Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

To ja bym musiala klasc sie spac o 3-4 nad ranem....a jak mi przyjdzie wstawac o 7 to jak ja mam byc wyspana ....No tak zle i tak nie dobrze.....Ale mam motyle w brzuchu przed jutrem :classic_cool: takie stado jak by mi fruwalo po jelitach do gardla :P

dzieki kochana jestes :-) Ja to sie ciesze i nie ciesze mam mieszane uczucia....jestem strasznie nerwowa a dzis to juz przechodze sama siebie :-(

Ja kiedys jak bylam na maxa zmeczona to na zlosc zasnac nie moglam a teraz jak padam na twarz to zasypiam w ubraniu nawet to bez roznicy widocznie sie starzeje:O A z picia nic nie wyszlo bo byl moj brat trol tam byl i jak weszlam to powiedzial tylko z sakrazmem ze bezdomna i bezrobotna przyszla schronoc sie przed deszczem a ja na to ze nie to jak sie ciagnie na maxa z garnuszka mamusi i ciula grosz do grosza a innych od bezdomnych wyzywa i cos smecil ze pewnie zaraz do nich wroce i znow beda burze a jemu ze jak cos nie pasuje to niech sie wyniesie a ja ze w domu obludnikow moja noga juz sie nigdy nie pojawi duren jeden zepsul mi juz humor jakbym wiedziala ze go zaprosza to bym tam nie poszla nauczka dla mnie ze mam pytac kto jeszcze bedzie:O

Nic mi to nie pomaga...Planuje sobie kupic worek treningowy i w i niego walic w chwilach rozpaczy i znerwicowania :P

niezapominajka......:-( :-( :-( przykro mi ze Ci sie jeszcze bardziej humor zjebal....myslalam ze juz bedzie w miare ok a tu zonk :-0 swoja droga to okropnego masz tego brata...Moj tez idealem nie jest ale zawsze za mna zajebiscie obstaje

jarek - jestem, jestem :) eee gejsza, worek to ja planowałam dzisiaj kupic:) juz nawet na allegro patrzyłam:)

o treningowym :) żeby móc się wyżyć :)

gejsza, koniecznie :D ja też uznałam, że przydało by mi się w coś przywalić ;)

Z picia nic nie wyszlo niestety i znow u mnie jak zwykle pod gorke a z bratem jak bylam mlodsza to tak sie bilismy ze worek treninowy nie byl do niczego potrzebny matka tylko sie prula jak po raz kolejny musiala z braciszkiem jechac do szpitala zeby mu nosek nastawiali teraz po latach troche to widzac hehe ja za to w czarnych okularach po szkole chodzilam:D.I tak jest tez teraz tylko ze sie bijemy ale na slowa ja mowie ostatnio prosto z mostu co o nim mysle i wychodze bo nie mam zamiaru znizac sie do jego poziomu:O

Malinowa :D Tyzik no ten to by byla masakra...wiesz jakie bysmy mialay rece wycwiczone , nikt by nie podskoczyl :P niezapominajka nie doluj sie ....wiem ze latwo mowic no ale nie mozesz wszystkiego brac do siebie bo te problemy masz przejebane......i w jakas depreche popadniesz... :-( Jarek nie udawaj ze nie wiesz ocb bo dobrze wiesz :P A jakbym piasku nasypala to by mi kostki postrzelaly .....:D

Deprecha mi nie grozi co mnie nie zabije to mnie wzmocni:D A ja musze sie powazniejszymi problemami zajac a nie taka durnota:)

ten rozowy worek mnie rozwalil nie moge sie napatrzec :D niezapominajka to dobrze...zlej to i jego durne texty ..

rany, jak ja już chcę środę popołudniu i dłuuuuuuuuugi weekend

Wlasnie sie wzielam ze rzeczy bardzo powazne czyli poprawianie mej pracy i teraz jak to czytam to widze ze mam sporo roboty przed soba ale bedzie dobrze dam rade i nie tylko z tym a ty Gejsza tez tam sobie pewnie poradzisz zobaczysz bedzie gitarka:D

no niby było kilka, ale teraz wreszcie zmusiłam mojego lubego do wziącia urlopu :) i ja też wreszcie wolne:) z/w --> prysznic