Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Chodzi mi o rozszerzoną, były 3 tematy i jeden do wyboru no i zaznaczyłam sobie go w kółko bo nie widziałam, żeby gdzieś było miejsce na to

Gość maturencja.
hakuna pyta o rozszerzoną z angielskiego :) ja tez sie moze srednia nie ebde chwalic :D powiem wam, ze nigdy tyle nie opuszczalam co w 3 kalsie :O

Gość maturencja.
no to hakuna naprawde mysle, ze nic sie nie stalo takiego. lajt :) ja tez nie mialam 2 i to moge potwierdzić :D

Gość iSatsu
heh, spokojnie :P btw, strasznie nie podoba mi się, że nie dają klucza tylko przykładowe rozwiązania... przecież to wypracowanie przykładowe to jakieś pogrzaństwo... wolałbym wg klucza sobie sprawdzić... nawet specjalnie wyborczą kupiłem dziś, a tu odgrzewany kotlet - to samo co na CKE :/

Gość maturencja.
Jeszcze 10 minut praktycznie :D też jestem ciekawa. ja planowałam socjologie... ale po tym polskim i angielskim to nie wiem czy warto jeszcze o tym myslec.. bo jak sie tam nie dostane to juz nie mam pomysłu :O kiedys myslalam o psychologii ale zbyt oblegana jest

Gość dewef
ja juz dostałam mdłosci przez te wyniki... normalnie ide sobie pochodzic troche bo dostane zaraz zawału

Gość maturencja.
:D:D:D nie stresujcie mnie hahaha przy polskim tak sie nie bałam :O ale ze swiadomoscia spierdolenia poslkiego to sie bardziej boje co z angielskim ...

Gość iSatsu
taka różnica, że z polaka były już wyniki o tej porze :P może dlatego się nie bałaś XD

Gość załamka5maja
tez miałam problem z tym czerwonym krzyżem :/. Nie rozumiałam gościa z pierwszego zadania. Drugie słuchanie to totalna porażka! ale mimo wszystko mam nadzieje, że będzie dobrze.... List chyba dobry napisałam, tą krótką widomość też no i zadania z tekstu tez myśle, że dobrze zrobiłam.... :/ Zdać zdałam, pewnie jak większość :) ale będzie gorzej niż na próbnych.

Gość załamka5maja
no właśnie gdzie te wyniki. maja jeszcze 4 minuty ;]

Gość rodek
a grupy były wkońcu czy nie

Gość iSatsu
no, tutaj już nie ma zmartwienia czy zdane czy też nie, tylko jaki wynik, jak piszesz... prestiż, prestige ;P

Gość maturencja.
iSatsu- no chyba dlatego, masz racje :D hehehe 1 minuta !!!! :D

Gość rodek
Uwaga czy wiadomo cos komus na temat grup?

Gość iSatsu
wiedziałem... obciążony serw i chwilowy brak dostępu do strony :/

NIe wiem, mi nic nie wiadomo o grupach. Ja nie sciagalam!

Gość załamka5maja
Złaźcie z neta ludzie! :P serwer przeciążony i Załamka się na gazete dostac nie może :P :)

Gość iSatsu
ani na CKE:/ ech, jakby komuś udało się dostać to niech zamieści linkacza, ech, powtórka z rozrywki... zawsze tak samo, konkretna godzina i serw siada... podobnie było z naborem kiedyś i wieloma innymi rzeczami :P

Gość maturencja.
ja nie wiem co wszystkim do głowy strzeliło, zeby w tym samym czasie na tamta strone wchodzic :D:D:D:D: hehehe ech.. no wytrwamy... jeszcze :) a moim zdaniem były różne arkusze, zawsze są w sensie, ze mielismy inna kolejnosc. a co,ściagało sie i stresik ? :D :P

Gość maturencja.
o matko boje sie wejsc tam