Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Moje propozycje zmian do przysięgi małżenskiej.

Polecane posty

Gość Ju...
Czarownica Południa, przybijam 🖐️ Szukający, wybaczam. Samiczka, masz małpkę. Retro, co zrobisz z wielbicielem?:P

Szukanie, jeżeli się nie opamiętam to wkrótce mało kto nie będzie wiedział ;-) Retro, a to nie Frk 09 Cię wypromował? :-)

POLA frk? nieee.... TY:) TY, TY, I TYLKO TY.:)

a w ogóle, Frk pożegnał się do po weekendzie... zajrzał w tym tygodniu?

swoją drogą cały czas tego frk wypatruję...:) i czemu, powiedz mi, jak on tak mnie nie lubił ....?:) zresztą,... tu naprawdę prawie wszystkich da się lubić...... same indywidualności!:) jak już mój czas na kafe się skończy, to i tak zapamiętam te nicki na zawsze....:) :)

rany, nie pomyślałam, ale ja tez zapamiętam je na zawsze wow! :-) no i będę teraz bardziej uważała na to, co piszę :-D

Gość Ju...
Ale się sentymentalnie zrobiło, fiu, fiu... Padnijcie dobie w ramiona i otrzyjcie łezki wzruszenie:classic_cool:

ty sie Pola nic nie przejmuj , nie wiem co prawda o co chodzi, ale domysłam się że sprredałas tu trochę siebie.... nie szkodzi. To i tak tylko litery... gdybyśmy tak spotkali się wszyscy w realu, moglibyśmy patrzeć na siebie dość dziwnie.....:) Chociaż mnie strasznie zastanawia coście wy za jedni.....:) Pola, dobrej nocki...:) :) do kiedyśtam.:)

Gość Ju...
Pa pa, Retro.🖐️ No tak, i znów wszyscy uciekają... A przecież dopiero wieczór się zaczyna:D

Frk jest na forum, ale zajmował sie swoim ukochanym projektem:D:D Czarownica.. masz kota?? ja nie masz.. nie zrozumiesz:D:D Za mądrze piszecie:O ja nie kumam, za głupia jestem 😭

Gość Ju...
Nefrytko, jakim projektem?

nefrytowa mam czarnego kochanego drania:D właśnie przechodzi wieczorną fazę wiewiórczą;) Zastanawiałam się jak Ci zalazły za skórę, że znalazły się w stopce;)

Retro, założę się, ze wszyscy chętnie by siebie nawzajem obejrzeli... :-) Jeżeli dasz dobry przykład i podeślesz jakiś obrazek to ja np. nie mam wiele do ukrycia ;-) Dobranoc 🖐️

Szukanie, złośliwcze :-P mówiłam, że jestem dzisiaj lekko niepoczytalna :-D poza tym można zawsze rozmazać co atrakcyjniejsze fragmenty, żeby przypadkiem nie robić konkurencji Złośliwej samicy (piszę o tych propozycjach matrymonialnych) :-P

I to zaraz po tym, jak sama siebie publicznie upomniałam, żeby uważać co piszę, szczególnie kiedy kręcisz się tutaj m.in Ty! :-D podpowiedz, co ja mogę złośliwego na Ciebie napisać, żeby chociaż częściowo zniwelować skutki przegranych dialogów? mogą się bardzo niekorzystnie odbić na moim stosunkach z mężczyznami, ale już nie powiem dlaczego dokładnie ;-) ;-)

Gość Ju...
Polcia, czyżbyś teraz Ty chciała być na górze?:D Dobra, nie przeszkadzam, rozmawiajcie sobie.

Czarownica.. ja mam trzy.. dzisiaj jeden darł japę w sypialni, drugi zrzucal ksiazki z regału a trzeci turlał sie w wiadrze. Pomijam milczeniem to ze spią ze mna w łożku, w zwiazku z czym nie mam dla siebie miejsca:O Nie znacie projektów FRK???? Przeciez to Oranżadka.. FRK, nie bij... jak wiesz odkryłam to dawno i sam to na forum napisałes!:P:P

Justynka, ja jestem cały czas z boku i nie wiem o jaką górę Ci chodzi :-D

czyli te dobre podszywy, które parę razy pochwaliłam to mógł być oranżadka?? bo ja chyba za mało się jeszcze orientuję i niewiele mi ta oranżadka mówi :-)

Gość Ju...
He he, dzięki podszywom można słownictwo wzbogacić.:P

Gość Ju...
Dlaczego zawsze, jak się pojawiam, to sobie idizecie? No, dlaczego? Napiszcie wprost, że mam Was unikać, a będę to robić. Żaden problem.

Gość Ju...
Dobra, domyślam się, o co chodzi. Nie ten poziom... za wysoki dla mnie. No cóż, miłej nocy.🖐️