Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżwira

Rozmowy o dupie maryni, specjalnie dla Ike żeby nie musiał ciągle rozwalać innyc

Polecane posty

jula mnie sie nie podobają .... ja wole takie proste rzeczy ale wsjio kwestria gustu :) moja tez sie nie wszystkim podobala a ja uwazalam ze byla cudna :D:D:D

ja kupuję douszny, nie mam sumienia budzić dziecka do pomiaru

nglka bo cola to duzooo kalorii a ja musze je ograniczac jak chce dozyc do 9 meisiąca :D:D:D

ja mam na czolo i świetny jest. 3 sekundy trwa pomiar i nigdzie nie trzeba go wklądac a to plus bo Maniula nienawidzi jak sie jej cos np do ucha wklada.... ale juz dawnoo kupilam... z rok temu.

aa rozumiem, to moze light? :Dgeneralnie mnie to nie odstrasza i tak za mało tyję.. natomiast gdyby nie cola to nie przeżyłabym pierwszych 4 miesięcy (tylko nią mogłam popijać żeby nie lecieć od razu do kibla).I jakoś nie wyobrażam uż sobie bez niej dnia. wystarczy pół dnia bez coli, a zgaga nie daje mi żyć.

ja tam pije coca cole light, ale tylko czasami... kiedys jedna lekarka mi powiedziala, ze po coca coli dzieci sa nadpobudliwe, poza tym ta cola to jedno wielkie swinstwo.

nadpobudliwe są po kofeinie a 2 litry coli zawierają jej tyle co kubek średniej kawy rozpuszczalanej natomiast w ciąży dopuszcza się 1-2 kubki kawy dziennie jaki "dozwolony max".

Colepsze, 2 litry coli będą miały mniej kofeiny niż 3 kubki herbaty :D

julka to kup bo napewno fajny bedzie a ja coli light nie lubie :(:( mam zle skojarzenia :D:D:D:D wogole to w sumie coli nie pije tylko pepsi twist pilam na poczatku... ale juz nie pije ... przezyje bez tego. Trzeba walczyc z uzaleznieniami :D:D:D:D:D

a ja pije cole cala ciaze i to w niemalych ilosciach ale nie moge bez niej zyc.Przy Agacie tez pilam tony i nie jest nadpobudliwa za to pyskata jak malo kto.Maniek mowi ze to po mamusi;) Wiecie co jak jeszcze raz ktos mnie zapyta czy ide juz rodzic albo czy juz urodzilam to zastrzele!!!!:-o Non stop telefony non stop pytania na gg:-o

ja też do coli niestety mam słabość co do termometrów jednak stawiam na rtęciowy- kiedys jak malutki był malutki i chory mierzyłam mu temp takim do ucha i czoła- i cały czas pokazywało mi ponad 37- a dziecko przez ręce mi leciało- zmierzyłam rtęciowym a tam prawie 40- od razu do wanny i pogotowie wzywać i jakoś tak się zniechęciłam- wiem że przez te 7 lat są o wiele lepsze termometry- ale jakoś mi tak zostało

magda a ty jeszcze nie urodzilas?? ike powiem ci ze ja wymienialam termometr 3 razy bo byl do d... ale wkoncu trafilam na ten. na poczatku go porownywalam z rteciowym i wyniki takie same... teraz od czasu do czasu tez robimy test :D:D:D jest naprawde dokladny :D:D:D

ooooo nie odzywa się :D pewnie poszła rodzić :D

a już miałam nadzieję:P co do majtek tego typu- miałam i między bajki mozna go włożyć na dodatek jak kiedyś g. miś zauważyła zapinać to to masakra mi o wiele bardziej sprawdziły się zwykłe uciskowe bezwowe wysokie majcochy

ja se kupilam u chinek na bazarze takie majciory za 12 zl :D:D:D jak mnie scisnęly to oddychac nie moglam :D:D:D:D Magda :D:D:D:D:D

o jakie piekne imie :D:D:D a ja juz sie jutra nie moge doczekac... ciekawe czy dostane fotki i płytke... kurde za tyle kasy to bym chciala dostac... najwyzej wezme swoja plytke i zarzadam zeby mi nagrano cos na nia :D:D:D