Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Na pewno jest cos czego wasz ukochany facet nigdy by dla was nie zrobił...

Polecane posty

komiczne chyba w glówce siusiaka nie w głowie- kwestie ci się pomyliły:D to my mamy orgazm w glowie- heh- a niektóre tylko w glowie.....

"czy los/Bóg postawił ich na mojej drodze, żeby sprawdzić, czy mam ludzkie odruchy" jesli zakładamy, że Bóg jest wszechwiedzący, to dziwne jest, że musi to sprawdzać :P

"komiczne chyba w glówce siusiaka nie w głowie- kwestie ci się pomyliły" nic mi sie nie pomyliło, ja kpie po prostu :P doprowadzenia faceta do orgazmu to standard... tak samo jak zaciągniecie go do łóżka, jesli nie jest sie wielorybem...

Komiczne na mnie już topiki Reto nie działają i tyle.Z resztą inaczej nasza rozmowa na tak skomplikowany prosty temat byłaby ciekawsza gdybyśmy byli pod wpływem% :classic_cool: Nefry---pszczółka robotniczka już idzie zapier...

komiczne:P odbierasz mi cała zabawe:P wiem że kpisz:P ale po co do cholery w jedej wupowiedzi kpić a w drugiej tak od razu się do tego przyznawać :P

Nefry, nie no o Bogu nie myślałam przy tych akcjach, akurat uważam, że On nie wymaga jakichś niestworzonych rzeczy, jak ja będę w zgodzie ze sobą i tym jak pojmuję miłość bezwarunkową (Boga do nas), miłosierdzie itd to On mnie zostawi z moją wolną wolą :classic_cool:

już nie mówiąc o tym że przyzwoicie byłoby przynajmniej udawać , że niby doszedłeś bo kochanka ci się dobra trafiła:P

" byłaby ciekawsza gdybyśmy byli pod wpływem%" myslisz, że jak wypije, to jestem łatwiejszy? :P:P do łóżka tak łatwo nie dam Ci sie zaciągnąć złośliwa :D ike - ktoś musi wyjaśniać, by nie wyjaśniać mógł ktoś :P:P

"jesli zakładamy, że Bóg jest wszechwiedzący, to dziwne jest, że musi to sprawdzać " no właśnie Komiczne, jakaś telepatia między nami? ;-) :-P bo zobacz na moją odpowiedź wyżej (Twojej jeszcze nie widziałam jak to pisałam)

Jesli, oczywiście, załozymy że bóg istnieje. Ja tak nie zakladam. I wole pozostać ze złudzeniem, że mma tę wolna wolę:D

ike - ktoś musi wyjaśniać, by nie wyjaśniać mógł ktoś a kto ci takich bzdur nagadal :P ?

Nefry, ależ oczywiście :-) przy okazji, uważam, ze Budda też jest OK :-) tylko do Allaha nigdy się nie przekonam :-P

"już nie mówiąc o tym że przyzwoicie byłoby przynajmniej udawać , że niby doszedłeś bo kochanka ci się dobra trafiła" zawsze na randkę biore takie mleko słodzone w tubce :P lubie byc realistyczny :P

Nefry, właśnie mam swoje przeczucia, że Bóg postanowił nas zbawić na różne sposoby, stąd te podobieństwa :-)

to juz wiem czemu mój mały zawsze o mlek w tubce mnie męczy.......

Wpadam zdyszana na chwilę i co widzę..? na złośliwa już nie działam, więc odwołując się do mojej wypowiedzi o orkiestrze straciliśy kołatki... Przyszedł komiczne więc róg mamy z głowy. Zyskaliśmy też tamburynko- to ike.:) Harfa bez zarzutu... wciąz pięknie i z uczuciem... Zeby tak jeszcze kiedyś werble zabrzmiały.... :) ( frk) :) :)

Ja tam wole nie byc zbawiana, bo to znowu jest cos za coś (bądź grzeczna i posłuszna a zbawię cię). :classic_cool:

"Komiczne, czekoladowe to mleko??" takie nosił Simon Moll :P

Retro, szkoda, że jesteś kobietą ;-) bo który facet dojrzy (chociaż to jeszcze) i usłyszy moja harfę? ;-) 🌻 🖐️

"Hyhyhyhy...a skąd wiesz?" niegrzeczny łobuziak z niego był :P:P:P i lubił nie tylko kobiety :P:P:P ;)

"Ja tam wole nie byc zbawiana, bo to znowu jest cos za coś (bądź grzeczna i posłuszna a zbawię cię). " nie rozumiesz, ja chcę, a nie muszę być taka :-)

"Komiczne, próbowałeś?O_O" nie, ale moj chlopak owszem :P:P

"Pola... ok, a ja nie chce Chce być sobą" absolutely, cenię Cię za to :-) tylko, czy Ty uważasz, ze ja nie jestem sobą? dlaczego?