Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Moje propozycje zmian do przysięgi małżenskiej.

Polecane posty

Ju... nie masz się czym przejmować do mnie też się niektóre osoby nie odzywają, nawet takie, które wcześniej się odzywały :D i jakoś mnie to nie dołuje - odchodzę i wchodzę kiedy chcę, to przecież moja decyzja a nie innych! nie bierz tego co się dzieje na danym topiku do siebie, jesteś przesympatyczną osobą - a przynajmniej na taką się kreujesz nie oceniaj więc siebie zbyt ostro! :) 🌻 🖐️

Gość Ju...
Dzięki, A tak po prawdzie.🌻 Nie oceniam siebie, stwierdzam tylko fakty. No i smutno troszkę. Ale racja, powinnam się do tego w końcu przyzwyczaić. Dobranoc.🖐️

Retro... wiesz, jestem po tej Twojej stronie barykady, bo jestem feminista i mam gdzies stosy, ktore juz teraz ukladaja, zeby mnie na nich spalic. Ale, przestalem dzielic swiat na ludzi i kobiety, albo odwrotnie. Sa glupi, wredni :), zawistni, slepi, ograniczeni, ale i madrzy, dobrzy, szlachetni. Od jednych uciekam z drugimi rozmawiam. Tym czasem pozdrawiam, zycze dalszych pomyslow. Obrazalskim polecam luzik :) Ju na forach to same wredoty :P wyluzuj, sama siebie ocen i tak trzymaj.

Wredny, ja muszę wyrobić limit na zapas, bo niedługo CHYBA się wynoszę z forum :-)

retro jak zwykle nic interesującego nie wymyśliłaś :D:P

Ju.... Kochana, mam nadzieję że te twoje wpisy z wczoraj to tylko tak z wieczorengo zmęczenia wyniknęły...:) Jesteś stanowczo na dobrym poziomie!:) Wredny:) Ja wiem że ty tylko chcesz uchodzić za wredotę, a tak naprawdę z ciebie żadna wredota ani agresor, a to co napisałeś o dzieleniu świata, to bardzo ładne jest, i przychylam się , ztego też powodu mam dużo przyjaciół płci obojga, a i was tutaj traktuję zupełnie poza płcią....:) np jest mi zupełnie obojętne kim jest szukanie, i tak lubię to coś, cokolwiek tam ma między nogami:):) xyz jak zwykle się czepiasz:) Czekam na jakiś wykwit twojego intelektu...:) czy się doczekam....? słodka tajemnica przyszłości....:)

Justyna opamiętaj się, i nie przekręcaj słow moich... napisałam że wszystko jedno co ma, i tak go / ją lubię...

hahahahah! Justyna, napisałam "coś", podkreślając bezpłciowość szukania ( jak dla mnie) oj,oj.... Powinnam byla napisać " tego kogoś", oczywiście...

P.S. może w lecie będę częściej, założę nick summer polcia ;-)

Kustyna, "cokolwiek" oznacza, ze Retro nie wie, wiec Szukanie jest wciaż do poderwania :-P

Hehehehehehe:P Justyna Ty kurde gadasz w nocy jak ja spię 😭, moje leki robia ze mnie ćpuna :classic_cool: więc wole iść spać niz narozrabiać jak pijany zając w kapuście:P Pola, nie wygłupiaj sie i zotsn na kafe:D

*Justyna ja moge przyjmowac zakłady, która pierwsza się o tym przekona? ;-) zastanawiam sie, czy kobiety maja tak dobrze rozwinięte myślenie abstrakcyjne jak Szukanie ;-)

No pewnie.. bo jak juz umoszczę swoje cielsko.. to gorzej jest im mnie wygryźć:D:D A jak sie nie podoba.. krótka lekcja latania :classic_cool:

wredny:) a ty jesteś zaprzyjaźnialny, się się tak spytam...? :)

Justys! Wielkiej mi pustki w moim sercu uczynila tym stwierdzeniem swoim!!! :P a kuszenie i uwodzenie, no czasem zdradzanie to nie domena kobieciatek??? :)

Wredny, ja np. myślałąm, ze jesteś bardzo zaangażowany w tym klubie pilotażu i nie mam szans, dlatego Cię nie podrywałam ;-) ;-)

tak po prawdzie 🖐️ trzech kotów zaznaczam:P Justyna z zadnym kotem nie wygrasz a zwłaszcza z kotka (z nefrytu:P) :classic_cool:

Kota mozna ... raciach ciach i nie bedzie sikal w katach mieszkania, co zreszta powinno zainteresowac wlascicielke topiku jako agresywna feministke :)