Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MS.Smith

Związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
Różnica wieku powyżej 10 zdecydowanie nie polecam - jestem doświadczona w tym... Na początku ok, po kilku latach się zaczyna... Ja 32, on 48 i widzę jak się starzeje z dnia na dzień, a ja rozkwitam... Na początku ciągle byłam wilgotna, kiedy z nim byłam, teraz działa na mnie aseksualnie jak mój dziadek.

Gość gość
to po co go bralas?

Gość gość
nieraz starsi sa lepsi od mlodych.

Gość gość
kiedys podobali mi sie starsi

Gość gość
Jak dziewczyna jest młoda, to różnicy wieku może i nie widać, ale gdy kobieta ma powiedzmy lat 35 i sporo starszego partnera, to ten partner zbliża się do starości i wtedy zaczyna to już bardzo przeszkadzać. Wtedy z dnia na dzień stajemy się niańką i nie ma żadnej pociechy z życia. Wiem, bo to przeszłam i odradzam. Ja się ze swoim długo nie męczyłam, bo w trakcie rozwodu zmarł, ale jakbym miała mu pampersy zmieniać, podawać insulinę i inne leki, to bym się wykończyła. Poza tym faceci, którzy biorą się za młodsze, starszym partnerkom nie potrafiliby zaimponować. Aha i jeszcze jedno, dziadkowie o siebie już nie dbają, nie mają już chęci i sił, chodzi taki śmierdzący i zapuszczony, ze sztuczną szczęką i przygłuchawy i jak z takim do łóżka się kłaść???

Gość gość
jesteś głupia :D bozż ile trzeba miac zeby dostrzec tą róznice, Stary jesli baardzo stary to równoczesnie ta młod też nie jest młoda beza przesady :D pieprzysz głupoty,ale czesto starsi faceci zadbani :) wygladaja niec lpiej niż niejeden młodszy moj facet to cudo okaz zdrowia mimo swoich ;lat :)

Gość gość
niektorzy starsi dobrze wygladaja

Gość gość
Mój narzeczony ma 32 lata a ja 23. Jestesmy razem prawie półtora roku. Od 7 mies razem mieszkamy. Układa nam się fantastycznie. Czasami wydaje mi sie ze ja jestem sto razy bardziej dojrzała. Jezeli chodzi o dogadywanie sie czy jakas dojrzałość nie ma problemów. Nie traktuje mnie jak gowniarza, bardzo liczy sie z moim zdaniem. Jest nam razem bardzo dobrze. Na każdym polu jest dobrze. Zreszta kobiety szybciej sie starzeja nawet o 8 lat

Gość gość
mój ma wiecej i jest zdecydowanie najmądrzejszym facetem

Gość magdalene marczyn
Mam 28lat, zakochałam się w 55 latku... wulkan seksu, wysportowany, zadbany i przystojny... swietnie się dogadujemy... nie obchodzi mnie co myślą inni... jestem szczęśliwa...!

Gość gość
też bym była szczęśliwa, że przed czterdziestką będę miała męża, który nie straci pracy bo będzie już na emeryturze

Gość gość
dajcie spokój. Jak czytam to mam wrażenie, że piszą 50+faceci w ramach autoreklamy. Na pewno różnica wieku kobieta młodsza on + naście na początku jest fantastycznie bo ma podejście do babki, wie co babka lubi, podjedzie, zawiezie, no wiadomo baby miał więc się nauczył i wie jak się nimi posługiwać. Jednak do swojego wieku dodaj +20 i masz Ty 40 On dajmy na to 60 UPS jakos nie gra. Gotuj obiadki, pilnuj lekarza, w łózku zazwyczaj po chłopie choc to nie reguła, śmierdzi, nie kuma, nie chce się wyjść lub włącza się Jemu ośmieszające zachowanie 20latka, nie wiadomo czy dzieci mają mówić dziadku czy tato a może nawet nie dożyje bycia tatą i spada na Ciebie wszytko. No chyba, że masz wykalkulowane, że dużo zostawi i mało płaci alimentów na exżonę o dzieciah i wnukach z pierwszego małżeństwa nie wspomnę. REAL A nie zadałaś sobie pytania czemu taki "z******ty gość" póki Cię nie poznał był "sam" ? bo szukał takiej głupiutkiej i naiwnej gąski jak Ty. Teraz potrzeba Jemu obiadków, nabzykał się i już ustatkował. A TY co poznałaś? 3 chłopaków z liceum? sorki jakie niektóre sa durne. Z ijnnej beczki: Kobietka +60 On 40 . Nam na szczęście nic stać! nie musi, więc spoko. Każda kobieta co jest historycznie udowodnione zarówno przeżywa faceta jak i lepiej sobie radzi bo to my zazwyczaj: gotujemy, sprzątamy i ogarniamy. badania lekarskie wskazuja u kobiety po menopauzie wzrasata testosteron u faceta spada dletego babcie to takie z jajami kobitki a dziadzius to taki łagdony był .Właśnie ! I mam głęgoko w zakrecie kartokawalnym wasze komentazre na mój post. Idiotki tzn. Mariolki widać musicie przerąbać swoje życie żeby się otrząsnąc z "fascynacji" czytaj MANIPULACJI!

Gość gość
dobre :D

Gość gość
za duza roznica

Gość gość
Mój jest mega fajny wysportowany. 18 lat różnicy.

Gość gość
do czasu az przestanie mu stawac skora sflaczeje a z buzi zacznie leciec slina :o

Gość gość
bez przesady a poza tym kocha sie bezinteresownie

Gość gość
tez mi kiedys z buzi slina leciala i nic na to nie moglem poradzic:P

Gość gość
Potraficie oprzeć się pożądaniu? Czy to silniejsze od was?

Gość gość
Ja potrafię oprzeć się, chociaż gdy jest w pobliżu to...

Gość gość
to co? :-)

Gość gość
..to mam gwiazdki w oczach ;) Mimo, że jest tyle lat starszy

Gość gość
to niezle ciebie zakrecil :)

Gość gość
oj zakręcił, zakręcił :) Mimo, ze nawet tego celowo nie robił. Stało się.

Gość gość
jestes pewna, ze z jego strony to byla czysta gra? mezczyzni maja rozne dziwne sztuczki, a starsi to juz w ogole... :P

Gość gość
Nie mam tej pewności. Zwłaszcza, że widziałam jego zainteresowanie, które próbował ukrywać i to mnie nakręcało.;) Całkiem prawdopodobne, że dużo z tego co robił, robił po to żeby mnie sobą zauroczyć.

Gość gość
heh no to przepadlas :) oby wam sie udalo :)

Gość gość
Ja jestem w związku z facetem starszym o 13 lat. I jest mi z nim cudownie. Kiedyś byłam z facetami w moim wieku i byli dzieciakami. Nie mieli bladego pojęcia jak postępować z kobietami.

Gość gość
Przepadłam, ale nie uda nam się, niestety.

Gość gość
13 lat to bardzo dużo.zwłaszcza w późniejszym wieku