Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Inteligencja i plec

Polecane posty

retro Dziś pytanie, dziś odpowiedź. Tylko jeden organ na raz dlatego, żeby kobietom nie fundować nadmiaru szczęścia. A panowie z NASA wiedzą tyle o kobietach, że pierwsza była Łajka, a potem to już poleciało... I tak zostało do dzisiaj, że trzeba się nalatać, zanim się doświadczy nieziemskich przeżyć.:)

caryca Katarzyna II oficjalnie miała siedemdziesięciu kilku kochanków, liczby nieoficjalnych nikt nie zdołał oszacować :-) co ciekawe, podobno nie pachniała za ładnie i gdzie tu sprawiedliwość (myślę o sobie :-D )

Tylko jeden organ na raz dlatego, żeby kobietom nie fundować nadmiaru szczęścia Rzeczywiscie, szukanie , jest to ogrom szczęscia widziec bełkoczącego idiotę z erekcją... :) szczęście szalone wręcz....

z tym postępem spowolnionym przez skłonności płci męskiej to przesadzacie, niektórzy szukali tutaj kochanka dla żony (żeby miec spokój)

Gość ja bym napisała tak
Ze zwisem nie może być idiotą bo wtedy mózg jest ukrwiony.

Belkoczacy idiota ze zwisem jest lepszy Nie jest lepszy. Ale łatwo go zaklasyfikować jako totalnie nieprzydatna rzecz. Idiota to idota.. ta erekcja czasami jeszcze go może uratowac, jak trafi na desperatkę... Najlepszy intelignenty z erekcją. Ale takich rzadko sie widuje.

Gość imho dyskusja bez sensu
wystarczy porownac poziom tego forum z innymi... :classic_cool:

Retro, jesteś bezlitosna :-D ale fajny pojedynek się zapowiada (retro-wredny) :-)

no a ja bym napisała tak ma rację Dlatego erekcja i inteligencja nie ida w parze.... Czyli wracamy do punktu wyjścia: kobiety sa bardziej intelignte. DYSKUSJE uważam za zamkniętą. :)

no to z pretensjami do sensownych dyskusji zapraszamy... eee skad ja mam wiedzieć :-P

Gość ja bym napisała tak
Bo nie mamy erekcji:)(nie mogłam sie powstrzymać)

Gość imho dyskusja bez sensu
skąd czerpiecie inspiracje na taki łojotok myślowy? jest tyle pieknych rzeczy do zrobienia :)

Gość ja bym napisała tak
Zazdroszcze:classic_cool:takie fajne są...

wredny, niedługo dłonie nam tak się rozwiną od uzywania klawiatuty i myszki, ze dalej ewolucja moze pójśc w samowystarczalność (juz ktoś to zasugerował na poprzedniej stronie) :-)

retro "Rzeczywiscie, szukanie , jest to ogrom szczęscia widziec bełkoczącego idiotę z erekcją... " A kto mówił, że ukrwienie jest tylko w tych dwóch organach?:) Facet może być zwinny, bo ma jednocześnie dobrze ukrwiony język:) Albo nogi, żeby szybciej od zołzy wiać. "Najlepszy intelignenty z erekcją. Ale takich rzadko sie widuje." Zanikający gatunek. Nie da się równie intensywnie rozwijać w dwóch dziedzinach. Albo jesteś damą, albo kucharką:):)

eee... inspiracja, pięknie powiedziane :-) u mnie to raczej gdzieś się przemyciło z genami chyba, bo nic nie brałam dzisiaj :-D