Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

Gość psyjaciółka

Czuje się samotna... Czasem gdy mam gorsze dni i chciałabym pogadać z kimś to nawet nie ma z kim. Mam chlopaka, z którym mogę porozmawiać o wszystkim, ale to nie to samo. Mam ochotę czasem pogadać czy popisać z kimś o ciuchach, trendach, facetach, o zwykłych sprawach.. A chłopak raczej nie może wypełnić tej pustki jaką mam w sobie... Jeżeli chodzi o moje przyjaźnie w życiu to nie były udane. Uważam , że jeżeli przyjaciel przestaje być przyjacielem, to tak naprawde nigdy nim nie był:( i tak było też ze mną... czasem brakuje mi jakiś babskich pogaduszek... Czy któraś tez tak samo jak ja czuje się samotna?? Jeżeli tak to zapraszam:) chętnie popisze z kimś:)

Gość psyjaciółka
oj jak fajnie;) chociaz jedna;)

Gość psyjaciółka
Wiem ze takich osob jest tutaj wiecej... ba... wydaje mi sie ze wszyscy ludzie ktorzy wchdza na forum tak naprawde szukaja jakiegos kontaktu z innymi ludzmi, tylko czasem jest sie trudno do tego przyznac , ze sie jest samotnym. Ja probuje jakos to zwalczyc :)

Dokladnie ,kazdy kto tu wchodzi chce sie wygadac itp itd ale chyba przyznasz ze duza czesc ludzi chce sie dowartosciowac obrazajac innych. A czego ja szukam?nie wiem w sumie wierze ze mozna czasem znalezc naprawde wartosciowych ludzi i fajnie poklikac :)

Gość psyjaciółka
ja juz jakis czas tu klikam ale pod roznymi nickami. bylam na kilku innych forach ale nic tam ciekawego nie znalazlam :O same wyzwiska i glupie teksty, zero powagi...:O dlatego ucieklam tutaj z nadzieja ze moze tutaj jest ktos normalny;)

Bywa że nie jestem szczery Czasem zwyczajnie kłamię Jestem próżny pazerny Dbam tylko o swoje cztery litery Bywam małostkowy Cyniczny i bezduszny Osądzam bez litości Bez serca i miłości

Przyznam ze na tym forum nie znalazlam nikogo z kim moznaby normalnie poklikac aczkolwiek kiedys wchodzilam na czaty i poznalam kilku facetow z ktorymi naprawde fajnie sie gada .Od bardzo dlugie czasu utrzymujemy kontakt czy to na gg czy tez telefoniczny z dwona nawet sie spotkalam choc mieszkaja nawet 600km ode mnie ale czego sie noe robi w imie przyjazni hahaha :) Warto szukac :)

Gość psyjaciółka
Mam 19 lat... no... prawie 20;) i poprostu szukam kogos z kim mozna poklikac chociaz...kogos normalnego;)

Gość psyjaciółka
ok super! cos sie w koncu ruszyło:) moze na poczatek napiszcie ile macie lat?:)

Gość psyjaciółka
ja jestem z okolic Szczecina;)

Gość psyjaciółka
Ci co wchodza na ten topik musza być:D narazie nie narzekam:)

Gość psyjaciółka
no to przynajmniej wiemy ile mamy latek to moze teraz co robicie? pracujecie, uczycie sie?hmm:)

Gość psyjaciółka
pewnie ze możesz;) jak ktos chce pogadac to zapraszam, im wiecej osob tym lepiej:)

No jasne ze mozesz dolaczyc :) JA niestety nienapisze skad jestem ,jesce ktos ze znajomych tutaj przesiaduja i mnie rozpoznaja ,bedzie wstyd ;)

hmm a ja sie ucze, studiuje... ale wolala bym juz isc do pracy i miec ta nauke za soba... zazdroszcze kobietom właśnie takim jak ty ktore sa mlodymi mężatkami i mamami:) tez bym tak chciala...

okolice? Bialystok :) Studiuje zaocznie i szukam pracy tzn zlozylam paiery gdzies ale juz miecha czekam na odp :( maja do 3 miesiecy odezwac zreszta tak czy siak odezwa sie ,tylko madrze im mowic ,tak sie denerwuje ze spac nie moge :(

hehe skad ja to znam. ja tez studiuje zaocznie, szukam jakiegos stazu ale gdziekolwiek pojde to slysze ten sam teks: odezwiemy sie jak cos, wtedy wiem ze juz sie nie odezwa:D

przyjaciolka-->kiedys zapieralam sie ze nigdy dzieci a juz napewno zadnego slubu ,chybaze po 30 a teraz? jak patrze ze kolezanki powychodzily za maz to az zal mi serce sciska toszka .Nie wiem czy to ja taka dziwna jestem czy one ze chca za mlodu wiazac sie z kims :)