Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżwira

Rozmowy o dupie maryni, specjalnie dla Ike żeby nie musiał ciągle rozwalać innyc

Polecane posty

po prostu Julka - no witaj dawno cie tu nie bylo!!:) U Kacperka ok.wczoraj caly dzien spal wreszcie tak sie wystrachalam ze pojechalismy z mezem wieczorem do szpitala posluchac tetna i wszystko ok.Mam skurcze coraz mocniejsze ale nieregularne i po 2 godz.ustaja.Mowisz ze mozna skurczy nie poczuc???hmm...jak rodzilam Agate to czulam skurcze hehe...;)a co zmoimi skurczami lydek???juz nawet po tabletkach mnie lapia:-o

ja tez slysząłam ze pod koniec magnezu nie bo on hamuje skurcze... ja w 8 miesiacu dostalam ale mi pani w aptece powiedziala zeby lepiej nie brac jak az tak bardzo nie potrzebuje...

elżwira- a weź ty sie kobieto ode mnie odczep- co to do cholery manię masz jakąs- nie umiesz czytać? jestem dorosła piszę sobie gdzie chcę i o czym chcę nie podoba się zgłaszaj do moderatorów że wypowiedź jest nie na temat a jak i to ci nie ulży zrób sobie laleczkę woodoo i się nią pobaw zanim najedziesz na mnie zastanów się nad sobą

i sok pomidorowy wypij na zdrowie! jest świetnym źródłem potasu :) heheh, urodziłam się ciut przyduszona, bo mamę złapał w nodze kurcz silniejszy niż party ;)

mantodea- jaa mimo brania magnezu- czułam skurcze- oj czułam i to bardzo czułam:D nawet bardzo bardzo;)

mantodea na skurcze w łydkach podobno dobrze wyprostowac noge i pociagnac stope do siebie. Tak robia sportowcy :) dziala no nie bylo mnie bo wiosenna pogoda i jezdzilam nad morze pospacerowac, poki jestem u rodzicow to musze korzystac :)

Ale jesteście wiśnie! Zachciało mi się soku pomidorowego! :(

a ja nie bralam i guzik czulam... dopiero jak mi kroploweczke dali to poczulam :D:D:D:D Misiu a co ta twoja mama sie na brzuch rzucila zeby noge masowac?

dobra to zrobcie mi liste co mam jesc i pic zeby nie brac tych tabletek a zeby mnie w nocy szlak nie trafil.Dzis w nocy koplam meza w glowe bo usiadl jak ryklam z bolu i sie napatoczyl na moja piete:-o Ide jesc:) i sprzatac:(

mantodea ty nie idź jeść i sprzątać tylko rodzić :D

Mantodea zaraz zaraz a czemu? Póki co przecie możesz łykać?Przede wszystkim wcinaj pomidory. Niestety czekolada (bogate źródo magnezu) jest tucząca i nam nie wolno :Pryby, mięso (ubogie w tłuszcz), ziemianki, banany, sok pomarańczowy, jogurty zawierają dużo potasu

Dobrymi źródłami magnezu też są orzechy, migdały, fasola, soja i produkty sojowe (np.tofu), soczewica, brązowy ryż, płatki owsiane, ziarna zbóż, ciemnozielone warzywa - szpinak się kłania (magnez wchodzi w skład chlorofilu), kasza gryczana, no i w woda mineralna bogata w ten pierwiastek.A jeśli o potas chodzi, to znajdziesz go np. w wywarach warzywnych, awokado, suszonych owocach (morelach i śliwkach), brzoskwiniach, pomarańczach, winogronach, dyni.

sama wluzuj kobieto nie lubisz moich wypowiedzi to się do nich nie odnoś- masochistka jesteś czy jakie licho?

jesli to taki topik o wszystkim i niczym to powiedzcie jest taki sprzed to ktg, zebym sobie w domu sama podlaczyla i sprawdzala ? bo kurcze nie wiem gdzie tego szukac w internecie, a moj malzonek sie zaoferowal ze mi kupi zebym nie panikowala :)

Gość a ja popieram koleżankę
Elżwirę...zabrakło pseudo-inteligentnej ufliczki to ike znalzała sobie nowe kółko wzajemnej adoracji...

julka- jest- na ebay widziałam - ale czy u nas na allegro dostaniesz cholera go wie

mamani :D położna masowała, a o potrzebie parcia "zapomniały" ;) mantodeo, zamiast magnezu w pigułkach -czekolada i woda polecana przez ike :) potas -w pomidorach i ziemniakach! hehe, niektóre z nas rok temu jeszcze się herbatką z liści malin delektowały ;) ale to już na uelastycznienie tkanek, coby nie popękały podczas porodu! ike nie chciała pić i za karę miała cesarkę :p no i jeszcze duuuuuużo seksu :classic_cool: to pomaga na wszystko :D

eeee chyba nie a jesli nawet to obawiam się, że musiałabyś sprzedać mieszkanie :D żeby kupić :DNo chyba, że chodzi ci o taki bajer do słuchania bicia serca dziecka (urządzonko + 2 pary słuchawek) :)

oo no- o to mi chodzi właśnie o taki sprzecik - coś takiego widziałam ;) pomarańczo- gorzej- pozakładałam sobie pare czarnych ników i liżę samą siebie pod innymi postaciami- czasem jestem w 9 miesiącu ciąży, czasem znudziło mi się f23, a czasem mam 4 dzieci - ot takie małe zboczenie

no, ja też myślałam o takim skomputeryzowanym stetoskopie ;) a nie o profesjonalnym sprzęcie do ktg :)

Julka :D:D:D Pisalas nie raz ze z Ciebie panikara ale nie wierzyłam:D:D:D Ale teraz juz mnie przekonalas skoro chcesz se ktg kupic :D:D:D powiem ci szcezrze ze juz bym wolala se dolozyc i fundnąc usg 3d :D:D:D:D:D:D:D:D

ni e nie - tamte kosztuja w granicach 100-200

oj to zwracam honor. Myślałam, że droższe to to.A ja się swego czasu zastanawiałam nad czymś takim, czego jak na zlośc nie mogę znaleźć :D Taka zabawka do przykładania na brzuch, gdzie nawet da się nagrać płytę z biciem serca.

ja chodze dosc dobrego lekarza i on mi powiedzial, ze usg 3d czy 4d ( to kolorowe takie) to zabawka i nie jest mi to potrzebne, on ma jakies super nowy sprzet do usg i wszystko sam mi sprawdzil. Poza tym ja mam usg srednio co 2-3 tygodnie i nie chce przesadzac...