Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstretne i bolesne

ŻYLAKI ODBYTU W CIAZY.

Polecane posty

Gość Wstretne i bolesne

Witam wszystkich. Chcialam poruszyc dosc nieprzyjemny temat ktory mnie dotknal. Jestem w 8 miesiacu ciazy i niestety zrobily mi sie zylaki odbytu. Wyszly na wierzch sa bardzo bolesne i krwawia. Czy jest jakas metoda na nie by schowaly sie i nie bolaly? Czy ktoras z was tez meczy sie lub meczyla z ta przypadloscia? Prosze o odpowiedzi.

To coś okropnego.Męczyłam się bardzo bo wstydziłam się pójśc do lekarza.Wypisał mi czopki gdzie po 2 dniach stosowania przestało krawić,jak by się schowały i oczywiście boleć.

Gość same wariatki
boli albo piecze dziurka odbytu - co to? jestem w 7 m-cu. krwi nie ma ,ale przy wypróznianiu i wycieraniu boli otór.

Jest do kupienia w aptece maść homeopatyczna i czopki homeopatyczne. Niestety ale mi nie pomogły więc poprosiłam gina o pomoc. Kazał kupic maść Procto-Glyvenol . Pomagało i to bardzo ale tak naprawę pozbyłam się całkowicie hemoroidów dopiero z 2-3 tyg po porodzie. Sam poród - parcie - tylko pogorszył sprawę.

to pieczenie odbytu to początek problemów z hemoroidami.

Gość a czy ta maść jest na recepte
i ile kosztuje?

Gość fdghh
czyli te masci co piszecie sa calkowicie bezpieczne w ciazy? ile kosztuje ten procto glyvenol? czy posterisan tez mozna stosowac?

Maść procto-hemolan jest bez recepty kosztuje ok 17zł czy można stosować w ciąży to nie wiem,ja ją stosowałam zaraz po porodzie a karmiłam piersią lekarz pozwolił,więc w ciąży chyba też można.