Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i zniesmaczona

Takiego ślubu sie nie spodziewałam!!!

Polecane posty

Masakra :-0 Jestem kompletnie zdruzgotana :-0 W zeszły weekend miałam ślub, ale przy tym całym ambarasie, przygotowaniach i same wiecie, nie musze wam tłumaczyć, sprawe prezentów zostawiliśmy na później :-0 Wszystkie były takie jak sobie wymarzyliśmy, ale jeden nas zaszokował i zniesmaczył swoim bestialstwem :-( Otóż w jednym z pudełek, zamiast elektrycznej krajalnicy, znaleźliśmy zwłoki kota :-( :-0 No przecież to jakiś chory żart :-0 Jak ktoś mógł zrobić coś takiego? :-0 Nie wiemy od kogo ten ''prezent'' :-( Jestem załamana ludzką podłością :-(

Gość a skąd przypuszczenie że
miała tam być krajalnica??

Stąd że opakowanie, karton był właśnie po krajalnicy Zelmer :-(

Gość muniek
może masz satanistę w rodzinie

to nie jest śmieszne :-( już wolabym żadnego prezentu nie dostać niż takie coś :-( czy to któryś z naszych byłych? wątpie :-( ale przecież pewności też mieć nie moge :-( okropne to wszystko :-( czuje sie fatalnie :-(

Gość kkoottteeeccceeekkkk
a moze oni dali wam zywego kotka, a wy zostawiliscie na pozniej prezenty i moze kotek zdechl, przez te kilka dni chociaz w sumie kto daje kotka w pudelku dali by go w koszyczku lub z kokardka na szyji a nie w pudle

Właśnie ten ktoś liczył na to, że tak się będziecie czuli. Postarajcie się zapomnieć jak najszybciej o tym i nie dajcie mu tej satysfakcji. Zrobił to Wam ktoś, kto chyba ma poważne problemy z psychiką i jedyne, co możecie, to użalić się nad nieszczęśnikiem chorym z nienawiści. Nie bierzcie tego do siebie. To on/ona jest chory, a nie Wy.

chyba ktos ciebie albo twojego meza bardzo nie lubi :-( jestes pewna, ze nikomu z zaproszonych gosci nie nadepnelas na odcisk?

Gość pytamipytam
oj,oj patrz i obserwoj ludzi bo cos mi sie zdaje ze macie wroga i to nie byle jakiego jak odwazyl dac do pudla zdechlego kota to juz trzeba miec odwage i zero skrupulow i jeszcze ze byl to prezent slubny:(

Gość glupia ta prowokacja

Gość Mały Homo Człowieczek
ja bym usmażył i zjadł, a nie ambaras na forum siał :o

...wielką sztuką jest nie mieć wrogów,jaszcze większą ich znać:)

Gość ale sciema a wy w to wierzycie

Gość aż sie boje co moje dziecko
moze dostac na komunie :/

Gość zenekk
buehehehehhee !!!!!!!!!!! Poplakałem sie ze smiechu :P

Bożeee, jaka zazdrość ludzka, nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu:/to okropne.... nie ma się z czego śmiać, bo chyba nikt by sie nawet takiego ohydnego "czegoś" nie spodziewał:/ ja pierdziule:(

Gość bleeeeee bleee
Nie widzę w tym nic śmiesznego :o najgorzej, że ja wcale bym się nie zdziwiła, jeśli to NIE prowokacja- w tak porąbanym świecie żyjemy :o Autroko, przede wszystkim ustal, od kogo to. To nie będzie takie trudne - na pewno mieliście fotografa albo kamerzystę. Mój fotograf na ślubie robił zdjęcia każdej parze, która nam składała życzenia. Więc widać, jaka paczka była od kogo. Jeżeli ten ktoś do was nie podchodził - tym łatwiej, ktoś od niego ten prezent wziął (osoba odpowiedzialna za prezenty) i na pewno zapamięta, jeżeli ktoś podrzucił paczkę i tyle go widzieli.

Gość bleeeeee bleee
dejzi, ja wiedziałam, że jesteś pieprznięta po twoich innych postach, ale teraz mnie zemdliłaś :o choć powinnam się domyślić, że ktoś tak mały i durny jak ty może zabić zwierzę... :o

Gość nie wierze w to
przeciez kazdy wie kogo zaprasza, zna swoich gosci. nie wiem po co takie glupoty pisac..

Gość tesciowa
ha! zapamietacie sobie moj prezent :D

Gość ninka_b
ale przeciez da sie wyczaic kto dał ten prezent chociazby na kamerze czy przypomniec sobie...kto co dawał