Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MS.Smith

Związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość aaaGuśkaa
Ja mam 26 lat mój mąż 42 lata, 5 lat jesteśmy małżeństwem, 7 lat się znamy (dwójka dzieci) i jest super :)

Gość mi19
Chetnie, podaj cos gdzie moglabym do Ciebie napisac

Gość Grzes42
mi19 Dlaczego nie ? Moge Ci podac gg, tylko tu troche strach, juz mi sie tyle razy podszywali, ale ok 8635756, chcesz to napisz bede pozniej, buziaki.

Gość Grzes42
Bede czekal.

Gość Grzes42
mi19 Wspaniala znajomosc. Oby tak dalej, dobranoc.

Gość Grzes42
Po prostu wspaniale, po kilku zdaniach koniec znajomosci.

Gość Grzes42
Tez czasami tak macie?

Gość gość
zalezy czy bedą dzieci czy nie

Gość Grzes42
Ale sie nawet jeszcze nie spotac, i koniec kontaktu?

Gość Grzes42
Powiedzmy ze chcialbym dzieci?

Gość Grzes42
Nie chce juz nikogo szukac, nie chce zwiazku,to bez sensu.

Gość Grzes42
Najpierw sa chetne, potem nie odpowiadaja , j.w.

Gość Grzes42
Swietne uczucie.

Gość Grzes42
Sami mowicie ze czlowieka nie ocenia sie po kilku zdaniach, najwieksi prostacy maja partnerki, po drugie wystarczylo odpisac nie podobam ci sie, to bym zrozumial, a nie milczec. Wymiana zdjec, poza tym sama byla chetna mnie poznac, juz wczesniej na innym forum, pozniej 0 odzewu, tylko mi nie mowcie ze mam za slaby intelekt, predzej jakies fatum.

Gość gosc18
Grzes42, ha ha ha wczoraj Cie widzialam na miescie, rzeczywiscie nie wygladasz na swoj wiek, fajniusi jestes ciacho, sama bym sie za Ciebie wziela, ale jestem zajeta, ehhh.

Gość Grzes42
Wiem, ze jestem fajniusi, Slonko.

Gość gość
mam 15 lat a moj chlopak 42 i jest nam ze soba dobrze

Gość Santa Muerte
4 lata temu poznałam pewnego mężczyznę. Na początku znajomości "delikatnie" zaniżył swój wiek, trochę spanikował, że go odtrące

Kurcze, ucieło wiadomość... 4 lata temu poznałam pewnego mężczyznę. Na początku znajomości "delikatnie" zaniżył swój wiek, trochę spanikował, że go odtrące i odjął sobie całe 6 lat. Po prawie roku naszej znajomości przyznał mi się, że nie ma 34 lata a 40. Nie powiem, zszokowało mnie. Nic mi nie podpadło bo wygląda dużo młodziej niż metryka wskazuje. Między nami jest różnica 13 lat Tak na marginesie... Jeśli kogoś kochasz to nie patrzysz na wiek, nie obchodzi Cię, że za kilka lat coś tam coś tam... Ja aktualnie jestem zakochana i niewyobrażam sobie innego faceta a różnica wieku między nami w ogóle nam nie przeszkadza.

Gość Grzes42
Widzę że jak odszedłem, to nastała cisza na forum, wpadłem zobaczyć co się dzieje. Okazuje się że nic, nawet panie ucichły, hmmmm.

Gość Grzes42
Widzę że jak odszedłem, to nastała cisza na forum, wpadłem zobaczyć co się dzieje. Okazuje się że nic, nawet panie ucichły, hmmmm.

Gość Grześ42
Przepraszam za podwójną odpowiedz, coś wysłało mi 2x heh, apropo`s przydało by się kogoś bliżej poznać, tzn. mam na myśli dziewczynę. Owszem zgadzam się z wypowiedzią jw. Ponieważ sam jestem w wieku 42 lat, a wyglądam na 30, pozdrawiam.

Gość gość
Santa Muerte, to może i ja zaniżę :) Myślicie, że facet czułby się urażony? Dziewczyny, wiadomo, wybaczą. Mam 35 lat, wyglądam... na 25 powiedzmy, ale dano mi parę razy 22. Ludzie nie chcą uwierzyć w mój wiek. Planuję mówić, że mam 29, chciałabym poznać młodszego faceta, tal 28-33 lata.

Gość gość
Jestem z prawie 15 lat starszym facetem. Wygląda około na 5 lat mniej niż ma ( ale i ja wyglądam na mniej niż mam). Kocham go, w ogóle nie czuję tej różnicy, wspaniale się dogadujemy

Gość KolezankaAnizLublina
Witam. Byłam w związkach z 32-letnią róznicą wieku, 26 i teraz 20 - facet ma 51 lat - komandor Marynarki Wojennej - BOSKI! Wygląda na 39-lat. Tyle mu dają. Fajny, silny a w łożu - byk z jajami :) Cudownie nam jest.... A inni? Byli mięczakami i tchórzami - od wieku NIC NE ZALEŻY.

Gość Grześ42
To prawda że od wieku nic nie zależy, kiedyś miałem przypadek, że mężczyzna który ze mną rozmawiał, myślał że mam 28 lat, gdy mu powiedziałem ze mam 42, to był bardzo zdziwiony, nie chciał mi uwierzyć, poza tym byłem w związku z dziewczyną, póżniej z narzeczoną młodszą o 20 lat, było nam ze sobą dobrze, nie odczuwaliśmy żadnej różnicy, ani nie było jej widać. Niestety była bardzo chora i miała raka odeszła, głęboko to przeżyłem, na chwilę obecną zostałem sam, serce mnie bardzo bolało. Jeżeli jest chętna dziewczyna by się bliżej poznać, to by było miło, zawsze sobie cenię szarmanckość, czułość, miło byłoby się zaopiekować młodszą dziewczyną, poprowadzić przez świat, więc gdy jest jakaś zainteresowana, to zapraszam, pozdrawiam.

Gość gość
Grześ,powiedział ci ktoś że jesteś mitoman :D

Gość gość
Przykro mi Grzesiu, ale dla mnie jesteś zbyt dziecinny. Nie chciałabym Ci matkować. Potrzebuję faceta, a nie doopy wołowej - takiego już miałam i nie zamierzam powtarzać tego doświadczenia. Rada dla Ciebie: jeśli chcesz poderwać kobietę, napisz coś ciekawego, a nie jojcz w co 2 poście, że nie masz kobiety i szukasz młodszej.