Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

Gość _karotka_
hej psyjaciolka! Fajnie ze zalozylas ten topik! Moznaz kims poklikac:)) Ja na dzis koncze i uciekam od kompa.I nie jestes sama - my z tego topiku jestesmy z Toba:)) Kolorowych snow!pa

Gość psyjaciolka
kurcze ja to nie mam szczescia... jak jestem to nikogo nie ma ale jak wyjde na troche to ktos napisze :)

ja jeszcze jak coś, to tu będę zaglądać, a moja praca własnie ma być z tych obszerniejszych i muszę dziś napisać większość bo jutro nie będę miała zbytnio czasu, a poniedziałek tym bardziej - w poniedz. to jedynie mogę sobie to wydrukować :)

praca jako jeden z warunków zaliczenia semestru, ogólnie mówiąc praca z rejonów marketingu wyborczego, metodach wpływu społecznego, socjotecnikach itp.

aberin--> to nie dla mnie:) musisz miec niezla podzielnosc uwagi;) praca i komputer;) Malinowa---> no wakacja coraz blizej, uwielbiam wakacje! uwielbiam lato:) jesien i zima wplywaja na mnie bardzo negatywnie . latwo lapie jakies humorki i depresje...

Malinowa truskawka--> hmm ... poszlo bys sie gdzies do pracy na sezon nad morze... ale szukam jakiegos stazu , narazie nie pracuje i mam juz dosc siedzenia w domu...

póki co moja podzielność uwagi skupia się na tym wątku i \'\'maglu towarzyskim\'\' który leci sobie w tle; to forma udręczenia, bo tego programu nie trawię :( ale właśnie się skończył, wracam do pisania

hehe to musi bardzo ci sie nie chcieć pisac skoro ogladasz juz nawet programy ktorych nie lubisz:D ja tez tak czasem robie... sama siebie oszukuje;) ogladam jakis program czy robie cus czego nie lubie robic zeby tylko np sie nie uczyc... i tak sobie przedluzam czas a potem wszystko na ostatnia chwile:)

hehe to musi bardzo ci sie nie chcieć pisac skoro ogladasz juz nawet programy ktorych nie lubisz:D ja tez tak czasem robie... sama siebie oszukuje;) ogladam jakis program czy robie cus czego nie lubie robic zeby tylko np sie nie uczyc... i tak sobie przedluzam czas a potem wszystko na ostatnia chwile:)

tez zamierzam pracowac ale nie wiem gdzie, myslalam zeby wyjechac do dganska i popracowac np jako kelnerka, ale jak zaplace za pokoj to pewnie zbyt duzo mi nie zostanie :O jak uwazacie:)

hmm naprawde nie wiem ... nieraz sa takie ofert ze jest praca razem z noclegiem... warto jest pracowac na sezonie bo mozna troszke zarobic:) ja tez bym poszla ale sama to raczej nie za bardzo, wolalabym z kim zeby bylo razniej. Jezeli chodzi o zime to naprawde jej niecierpie! 17 po poludniu i juz jest ciemno :( uwielbima sloneczko, uwielbiam spiew ptakow i rozkwitajace dzrewa:)

Gość malinecka calinecka
ja tez poprosze... malinowa;) albo z imbirem;)

Gość malinecka calinecka
papatki🖐️

Gość bydut
hejka jestescie duzo mlodsze ale wychodze z zalozenia ze wiek nie jest istotny zeby z kims pogadac ja tez szukalam znajomych w internecie ale normalnie nieobrazajac nikogo spotkalam samych baranow ktorym niewiadomo o co chodzilo a ja chcialam popostu z kims normalnie pogadac

Hej :) a ile masz lat ze sadzisz ze jestes o wiele lat starsza?? masz racje, jezeli chce sie z kims pogadac to wiek nie ma znaczenia... mi tez czasem brakuje po prostu zwyklej rozmowy

wiek nie jest istotny, więc nie wchodźmy w szczegóły :) napisałam tak z 10 % surowego materiału - pełen sukces :o i chyba zaraz obejrzę sobie jakiś film, na pewno nie w nagrodę