Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia siostra Pawla z forum

Dziewczyny musze sie wygadac po prostu jestem w szoku

Polecane posty

no jasne,ze tak a co bym z nim zrobila to juz moja slodka tajemnica.

--> powiedz proszę nie, prostytutka brzmi podobnie w każdym jezyku, poznał(a)byś:) Autorko, to chyba nie pozostaje Ci nic innego niż jeżdżenie codziennie tą samą trasą i wypatrywanie, a raczej wywąchiwanie:) i nie ma sprawy, forum jest od tego, żeby się wygadać:)

Gość powiedz prosze czy
po niemiecku NUTE

tak tak podroz z PKP polaczenie przyjemne z pozytecznym,ale watpie,ze go spotkam kurcze no tuptalam nurzetami,ale tak powaznie rzecz ujmujac jakby nie bylo duzo ludzi wybiaglabym za nim.

Etincelle,ale jak z tym kontrahentem tylko na niego sie patrzylas nic nie za dzialalas

Kurka no jutro powiem kolezankom co mnie spotkalo.

A jak miałam zadziałać w sali konferencyjnej, nad dokumentami, maksymalnie skupiona żeby nie zrobić błędu (to było tłumaczenie francuskie, dość cięzkie) i to siedząc obok szefa? ;) zresztą tamten facet pewnie nawet by o tym nie pomyślał, w końcu po co innego przyszedł:) A Twój? zajął się tylko sobą czy coś tam na Ciebie zerkał?

Etincelle nie wiesz po prostu szukal sobie miejsca raczej sie nie domyslil(wiesz jacy sa faceci )a,ze byl tlok to chodzil i pytal wreszcie chyba poszedl do innego bo jak potem zerkalam to juz go nie bylo. Wiem Etincelle,ze zaraz tu na mnie gromy poleca,ale powiem ,ze hamsko go oblukalam ojjj tupiac nurzetami powaznie jakby nie bylo tloku dorwalabym chlopaczka a za reszte nie recze co by bylo.