Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzy

Mamy mające urodzić w najbliższym tygodniu.

Polecane posty

Gość buzy

Jak się czujecie?czy zauważyłyście już moze jakieś rozwarcie u siebie?bo ja mam chyba na dwa palce.poza tym moje dziecko wcale nie wydaje się mniej ruszać,tak jak to opisane jest na wielu forach,tylko normalnie często sie kręci i rusza.jedyne co,to ciężko mi chodzić,bo mam kłucie w kroku.

ja mam termin 6 maja i czuje sie jak slon:-o nie moge kichnac bo popuszczam i to litrami!:/ Rozwarcie mam na 3 cm. coraz czestrze i bolesniejsze skurcze a chodzenie sprawia mi bol:-o

Gość klarka6
a jak ten ból się objawia?masz takie kłucie między nogami?ja mam na przyszłą niedzielę,czyli na 11ego.ja już od dawna jak kicham,albo wykonam gwałtowny ruch-to zwyczajnie sie podsikuję.poza tym czuję 500000razy dziennie ucisk na pęcherz.i podobno chodze jak kaczka.przytyłam 15kilo.a Ty?

Gość buzy
jak u was objawiają sie te skurcze?chodzi o twardnienie brzucha,czy rozwieranie się jakby macicy-takie jej pulsowanie?

klarka6 - jak chodze to czuje jakby brzuch szedl na dol i boli mnie dosc mocno podbrzusze.Nikt nie mowil mi bym czlapala jak kaczka a przytylam 8 kg:) buzy - w momencie skurczu napina sie gorna czesc brzucha boli 30 s.i przechodzi

Gość buzy
ee,to malutko przytyłyście.ja chciałabym już urodzić,nawet teraz-kilka dni przed terminem.macie wykupioną położną lub salę?planujecie znieczulenie?bo ja tak.

rodze w wojewodzkim a polozna \"wykupie\"jak zaczne rodzic i bede pewna ze to wlasnie na jej zmianie urodze malego:)Jesli chodzi o znieczulenie to kicham to za duze ryzko zwlaszcza dla dziecka:-o Dalam rade urodzic corke to urodze i syna bez wydziwiania;)

mantodea????????????? to ty jeszcze nie urodziłaś????????????????????????????????????????????

ike - nie denerwuj mnie bo nawet o to z mezem sie dzis poklocilam:-o ;)

buzy kochana- moja mała wierciła się do samiutkiej akcji porodowej- też mnie piekielnie kuło- przytyłam 14 kilo- bosz i chodziłam na kuckach jak indianiec na czatach

mantodea a spuchłaś już na buzi?? oj tam- ze mną się nie pokłócisz bo jak coś zamknę laptopa :D

mówiłam ci że najgorzej jak jakiś pacan - lekarz nastawi kobitę na wcześniejszy poród- mnie też nastawił tak w 34 tygodniu- urodziłam 5 dni po terminie

ike - nawet mnie nie wnerwiaj!5 dni po terminie to ja mam komunie Agaty!:-o

a nie może agata zostac na drugi rok w 2 klasie??? to komunie bys najwyżej przeniosła :Dqw`2Q 11WQ ZUZA PRZYSZLA POPISAĆ :o

bosz co za diabluk- pocieszam się że za rok wasze będą takie same :D

ja tam sobie nie dam wejsc na glowe a raczej na komputer hehe;p

pogadamy za rok ;)

o... mantodea nie lubi już \"swojego\" topiku :p e... do 18. to byłaby przesada ;) choć jak już Ci pisałam, w 33 tygodniu zagrażający przedwczesny, a później 41 tyg. i wywoływanie ;) i nawet wesele w dniu terminu nie pomogło!!! za to poziom agresji rósł, rósł! ;) :p

na pocieszenie tylko dodam... że każda ciąża w końcu ma swój kres :p najdalej 2 tygodnie po terminie... wczoraj moja koleżeanka urodziła lekko przeterminowaną córeczkę 4.900 ale babka ;) śniło mi się, że Ty też wczoraj...