Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Moje propozycje zmian do przysięgi małżenskiej.

Polecane posty

Hej Polaola;)o co Ci chodziło z tym \'\' poza tym można zawsze rozmazać co atrakcyjniejsze fragmenty, żeby przypadkiem nie robić konkurencji Złośliwej samicy (piszę o tych propozycjach matrymonialnych) \'\'Jakie propozycje matrymonialne?

Hello Samiczka! :-) no tak wywnioskowałam z tego: Kilka słów o sobie: Zadaj to pytanie moim wrogom i przyjaciołom.Wyjdzie obiektywna ocena.... NIE SZUKAM NA FORUM MĘŻA!

Gość OK a co ze zmianami

pola "NIE SZUKAM NA FORUM MĘŻA!" Przemyślałaś to?:) Dobry mąż jest jak dobre forum: -dostępny 24h/dobę -zawsze ma coś do powiedzenia -czasem pochwali, czasem doradzi a czasem przeklnie -łatwo się w nim zatracić -choć czasem ma wiele twarzy - można go znaleźć po IP czy tam IQ :) "a jakie to ma znaczenie?" :)

Gość Ju.....
Ale to Samiczka pisała, że nie szuka na forum męża... Cześć, Prowokatorze.:D Polcia Cię szukała - myślę, że powinieneś jej wynagrodzić dbanie o Twój topik. Ty już będziesz wiedział, jak... chyba. Ale sowicie. W naturze. A jaki pożytek z faceta, jak dzieci nie narobi?

-a teraz niespodzianka---jestem w separacji,więc najpierw musze sie rozwieść,a nie moge sie dogadać z mężem wiec sie szarpiemy;) Nie szukam męża naprawde;)

Gość Ju.....
:D To sie nie szarpcie za mocno, bo ubranaka z siebie zerwiecie. A wtedy to ja będę mogła nagrywać.:P

Gość Ju.....
A je Ci już z ręki? Czy jeszcze nie ten czas? :DMożemy zrobić naszym, Dziewczynom casting na kafeteryjnego męża. Mąż co prawda będzie wirtualny, ale uczucie prawdziwe.

samica To się nazywa "ban na własną prośbę":) Co ma wspólnego separacja z - za przeproszeniem - szukaniem?:) separuj się i szukaj jednocześnie, połowę czasu można zaoszczędzić.

Gość Ju.....
He he, już się jeden chętny znalazł...:D:D Bierz w ciemno, nie szukaj dziury w całym.:P

Ju...jaki bo znowu noe wiem o co chodzi?:O Tak szukanie mąż wirtualny,...mogłabym z Nim rozmawiać do poźna,śmiać sie,mógłby mi doradzac ja jemu...no a cyber seks też nie jest taki staszny...😭rozmarzyłam sie😭

Ja nie chcę sama spać, ja chcę lowe, krokodyla, masaż stóp ... Kobiety opanujcie się większośc facetów to nie NapoLeonowie, że wszystko potrafią :)

"mąż wirtualny,...mogłabym z Nim rozmawiać do poźna,śmiać sie,mógłby mi doradzac ja jemu...no a cyber seks też nie jest taki staszny..." ciepło, ciepło... żeby się tylko za gorąco nie zaczęło robić:)

Spoko... orgia jak na razie ogranicza się do opowiadaniu o jedzieniu :classic_cool: No chyba nie boisz sie? :classic_cool: Samica.. nie masz Ty za duzych wymagań???

no tak! na chwilę was tylko zostawić....:) I już orgie, seks, mieszanie płynów...! niedobshe!