Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA1992

kto ma od 15 do 18 lat i chciałby się odchudzić? zapraszam. wymienimy się porada

Polecane posty

Gość sweet Oliverka16
dziś zjadłam kilka ciasteczek chyba 6 takich małych ale KONIEC WRACAM DO DIETY jutro na śniadanie jogobella light na drugie jabłko a na obiad pierś z kurczaka

Mam strasznego dola:( Ratana ja sie chyba nie nadaje do odchudzania;( sniadanie:platki z mlekiem IIsniadanie:arbuz jablko 3 kromki CHRUPKIEGO pieczywa obiad:udko gotowane kolacja:4 kromki CHRUPKIEGO pieczywa 2 jablka marchewka od jutra jem to co Ratana zaproponowala.Kucze!musi sie udac a i dzis bylam kupic spodnie:)rozmiar 31 3majcie sie! Oliwierka naprawde podziwiam!

je jeśc to mało jem, ale także mało ćwicze . nie mam czasu ćwiczyć. w pasie mi już troche cm ubyło :)

ja jakbym miala duzo czasu to z cw nie ma problemu,ale jedzenie:( co sadzisz o moich dzisiejszych posilkach. Gratulacje! :*

ostatecznie przejdzie. ja dziś zjadłam pól (a właściwie to nawet połowy nie było)talerza pleka z ryżem, później trzy kanapki (chleb razowy + rzodkieka).nA kolacje serek Danone Gratka 115g (100kcal)+ bułka grahamka. i to wszystko.bym zapomniałą...... do tego szklanka czerwonej herbaty, i litr wody

to jedz mniejszą porcję . a jeśli musisz już dużą to zrezygnuj z mięsa a jedz więcej surówki i zamień ziemniaki na kasze gryczaną

JAK JUTRO ZJEM NA ŚNIDANIE DWA JAJKA NA TWARDO, NA OBIAD KASZA GRYCZANA Z SURÓWKĄ, A PÓŹNIEJ OK. 17 JOGURT Z GRAHAMKĄ TO BĘDZIE OK CZY ZA MAŁO? MOŻE JESZCZE ZJEM BANANA ALBO JABŁKO

Jak ja więcej nie mogę zjeść. dziś zjadłam też mało a nie czuje głodu wcale

a ja planuje: dwa jajka na twardo +dwie kromk chrupkiego pieczywa jablko co moze miec wiecej kalorii gotowane mieso czy talerz kaszy gryczanej(samej)? twarozek z zodkiewka i pomidorami ale ile moge zjesc tego twarozka?

aha to ja nawet wole zjesc wiecej nawet kaszy niz miesa:) uwialbiam kasze:D

wiecie może co należy jeść aby pomogło na wzrost? jakieś witaminy może?

Inez ja Ci radzę zjedz więcej mięsa :) Chude mięso wogóle nie przetwarza się w tłuszcz... To czyste białko a nasz organizm nie magazynuje białka. Natomiast kasza to węgle. Możesz ją zjeść bo jest bardzo zdrowa ale trochę do mięsa a nie cały talerz samej kaszy... A twarożku na jeden posiłek to ok 150 gram, jak jestes b głodna to 200 g :) powodzenia:*

Ratana dzieki:D Sylwia na wzrost to chyba bedzie ciezko..

Gość do wakacji
Czesc dziewczyny! :D ;* Nie wytrzymałam i sie dzisiaj zwazyłam.. Przez 16 dni schudłam 3,5 kg Wymiary zmierzyłam: Wzrost 177 talia 68 biodra w najszerszym miejscu 95 udo w najszerszym miejscu 55 łydka tez w najszerszym 34 Ale sie ciesze !! :D

na śniadanie zjadłam trzy jajka na twardo i kromkę chleba, w szkole wypiłam małego Kubusia, i zastanawiam się co teraz zjeść

Gość do sylwia1992
Ale z ciebie egoistka tylko piszesz tu o sobie o tym co żarłaś i co chcesz a nawet nie pochwalisz kolezanki wyzej za to jak jej super idzie!!!!!! :o

najpierw napisłąm o sobie , bo nie przeczytałam jeszcze postów tych od wczorajszego dnia co skączyłam pisać. jak przeczytam to zobacze co do nich napisać

czyli teraz ważysz 62 kg? dobrze Ci idzie. ja nie wiem ile kg schudłam bo nie mam wagi, ale w cm też mi sporo ubyło.

Gość do wakacji
Niee.. teraz waze 63,5 raze4m 3,5 kg schudłam.. :) wazylam 67

Gość do wakacji
ale to chyba po schudnięciu pisałam .. a teraz prze ztydzien jeszcze doszlo troche

Gość do wakacji
Chyba wszyscy uciekli :D nikt nie piiisze.. gdzie sie podziewacie? :))) Jak tam idzie ?

Gość Audreysięodchudza
Jak sie trzymacie dziewczyny?Ja wczoraj padłam...skusiłam się o godzinie 20 na kolację w sphinxie.Była to sałatka z kurczakiem i wypiłam do tego cole light.Dzisiaj rano na saniadanie fantasia i chleb z serkiem,obiad to kurczak z ziemniakami i to na tyle.Przez resztę dnia piję wodę.Odchudzam się praktycznie od piątku i narazie efekty marne.Boję się,że do tego czerwca to nie wypali...

Gość Audreysięodchudza
Gratuluję koleżance do wakacji!Świetnie Ci idzię,do wakacji na pewno dużo zrzucisz.A możesz mi powiedzieć,czy głodzisz się?Czy poprostu nie jadasz kolacji i słodyczy?

Gość Czarnulka*
a ja ostatnio nie mam czasu na diete.. jem mało..dużo stresu.. no i waga niespodziewanie pokazała 60kg:) no i ładnie:) jeszcze tylko 3 kg:):) i koniec:)... lubie swoje kobiece kształty..mój mężczyzna również:) ahhh 3 kg:) i bede czuła sie szczęśliwa:):)

Gość do wakcji
Audrey :) Moja dieta opiera sie na ok 1000 kcal dziennie... Rano jogurt danone gratka z 2 kromkami pieczywa chrupkie (razem 160 kcal) w szkole jabłko ok. 100 kcal obiad normalnie to co jest.. tylko w małej porcji przed 18.00 jogurt, 2 kromki pieczywa chrupkiego i czasami jabłko Codziennie 200 półbrzuszków i troche rozciąganie :P To tyle ;d

hej kochane! gratuluje wszystkim. U mnie srednio sniadanie:jajo,duuzo pieczywa chrupkiego z ogorkkiem w szkole:jablko obiad:bez kaszy gryczanej tak jak mowila Ratana mieso,ale gotowane 2 kawalki:D kolacja:zrezygnowalam z twarozku,zjadlam 3 jablka duze(chyba maja mnie kalorii niz twarozek)i czuje sie swietnie.Moze byc? Czy ktos moglby mi napisal ile okolo to jest kalorii?