Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość taka jakas see
tomasia a tempke gdzie merzysz? pod pacha czy dowcipnie?

Tomasina, ale super, ze ci 2 kreseczki wyszly!! :D Wydaje mi sie, ze beta teraz to tylko formalnosc, bo dzidzia juz w drodze, ale daj nam koniecznie znac co i jak! U mnie okrasu nadal brak...ale w sumie dzis mam dostac, wiec moze przyjsc w kazdej chwili.

Gość tomasina
mam 28 lat a tempke mierze dowcipnie :D

tromasina no to gratuluje mi wyszła tlyko 1 kreska ale w sobote zrobie jescze raz bo @ nadal nie ma

ja dopiero jak zobacze pozytywny wynik beta hcg to uwierze

tomasina---gratuluje !!! tulipanek---powtorz ten test bo na pewno musi wyjsc pozytywny!! wiec mysle ze tamten sie pomylil :-D

no kurcze mogłam poczekac do rana bo pisało ze sie poweinno robic z porannego moczu a na innych pisz ze mozna o kazdej porze dnia a tu tak nie pisałio okresu nadal nie mam, poczekam do piatku i w sobote rano zrobie

tulipanku---w porannym moczu jest zawsze wieksze stezenie hormonu ciazowego wiec poczekaj i zrob go raniutko - ja tam zawsze nie moglam wytrzymac do rana i robilam okolo 4 rano :-P

Dziewczyny, a jakie macie cykle? Calkiem regularne co do dnia czy takie powiedzmy +/- pare dni jak ja? U mnie jest roznie: raz 26, a raz mialam 32...w zeszyl miesiacu byl 29 dni, wiec zakladam, ze w tym tez tak bedzie, ale rownie dobrze moze byc dluzszy...wiec taka lipa u mnie, ze tak naprawde nie wiem co, jak i kiedy :-S Jak to u was jest?

od grudnia ale ten jest perwszy z obserwacją cyklu czyli obserwacjia śluzu i mierzenie tempki Gdybym nie mierzyła tempki ominełabym owulacje bo tak przy staraniu to tydzień przed dniami płodnymi sie nie kochamy żeby plemniki były ok no i właśnie w ciagu tego tygodnia bez seksu miałam owulacje ale zauwazyłam wzrost tempki i szybko zadziałalismy :) ale co z tego wyjdzie to jeszcze zobaczymy

ja mam rownie 28 dni , a staramy sie od tego miesiaca bo wczesniej zrobilam sobie 5 miesieczna przerwe po poronieniu

U mnie chyba nici z piątkowego testowania bo zaczęły mi się plamienia.. kurcze...

ja mam tak 31-33dni ale wczesniej miałam 40 na raz miałam 54 i potem jak zaczełam sie starać to cykl mi sie uregulował

Gość taka jakas see
ja mialam zawsze co 28 dni ale marzec przyszla w 30dc w kwietniu w 26dc cos sie pokielbasilo:O ja licze ciagle co 28 jak zazwyczaj i łudze sie,ze moze cos ze staran byc

Gość taka jakas see
tomasia ja wiem kiedy mam jajeczkowanie po sluzie ibolu jajnikow

Gość taka jakas see
tomasina sorka cos mi sie ubzdurało

Gość taka jakas see
chyba wcielo je nieee pewnie ciezko pracuja;) nastepne w piatek sie testuja?

Ja sie testuje w piatek, bo @ ciagle brak i brzuch juz mnie w ogole przestal bolec i nie wiem czy to dobry czy zly znak. Plamienia tez juz prawie zadne...ale jak tak czasem mam przed samym okresem (oprocz tego brzucha wlasnie), wiec obserwacji i czekania ciag dalszy :) U mnie najgorsze jest to, ze moj maz ma taka prace, ze regularnie wyjezdza, wiec jak trafi na moja owulka i takie tam to juz cos...

Gość taka jakas see
magda a moj maz nie wierzy ,ze zaskocze za 1 razem szczerze to ja tez mam watpliwosci czy to mozliwe:( mielismy tylko 2 zblizenia ale po tym zawsze lezelam z pupcia w gore lub nozkami w gore przez chwile

ja tam jestem i cos mnie sutki bola ....nie chce sie nakrecac ale.... kto wie

taka jakas see----to niech uwiezy bo np mi w obu ciazach udawalo sie za pierwszym razem i teraz tez wydaje mi sie ze moglo sie udac a potwierdze to za kilka dni

a mnie właśnienic nie boli od czasu do cazsu brzuch lub jajniki piersi wogóle