Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

ja tez tak mam:) chcialabym byc mloda mama i miec juz meza, tzn mam juz kandydata ale... wszystko jak skoncze szkole a do tego jeszzce jakies 3 lata:( czasem wydaje mi sie ze juz nic ciekawego w zyciu mnie nie spotka, moze dlatego tak mi sie spieszy

W sumie to i ja lubie swoje zycie tylko brakuje mi czasem ukochanej osoby ,kogos kto by na mnie czekal codziennie :) No i jescepraca zostaje:mam tak juz ze jak na czyms mi zalezy bardzo to i tak niewychodzi :( ale badz co badz mozna sie przyzwyczaic :)

Ja jak posmakowałam Miłości to teraz nie umiała bym bez niej zyc:) to piekne uczucie i warto na nie czekac, chociaz.... nie zawsze jest kolorowo... ehh ale nie ma milosci idealnej:)

Gość maseczka z ogorkow
Hej! ja tez sie przylacze:) tez ostatnio czuje sie samotna... ciagle siedze w domu i dopada mnie depresja...:( chyba jakas wiosenna... tez nie mam zadnej przyjaciolki, tzn mam kolezanki ale taka od serca to nie... jestem wybredna ;)

Sorki że wczoraj juz nie odpisalam ale komp mi sie zawiesil i potem juz nie moglam wlaczyc kafeterii :o Czy ktoś jeszzce sie dołączy?;)

hej, jest tu ktoś?? przyłączę się chętnie, zwłaszcza, że jestem teraz uwiązana do kompa, bo powinnam dziś napisać pracę na zaliczenie a tak mi się nie chce :( muszę znaleźć jakiś przerywnik.

Gość Malinowa trussskawkawiec
wiec co u was dzis slychac ? macie jakies plany na sobotni wieczor?

ja nauke jak zwykle zostawiam na ostatnia chwilke;) mam troche czasu wolnego wiec sobie klikam... czyzby jestesmy tylko my?? :)

cześć wzystkim, ja właśnie zabieram się za pisanie - taka fajna sobota :( ale muszę to napisać, i dalej szukam przerywnika ;)

Gość Zielona Pomarańczka.
ze mna /

Gość _karotka_
czesc dziewczyny!Moge sie przylaczyc? Tez brakuje mi bratniej duszy...pogadania o zwyklych babskich sprawach, wyzalenia sie czasem....ech... Acha i mam cale 25 lat:))

Myślę, że limitu przyjęć tu nie ma, byle coś się działo :) No to pogadajmy o czymś..

Gość _karotka_
Aberin a z czego piszesz prace? Ja teraz tem mam na glowie kilka testow ale jakos nie moge zabrac sie za nauke.

z marketingu wyborczego, technik wpływu społecznego, manipulacji...w tych rejonach pisze; wszystko ciekawe, ale jak się robi na ostatnią chwilę, to u mnie zniechęcenie sięga zenitu i najchętniej bym to wszystko rzuciła i zajęła się czymś przyjemnym, a tak na wtorek musi być i już!!! cieszę się za to z tego, że właściwie za kilka tygodni już koniec semestru i nie mogę uwieżyć, jak to szybko zleciało :)

inaczej - uwieżyć mogę, ale uwieRZyć już nie...oto moja koncentracja na dzisiejszy wieczór :o słabiutko

Gość _karotka_
Aberin na wtorek to jeszcze nie jest tak zle - chyba ze to ma byc bardzo obszerna praca ... wtedy potrzeba troche wiecej czasu. Ale dasz rade! Napisz jutro czy posunelo sie cos do przodu z pisaniem! Pozdrawiam i trzymam kciuki!pa

Gość psyjaciolka
Hej dziewczyny!! fajnie ze pod moja obecnosc tez sie tu cos dzieje bo juz myslalam ze topik zaniknie;) A tak nawiasem mowiac nie lubie soboty przy kompie:( czuje sie wtedy samotna