Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlosa Kobieta

Dostałam tani pierscionek zareczynowy czuje sie rozczarowana.

Polecane posty

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość ja nie dostałam drogiego
bo oboje byliśmy wtedy mega biednymi uczniakami i naprawdę nie zamieniłabym go na żaden inny mam taki sentyment że szok :) dostałam potem inne pierścionki ale ten jest naprawdę wyjątkowy i co z tego że z cyrkonią itd. Nie to się liczy

Gość macie lepsze pojdeście do
sprawy niż te dziwki z działu śluby i wesela tam to srają sobie do ryjów im tańszy tym ponoć gorszy :O

Gość a ja w ogóle nic nie dostałam
bo nie lubię biżuterii odkąd ją gubię na okrągło :O i żyjemy szczęśliwi nie potrzebuję blachy do szczęścia

Gość olaolapppppppppp
No tak, jesli dziewczyna mowi, ze jest zawiedziona sknerowatoscia narzeczonego to od razu materialistka. Cena pierscionka powinna zalezec od zarobkow narzeczonego, jesli biedny to rozumien, ze go nie stac na wiecej niz 100zl, ale jesli niezle zarabia to wstyd kupic taka podrobe kobiecie, ktora sie podobno kocha. Na mnie moj maz nie oszczedzal dostalam piekny stary pierscionek z brylantem z poczatku 20 wieku, jest cudowny i niepowtarzalny, nikt takiego nie ma. To nie o to chodzi, ze duzo na niego wydal, ale o to ze jestem dla niego wyjatkowa, ze postaral sie i znazalzl taki piekny pierscionek dla mnie, to znaczy ze mu na mnie zalezy. Jestesmy juz 4 lata malzenstwem i za kazdym razem gdy spojrze na palec z pierscionkim to przypominam sobie chwile gdy mi go dawal i jego slowa, czy zostane jego zona. To taki prezent na cale zycie, ktory zawsze mi sie bedzie podobal.

Gość kolejna materialistka
daj spokój tylko na cenie ci zależy więc spadaj 🖐️

Gość pipko zrozum że to ma być
symbol a nie cena , to do olaolapppppppppp

No szczerze mówiąc na zaręczyny ,ktore są raz w zyciu mógł sie bardziej wysilić.. 100 zł jak na pierscionek zareczynowy to bardzo mało

pipko zrozum że to ma być - ale jakby mu bardzo zalezało to nawet jakby byl biedny skombinowal by kasę na droższy pierścionek . z brylantem.. Taka jest prawda

Mnie się raz oświadczył facet tzn mój były i mi kupił pierscionek za ponad 4 tys.. Czyli to cała jego pensja była ,a nawet ponad

Gość olaolapppppppppp
Ja nikogo nie obrazam, wiec wypraszam sobie. Jesli wam tak zalezy na waszych dziewczynach to prosze bardzo kupujcie im byle co, mnie nic do tego. Tylko od materialistek potraficie wyzywac. A co nie moze mi sie dobrze powodzic? Moj maz mial pieniadze, wiec mogl mi kupic drogi prezent. A jesli by nie chcial to by nie kupi, ja go do niczego nie zmuszalam, znalazl pierscionek w tajemnicy przede mna. Mozecie sobie myslec co chcecie, niewiele mnie to obchodzi.

Juz go nie mam bo sprzedałam .. ale miał gest i tu nie chodzi o pieniądze ,że bedzie się mialo taki drogi pierscionek tylko o fakt ile wysiłku w to włożył

Chociaż wiecie uważam ,że 1-5tys to norma bo sa i pierścionki za parenaście tys i droższe

Gość po prostu jesteś nudna
ja pierdole to ma kombinować kasę na te wasze gówniane pierścionki ?:D nie macie innych zmartwień?:D

Gość fifiii.>
heh jak już się tak chwalita to wam się pochwalę że dostałam obrączko pierścionek ze stali chir. 316L bo srebro jest tandetne, złoto białe nie wpada w oko a żółte porażka. Chłopak zarabia 2 tys a ja sobie wybrałam z internetu upatrzony wzór :D jak widać da się normalnie funkcjonować

Gość kasaasak
Ale tu wszyscy oszczedni, ze hoho! No pewnie chlopaki co tam bedziecie na te baby kase wyrzycac, najlepiej gora za 10 zl cos kupic, albo jescze lepiej skrecic z drucika, tez sie baba ucieszy, bo to przeciez ma byc symbol, wiec po co pieniadze tracic. hahahaha

A mój mi zakupił za 5 tys zł :) platyna sie nie utlenia, wiec uwaza ze nasza milosc mozna do platyny porownac :) ale i tak cena roli nie gra, gest i milosc, wyznanie uczucia i checi do tworzenia zwiazku :)

Ja kazda bizuterie głubie, ale jednak ta platyna łatwo sie nie utleni :) polecam :) pierscionek zadko nosze, bo schudłam i ciutke za duzy jest, takze przy myciu naczyn i czy machaniu ręką mogl by sie zgubić, a szkoda faktycznie by bylo:)

Gość ja pierdziele ale tłuk
głubie, GUBIĘ PISZE SIĘ !!!!

Gość fifiii.>
kasaasak - ty czytaj ze zrozumieniem może lepiej co? co, może mam się zmusić do złotego pierścionka "bo tak wypada" daj spokój sobie z nędznymi wywodami. Stal chirurgiczna i tytan to jest to :) nie jakieś złota czy srebra nie w moim guście to

Gość Dra Cula
Skoro to ma być symbol, to co można sobie pomyśleć o takim symbolu, który tak łatwo pogiąć, rozerwać i zniszczyć? To naprawdę nieźle rokuje :-o

Gość spokojnie spokojnie
nie rzucajcie się mięsem dzieciaczki tylko zrozumcie że nie każda marzy o drożyźnie czy złocie. Nie wiem skąd wam się wzięło przekonanie im droższe tym lepsze :O przykre to

Gość Pióro kulkowe .
Ja bym się obraziła, jakbym miała zaproponowany pierścionek :) Wystarczyłaby mi prośba o rękę a za te pieniądze romantyczna kolacja, abyśmy oboje się cieszyli. Swoją drogą czemu drogie użytkowniczki same się nie oświadczą i np. nie sprezentują zegarka zaręczynowego swojemu mężyczyźnie? :) Byłoby o wiele fajniej, nie oczekujmy tylko i nie wymagajmy od panów, bo nas przestaną lubić szybko!

Gość nie daje się zegarków
na zaręczyny bo to odlicza czas do rozstania, możecie się śmiać ale coś w tym jest 🖐️

Gość fifiii.>
u mnie nic się nie wygina bo mam ze stali i jest bb wytrzymały :) nie ściągam o praktycznie w ogóle.

Gość Dra Cula
O, pomysł z zegarkiem fajny :D Powiem szczerze, że bym się bała nosić na palcu coś tak wartościowego. Wolałabym właśnie stal chirurgiczną czy tytan, nawet w kształcie nakrętki śruby (jak honoratowy pierścionek). Złota nie lubię, srebro jest zbyt miękkie i szybko się utlenia. A z kamieni najbardziej lubię oliwiny, które nie są popularne i niezbyt często można na nie trafić. ;) :D

Gość Pióro kulkowe .
Nie znam sięna przesądach :) Chodzi tylko o symbol, oświadczenie się mężczyźnie i danie mu czegoś, co by go ucieszyło - celowałam w biżuterię, bo zegarki też są od 10zł do 50tys. Nie lubię tej presji na super oświadczyny, super pierścionek, super ślub. Jak ktoś kogoś kocha to moze bez żądnych prezentów, syboli ani papierków :) [co trochę jest naciągane pewnie, bo z moim chłopakiem sobie często robimy prezenty bez okazji - ja mu też robię miłe niespodzianki, bo to związek partnerski a nie księżniczka i niewolnik :P]

Gość fifiii.>
Komu pokazać mój pierścionek? :)

ja pierdziele ale tłuk - a co? zazdrościsz platyny ze już nie masz się czego czepiać? Idz ucz dzieci w podstawówce jak Tobie sie jeszcze nigdy nie zdarzyło popełnic zadnego błęęęęęędu... palant.

Gość kasaasak
Oh, ale sie kobietki bulwersuja. Zupelnie nie wiem dlaczego, co ja takiego nieprawdziwego napisal. Prawde, prawde i tylko prawde. Pewnie, ze drucik ladniejszy i bardziej stylowy od tych oklepanych brylantow. A i sybol milosci, ze hoho. A i nowy pomysl tez super, zegarek dla chlopa. Po co sie chlopina bedzie kosztowal na drogie pierscionki, skoro to jemu powinno sie prezent kupic, a po co babie blyskotki, przeciez rownouprawnienie jest, niech se sama pierscien kupi i jeszce chlopu zegarek zasponsoruje. Popieram, popieram! Ale wam sie chlopy fajne kobitki trafily, takie oszczedne i rozumne!