Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle problem...

UROSEPT w ciazy???

Polecane posty

bralyscie??? bezpieczny jest na pewno??? bo na ulotce pisze ze ze wzgledu na brak danych odradza sie przyjmowanie go w ciazy...

Gość a co lekarz umarł
jego zapytaj

Gość ja brałam....
jestem w 1 trymestrze i bralam, lekarz mi powiedzial ze urosept wolno bo to lek ziołowy i nie szkodzi dziecku

mieszkam za granica a urosept przywiozlam sobie z polski zanim w ciaze zaszlam. zaden lekarz mi tu nie powie czy to bezpieczne. mam infekcje cewki moczowej a moja polozna wlozyla papierek lakmusowy do probki z moczem i stwierdzila ze wszystko gra:( zreszta nie raz pojawialy sie tu posty o brytyjskiej sluzbie zdrowia i o tym jaka jest do dupy:( dlatego mnie interesuja opinie kobiet ktore braly urosept bedac w ciazy, a bardziej to czy potem wszystko bylo ok.

Miałam zastoje w nerkach od drugiego trymestru i po leczeniu szpitalnym antybiotykami az do konca ciazy profilaktycznie lekarze kazali mi brać Urosept. Jest bezpieczny i skuteczny. Oprocz tego staraj sie bic duzo wody i siusiuać zeby wypłukac bakterie z pecherza.

ja brałam- wszystko było ok z tym że ja miałam problemy z pęcherzem całą ciąże i ginekolog sam poradził stosować

Gość tak....
ja byłam w 9 miesiacu i brałam urosept 3x dziennie.Jest na pewno bezpieczny. Polecam też sok z zurawiny i generalnie duuuzo zurawin.

dziekuje Wam bardzo:)

bralam urosept pzrze dwa mce w 1 trymestzre :) i jeszcze furagin bo mialam zapalenie drog moczowych :) mialam zalecone przezz ginekologa wiec chyba wiedzial co robi :)

Ja polecam Ci bardziej jakiś wyciąg z żurawiny. Mi lekarz odradził urosept. Jest mnóstwo takich preparatów. I są bardzo dobre jeśli chodzi o te zakażenia moczu.

Gość motyleczkowa0
Odświezajac temat.Mysle ze o tego typu rzeczy trzeba pytac lekarza.Zwłaszcza ze zapalenie pęcherza wystapiło w ciazy.A tu nie ma żartów.

uropsept brałam cała ciaze jak i w szpitalu ale mały ma problemy z sercem z powodu własnie mojego moczu niby niemozliwe a jednak...