająć się swoją osobowością a moją zostawić w spokoju

Chyba dotyczy większości ale większość nie ma odwagi zawsze pisać pod czarnym nickiem, wolą się wybielać na czarno :-) Widać po topikach, gdzie aż roi się od zaczątków "nie podpiszę się czarnym nickiem".Bywa ;)

mamani zuzkowa dupka właśnie okłada się do spania ;)

Elżwira - uwazam cie za naprawde fajna dziewczyne i uwierz to nie jest jakies tam lizanie.Widze ze madrze sie wypowiadasz jestes spoko ale dzis dziewczyno wyluzuj!!!!;)

Nie chce mi sie dziś klocić... corcia mi sie pozwolila wyspac i mam dobry dzien :D:D:D:D

elżwira to pisz na temat- temat wiadomo jaki nie był o mnie

mantodea- wiesz nie wiem jak normalnie- ja miałam cały czas ciężki , twardy brzuch i skurcze- więc mi lekarz zalecił brać i brałam aż do końca

albo to zelazo???kurde juz sie gubie w tych lekach:-o Lekarzowi powiedzialam ze jak urodze to to wszystko co mi przepisal a mam tego caly koszyk to wystawie na allegro albo opyle na czarnym rynku hehe;)chodzi mi o skurcze lydek...co to sie bierze na to???

Ja nie musze chowac sie za pomarańczowym nickiem , żeby napisać co myślę , i nie przytakuje nikomu żeby sie nie wyróżniać, co chyba widać, po prostu uważam , że topipki są tematyczne i na temat sie pisze, oczywiście może sie wywiązać dydskusja , ktora od niego odbiegnie, ale ostatnio każdy troszke bardziej kontrowersyjny temat jest zdominowany prze Ike i jeszcze parę innych osób i kończy sie "lizaniem", to naprawde przestało juz byc zabawne.

magnez;) wiwesz kiedyś jechałam pociagiem , miałam piekielne skurcze łydek - fakt nie byłam wtedy w ciaży- i siedze i masuję te łydki a facet się gapi na mnie jak na idiotke- a w końcu mówi- pani ma za mało magnezu;) jestem lekarem- proszę pić wodę wysokomineralizowaną np muszynę- to szybko przejdzie- bo magnez do łykania jest do d...... ty i ci powiem, że fakt że woda jest duzo lepsza