Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżwira

Rozmowy o dupie maryni, specjalnie dla Ike żeby nie musiał ciągle rozwalać innyc

Polecane posty

przetnij po cichu kabelki;) jak nie chce po dobroci to focha strzel:P

Będę chodzić z nożyczkami w ręku i będę zołzą a się nie zgodzi? :D :D Podoba mis się to. tylko obawiam się skutków ubocznych w postaci odmowy wyniesienia śmieci i zrobienia zakupów, hm, muszę to jeszcze przemyśleć :D

ja pamiętam jak mój mąż kiedyś nie zgodził się na takie a nie inne przemeblowanie pokoju- cuda wyprawiałam- też byłam w ciąży- inaczej bym nie patrzyła tylko sama porobiła- a on sie zaparł że ja ( rozumiecie JA) źle myslę w końcu on przychodzi a ja mu mówię że mu urządziłam pokój........ na balkonie- bosz nawet dywanik położyłam- sanki okryłam kapą, że to niby łóżko i wytachałam stoliczek taki malutki;) śmiał się niemiłosiernie i .ustapił. na faceta zawsze jest sposób;)

Ike ale ty masz kurde wziecie na kafe!!!popularnosc cie za chwile przerosnie juz tematy o tobie zakladaja hehe;)

Oj... znam takich, których można urobić. Mojego nie urobisz. Nie ma bata. Z resztą za to też go tak pokochałam, że się nie dawał - I MAM ZA SWOJE! :))))))

Moj tez byl taki nie do urobienia ale po latach troszke sie zmienil. Jak cos chce to wystarczy ze mam na to mocne argumenty i zawsze sie zgodzi :) A odkad jestem w ciazy to mnie nosi na rekach :)

mantodea- nic ja na to nie poradzę, niektórym podpadam odmiennym zdaniem;) w zasadzie to nie mój problem- tylko tej osoby, która tak koszmarnie mnie nie trawi, że az musi topiki o mnie zakładać- ja spię spokojnie- a skoro ktoś przez "ike" nie może to juz jego sprawa;)

padamy jednak na ryjek... niniejszym (chyba) definitywnie - milego popołudnia ;)

nglka- ty dzisiaj dojdziesz do łózka?????????? :D czy lunatykujesz??

swoja drogą- najpierw narzekają że wszędzie jest za duzo ike- a potem sami tą "ike" tworza........................

Tak? Faktycznie:P :pAle jakoś mi tak nie po drodze, że hej! :D

ja się przybieram do obiadku:O a tak mi się nie chce....................... julka- nie urósł ci może ten kurczak??? to ja bym chetnie nadmiar odebrała :D

ike zjadlam dwa wielkie uda :o pol talerza ziemniakow i kilka ogorkow. Teraz słodka kawa i krakersy :) Ostatnio mam wiekszy apetyt. Pozniej bede jadla same brokuły zeby sie w ta sukienke zmiescic :)

czyli rozumiem że się nie podzielisz??????????????? ok............ :P

Hm zgłodniałam przez to, choć drobiu raczej bym nie tknęła. Bułeczka z serem żółtym i przecierem pomidorowym? Zaraz się pewnie skuszę :)

bułeczka z serem :D u mnie od kilku tygodni codziennie na sniadanie sa 2 bułeczki z sałatą, serem, pomidorem i ogorkiem :) no i duzo pieprzu oczywiscie Na kolacje tez. Jem non stop to samo .

;) milosc miłością- a obiad sam się nie zrobi- wpadne póxniej ;)