Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Moje propozycje zmian do przysięgi małżenskiej.

Polecane posty

Gość Ja jestem wierząca
i mnie to zniesmaczyło. Dla mnie przysięga małżeńska jest czymś dostojnym i waznym .....

OK zgoda, poruszamy sie na granicy dobrego smaku. Tyle, ze jesli komus to nie pasuje nikt nikogo nie wciaga do dyskusji. Przysiega jaka by ona nie byla jest skladana drugiej osobie, nikomu innemu... Dalszy ciag wyjatkowo nie nastapi :)

"Polcia, ilu Ty juz kafeteryjnym Panom serca złamałaś?" Justynka, o czym Ty mówisz? :-) Wredny, fajna filozofia, powiedz warto przetestowac takie hobby? ;-) :-D

Gość Ja jestem wierząca
Oczywiście Prowokatorze. Wyraziłam tylko własne zdanie w kilku słowach.... i na tym poprzestane .

Justyna, cały czas myślę jakiej innej odpowiedzi mogłabym Ci udzielić, ale jeszcze nic nie wymyśliłam, tamata była chyba najlepsza ;-)

Ja tez mam marzenie, bardzo wzniosle. :) Skonczyc modelik zanim modelik wykonczy mnie :) Chyba musze sobie pojsc, bo do tego inny programik potrzebny :) Pozdrawiam

Gość a co dalej ze zmianami

Gość a co dalej ze zmianami
skonczyly się pomysly?:P

Wredny, Ty właśnie planujesz zmianę, czy juz zmieniłeś? chyba się gubię w tych Twoich modelach/kach :-D skoro instynktowne to zdaję się na instynkt i nic nie muszę robić?? ale to nie działa :-)

Gość przysięgammm
Świadoma, że wstępuję w związek z istotą niewiele różniącą się od zwięrząt, motywującą większość swoich czynów instynktem i skupioną głównie na zaspokajaniu SWOICH potrzeb, oświadczam, że decyduję się na życie w naiwności, posiadanie z nim dzieci i zakładanie tematów na kafeterii: "Jak to możliwe, ze zdradził mnie po 7 latach SZCZESLIWEGO małżenstwa??" "MA dziecko z inną" "Zdradził mnie po raz 10" "Mąż mnie bije" "przespał się z moją matką/przyjaciółką/bratem" i płacenie psychologowi z własnych zarobków. Ejmen. :D

Wredny to daj namiary na ten Twój aeroklub, poszukam recenzji :-D

no tak, przyparty do muru próbujesz odwrócić kota ogonem :-)

napisz slownik terminów języka wrednego, bo ja mam coraz większe kłopoty :-D ile zrobiłes modelików od tamtej naszej pierwszej rozmowy? :-D

Pozdrów ja od nas, moze będzie zadowolona, a dzięki temu bardziej elastyczna i łątwiejsza w modelowaniu :-)

ja mówię o Twojej cieżarówie :-) myslisz, ze powinnam się zapoznać z topikiem o kompromisach? :-O teraz muszisz iść, ale liczę, ze w wolnej chwili rozwiniesz... :-)