Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliputkaa

Kiedy pojawia się pokarm

Polecane posty

Gość liliputkaa

Hej mam pytanie... Jestem w 7 miesiacu ciąży i obawiam się że niebęde mieć pokarmu. Niezauważyłam żadnyh objawów że miałby się pojawić. Owszem piersi się zwiększyły ale wogle mnie niebolą i nie są wrażliwena dotyk. A znajoma która niedawno urodziła już zauważyła że w 4 mesiacu zaczeła mieć plamki na biustonoszu. Martwię się ze nie będe mogła sama karmić swojego synka....

Gość liliputkaa
Nikt nie wie??

przy pierwszym dziecku pojawił mi się 3-4 dni po porodzie w szpitalu nie miałam ,położne syna dokarmiały,mały nie potrafił ssać piersi,dopiero jak wróciłam do domu to na spokojnie zaczęłam uczyć małego ssania i pokarm zaczynał powoli sie pojawiać przy kolejnych dzieciach już było lepiej -karmiłam w szpitalu i pokarm był :) w czasie ciąży nawet piersi mi niezbyt urosły,nic nie wskazywało na to,ze mam mleko :D

Gość z cukirka
witam jestem zaniepokojona ze wpdałam , uprawialam z chlopakiem petting , nasienie bylo w okolicy pochwy , od tamtego czasu niemialam zadnych kontaktów seksualnych , to było jakies 7 tyg temu, zrobiłam 5 testów ciążowych pierwszy 7 dni po petingu drugi 12 dni po petingu -(dzien spodziewanej miesiaczki) nastepny 28 dni po pettingu nastepny tydzien po terminie nastepnej miesiaczki i natepny 2 tyg po terminie nastepnej miesiaczki robiłam PRE-TESTY i QUIK VUE2 TESTY WYSZŁY NEGATYWNE wszystkie! robilam z porannego moczu , a po terminie miesiaczki z moczu w środku dnia jednak boje sie ze jestem w ciazy jak myslicie?