Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

No ja też tak myśle... tzn mam taką nadzieje, ale jakbym trafiła na taka jękałe to bym chyba spiep... szybciej niż bym przyszła! Na szczeście mam juz swój ideał cudny ❤️

zgadzam sie w 100% z Carlaniką , jesli ktos non stopo jeczy ze to ze tamto to jest to po 1 żałosne i po 2 odpychajace ,nawet jesli jestes fajnym facetem a non stop jęczysz to zadna Cie nie zechce jakby mifacet tak narzekal to bym jemu krzyzeyk na droge dala :D .Wiadomo ze czasem trzeba ponarzekac ale Ty to robisz non stop,jak Cie za cos pochwala to Ty wynajdujszesz nastepny mankament nad ktorym rozpaczasz.Twoim jedynym problemem jest jest niby szczupla sylwetka a co ja mma powiedziec?zbyt szerokie biodra , odstajacy tylek no i biust :O No ale nie uzalalam sie nad soba,kazdy jest jaki jest,jedenu sie podobam i powie ze jestem sexi a drugi powie jestem ble fee i fuj ale mam to w dupie :D I radze tobie tez to olać a nie marudzic jak imitacja faceta bo tak narzekajacy facet to nir facet a limoza ,sorka ale taka jest prawda ,jestes ciut nie Andrzej :D

napewno :) ja też jestem fajniejszy ale muszę dostac szanse aby to pokazac :)

zbyt szerokie biodra , odstajacy tylek no i biust ??? u kobiety to są raczej zalety przecież:)

Zalezy dla kogo to sa zalety dla mnie nie ,i proboje z tym cos zrobic i nie siedze i nie narzekam jak stara baba pod kosciolem ,nie musze sie wszytkim podobac aczkolwiek podobam sie tylko takim ze ojej:kryminalistom,jakims dziwnym podejrzanym typom albo chorym psychicznie ale co tam przynajmniej nie wieje nuda w moim zyciu :D

To co szansa na necie ma do Ciebie przyjsc? Do puby, clubu, dyscoteki, biblioteki czy gdzies tam jeszcze indziej i szansy szukać! Wpadnij na jakas kobietke, zapros na kawke i pokaż, ze jestes gośc :P

czemu nie lubimy chudych mezczyzn pytasz?? jestesmy tak samo okrutne jak WY! WY wymagacie od kobiety by była szczupła - chuda, a my wymagamy by facet był z budowy męski, miał mięśnie i był ładnie zbudowany a nie był jakimś tam chudym \" chuchrem.\" proste.

oj nie nie nie tylko nie wspolczuc ja tam nie narzekam ,zawsze cos sie dzieje jakies akcje sa itp itd choc przyznam ze chcialabym poznac wreszcie kogos normalnego zeby torszke nuda zawialo ,bo co za duzo to nie zdrowo .Aleok koniec narzekania bo wieczor sobie spartolę :D

ja mam taki typ urody ze się podobam starszym facetom:D:D mam w twarzy coś z dziecka:o takie naiwne dziewczątko-stare cepy na mnie lecą:P ale całe szczęście ci normalni też więc nie narzekam:D;)

poziomkowy-sorbet ... ja nikogo nie obrażam i nie wymagam ale skoro wy wymagacie od facetów to ja od was też wymagam :P oj kremiku .. to przyjade do ciebie ;)

hehe oj kremik...ja tez tak mam ,buzia dziecka a bez makijazu to juz wogole masakra jak gimnazjalistka ,stare capy zboczuchy na mnie leca ,jeden to nawet proponowal sex haha ,a jak ide ulica to sie ogladaja i komentuja albo gwiżdza prostaki ,nie wiem jakciebie ale mnie to smieszy :D

mnie to może nie śmieszy...to raczej obrzydliwe jest:o jak sobie wyobrażę że np mój ojciec by się tak zachowywał-szok:o całe szczęście tak sie nie zachowuje ja nie wiem czemu starzy faceci się tak zachowują-mają córki w moim wieku:o

oj Kremiku .....ja bym ich pogonił ale wiesz teraz jest ciężko poznac młodą dziewczynę wystarczy iśc do szkoły np gimnazjum nie jedna ma większe piersi niż nauczycielka :) więc wiesz ;)

jakbym wyszła gdzieś z takim wysokim facetem to żaden stary palant by się mnie nie czepiał ;)

hahaha cream wiedzialam ze o biust chodzi :D Jak starzy ogladaja sie za takimi mlodami to moim zdaniem pod pedofilstwo podchodzi ,no jeszcze rozumiem zeby chociaz byl zadbany ,wysportowany i przystojny no to ok tacy mi sie podobaja (lubie starszych ale nie do przesady) ale nie tacy z brzuchem odstajacym na km ,łysina i czarnymi zebami a feee,rzygac mi sie chce :O