Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Moje propozycje zmian do przysięgi małżenskiej.

Polecane posty

o takie rzeczy możesz podejrzewac moją córkę u mnie już nie ten wiek..nie ten wiek.....niestety.........

ike to co z tymi skarpetami? jaką wersję proponujesz i w kórym momencie..> A może symboliczne upranie skarpety przez pana młodego w obecności świadków...? :) :)

tak retro a w przypadku zdrady proponuję wypalać znaczek B- żeby inne wiedziały że facet mimo że żonaty poleci na jakąś dupkę i nie marnwły czasu na tych wiernych

retro- to ty stype proponujesz nie ślub:D

szukanie to w któej ja salce siedzę w końcu? i najważniejsze: kto wykłada? :)

\"w przypadku dokonania przez faceta pierwszego czynu agresywnego na kobiecie, specjalne służby wypalają mu na czółku pieczęć w kształcie litery A. Będzie to znak dla innych kobiet, aby trzymały się z daleka.\" :D:D:D i to bedzie reklama dla innych lasek, ktore lubią twardzieli :D Ps jestem ciekaw retro, czy w realu jestes taka twarda i stanowcza w stosunku do facetów, czy moze mięciutka jak masełko...??

ike jeśli byłby nie ten wiek, to zamiast boleć, moczyłby się w szklance:) Stwierdzam, że szowinizm się wyemancypował. I nawet gej może zostać kochanką. A mężczyzna - jak to dziś jedna określiła - są czasem nimfomanami. :)

oj uważj komiczne na masełku można niezle się poślizgnć

i to bedzie reklama dla innych lasek, ktore lubią twardzieli a to już ich zmartwienie:) Każda będzie miała to co lubi:) Trzeba by też pomyśłeć o jakimś znaku za dobre sprawowanie , żeby było sprawiedliwie...:) Może znak OK? :)

retro takie znaczki zostaw producentom rzeczy nieprzydatnych

ike nie przesadzajmy Jak się facet potrafi dostosowac do cywilizowanych reguł, jego przydatność jest znaczna, nawet ja to stwierdzam. Wkurza mnie najbardziej to że jakiekolwiek by świnstwo nie zrobili, zawsze się będa tłumaczyć genami, chromosomem Y, testosteronem, i głosem natury który wzywa ich od stek miliardów lat...:)

Hmm retro nie wiem czy wiesz, ale kiedyś w purytańskiej społeczności litere A nosiły nierządnice:D:D

A co do mojego pytania o twardosc w stosunku do facetów? :P

retro tak jak my się tłumaczym mps-em czy jak mu tam, burzą hormonalną, globusem, migreną, i to tam nam jeszcze do głowy przyjdzie;)

no nic to bawcie się dobrze:D

ike tyle że te nasze rzeczy sa PRAWDZIWE:) nEFA że co? że kobiety były znakowane w przeszłości..??? no to co to za oburzenie że ja im chcę pieczątkę przystawiać...? Co za hipokryzja!:)

:):):):):):) "Jak się facet potrafi dostosowac do cywilizowanych reguł, jego przydatność jest znaczna" :):):):):):) Żądasz niemożliwego:) Tylko wibrator się doskonale dostosowuje. Reszta ma różne choroby "cywilizacyjne". zadna regulacja obrotów nie jest w 100% skuteczna.

Owszem, były w ten sposób pietnowane i w inny zreszta też. Nawet wypalano czasem żelazem znaki. Ciekawe że tylko kobietom. Ja sie nie oburzam:D:D

szukanie tego mi już nikt nie wmówi:) Umiecie się pięknie dostosować tylko wam się w większości przypadków nie chce:) Albo robicie to z czystej przekory. Na zasadzie: Bo nie. Czas na jakieś obowiązki, panowie. Głównie moralne.

Nie warto się wdawać w dyskusje na temat czym jest obowiązek moralny. Powoduje to ciężkie uszkodzenia w języku polskim w imię takich zasad.:) Dla równowagi polecam lekturę o obowiązkach moralnych i to wymyślonych przez panów i przez nich wymaganych. I tylko zastanawia mnie - dlaczego jest tam tyle... klientek? http://www.arabia.pl/smf/index.php?topic=5686.0

Nie warto się wdawać w dyskusje na temat czym jest obowiązek moralny. a co? niewygodny temat? nefa powiem ci jedno: to świństwo jest i tyle!

Było. Tak jak zakuwanie w dyby przed kościołem a potem wygnanie z miasta/wsi. Choc przypuszczam że wielu facetów chętnie przywrociłoby te zwyczaje:P:P:P:P

Gość _Wredniak_
"w przypadku dokonania przez faceta pierwszego czynu agresywnego na kobiecie..." - retro, czy Ciebie ktoś w dzieciństwie molestował, a może bił? Żal mi Ciebie... :(

Niewygodny? Raczej... prowadzący do dzikiej wymiany zdań albo kłótni. Najedzony nie zrozumie głodnego. Szczęśliwy tylko "współczuje" nieszczęśliwemu, choć go nie zrozumie. Retro nie może zrozumieć facetów. Bo oni nie są do zrozumienia. Do wzięcia albo nie. To tak proste jak meska logika. :)

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
aktualnie najtwardszy. Porównaj z innymi ogłoszeniami. Absolutnie, aktualnie i co tam jeszcze na A można wymyśleć, np. aspołeczny abnegat, arogancki atawista, punkt A, podpunkt a... Jest chetna na aaaaaaa....mory ?

ech , chyab żart mam jednak za cięzki dla eleganckiego towarzystwa na kefe:) Szukanie chce mi koniecznie wmówić że jestem nieszczęsliwa:) ktoś chce mi wmówić gwał, molestowanie i cuda niewidy... Niestety:) Dzieciństwo miałam szczęśliwe:) Coż, mam krytyczne podejście do życia, i tyle. Może powiem taK : zamiast przysięgi małżenskiej wolałabym usłyszeć od faceta całą prawdę i tylko prawdę. Czyli np: zdarzało mi się zdradzić wiec być może kiedyś znów mi się to przydarzy czasem za dużo piję bywam agresywny mogą być momenty kiedy nie zechcę cię wspierać, bo czasem tak mam. Czy to nie uczciwiej..? szukanie mówi że facet jest po prostu do wzięcia. Ale ja nie chcę brac faceta po to żeby go za chwilę musieć wywalać. Jeśli sprzeda mi się uczciwie, po rozważeniu zysków i strat,. ja podpisuję kontrakt badź nie, ze świadomością wszystkiego co dany facet mi w życie wniesie. No i vice versa. Natomiast dziś rządzą prawa rynku: sprzedajemy się jak towar, trzeba ładnie i korzystnie wypaść , trochę poudawać, podkoloryzowac, coś tam ukryć... Ja tam chrzanię takie coś.

retro no ok ale zapominasz o jednym- nie każdem zdarzyło się zdradzić , nie każdy lubi wiecej wypic i bywa agresywny

i nie zgodzę się i z tym kiedys chłopcy ogrywali gentelmanów dziś jest raczej moda na " taki jestem chcesz to bierz"