Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

wszyscy lubią Tamari - łącznie z Jarkiem :) Tamarka odpiszę Ci wieczorem, bo teraz muszę wyjść :)

możesz sobie gadać Jarek :P padam, mam dość wstawania o 4:40 :( idę spać, dobranoc 😴 🖐️

o Dominia sie zjawila;) Jarek glupolu rodzina ani przyjaciele nie musza mi mowic ze mnie lubia czy kochaja, takie rzeczy widac po gestach i zachowaniu, to sie czuje poprostu, nie potrzeba slów no ale rozumiem ze Ty biedny patałach na obczyznie z dala od rodziny, znajomych i mieszkajacy juz chyba prawie 3 lata sam z kotem, (w przerwie burdel lub silka albo wypad na kebab )zapomniales jak wygladaja normalne relacje interpersonalne:-O ps. nie martw sie kochanie, Bóg kocha wszystkie swoje dzieci, nawet takie jak Ty:P

och jareczku co ty sobie durna palo wymysliles o mnie i sie uczepiles tego jak rzep psiego ogona:-O taka ze mnie cpunka jak z ciebie brad pitt, glupie ziolo jaralam chyba 6 lat temu, nie wspomne o twardych dragach:-O ale co ja sie bede powtarzac, twoja tolerancje mam w mojej sexy dupie:P mozesz mnie nawet nienawidziec

ale to on ma miliony na koncie, od chuja fanów i jest uznanym aktorem na calym swiecie a ty siedzisz z kotem i zapierdalasz fizycznie, wiec nie wiem kto jest leszczem z was obu:P cpunka to osoba uzalezniona, ja nigdy nie bylam a jak jarasz zielsko to sie odjeb, akurat to tez narkotyk i potrafi zlasowac mozg:P WIDAC TO DObrze po tobie:P

kurwa ego ci rosnie jak mnie na kazdym kroku obrazasz?:-O akurat on jest dobrym aktorem, pokazal to chociazBy w takim pzrekrecie G.R czy w uspionych nie zamierzam sie z toba klocic, mnie to nudzi a ciebie jak widac nie dopowiedz wiec sobie kto z nas jest bardziej tepy nara chuju 🖐️

Jareczku nie denerwuj sie tak, kochajacy kobiety w formacie jpg tez maja prawo do zycia moim zdaniem no ale co to za zycie :O ps wypominanie mnie ze jestem od Ciebie wyzsza no coz.. to juz Twoj problem ze jestes kurduplem nie moj:)

temp spadla??? u mnie dosyc cieplo:) zreszta dzisiaj ide sie dogrzac %

Gość kocham topy o redtube
:D eeech dziara :D